normal mi yapmıştın sen cnm unuttum dabende de ağrı açılma su yoktu ama günümün dolmasına 1 gün kalmıştı. ve bebişin suyu çok azalmıştı ondan suni sancı vermişlerdi
cuma günü kontrolümüz var .. ozaman yapar diye düşünüyorum.Şirvan naptın 1 yaş aşılarını sen geçen hft yaptırmamıştın dimi
bende yarın yaptırayım diyorum,inş.ateş yapmaz yaaa
38.5 fln makattan ama canım.............
merhaba kızlar
daha okuyamadım herhalde okuyamam da
umarım yoktur ama hasta bebişlere annelere çok geçmiş olsun
bizim sıpa da yine hasta daha doğrusu geceden beri ateşi çıkıp inip duruyo
herhalde 3 gündür sokaklara çıkarırken üşüttük
bende geçen hastalığında bu son olur havalar ısınıyo demiştim ama malisef yine hasta
umarım öksürük akıntı falan olmadan atlatırız
ayy allahtan baran emeklemedi. .ayyy gül gül bi hal oldumm
mügecim belkide demiycek öyle bişi kendini yeme boşu boşuna..umarımda demez zaten haklısın çocuğumlamı ilgilenicen yaşlı nineyemi bakıcan bide şuuru yerinde değilmiş..zor
eee ne bulurlarsa ağızlarına atıyolar yerleri yalıyo bizimki ...hiç bu kadar yer sildiğimi hatırlamıyorum..bide duruluyorum umut yerlerde diye..geçen gün halıdan minik kırıntılar bulmuş yiyoo nam nam nam diyerek..sırnaşık şey
kızlar yarın abimin eşini sezeryana alıyorlar,
martın sonunda gelecek dediler iğneler filan
şimdi de gelmiyo zamanı doluyor beklemeyelim
ağrı,açılma su hiçbir belirti yok
sizlerde öyle birşey olmuş muydu ??
gecmiş olsun sevilay....günaydın kızlar benim oğluşta dün geceden beri ateşli bi husuz görmeyin valla yaaaaaaa..........
aynen ye egde bnımle yatıyor kokuma alıştı cok zor heleki memeden ayırmak cok zor olucak cok memeeci....baran devamlı yürümek istiyor..
dün oturduğu yerde kalkmaya çalıştı. daha poposunu kaldıramadan yüz üstü yere kapandı.
dedim dudak patladı şimdi. ama .allahtan bişey olmadı..
dün işten eve 8 de gittim. 10-15 dak yemek yemeğe çalıştım.
sonra baranın peşinde tüm evde tur attık.
artık beni görüpde yanında olmazsam ağlıyor. sabah tuvalete gittim , kıyameti kopardı.
annem babam kalktı düşünün.
ama ben yokken bir sorun yok. beni görmesin yeter. sabah konuştum oğlum bak işe gidecem , akşam geleceğim. bırakıyorum nenesinin koynuna yok bana gelecek.
en sonunda eline birkaç bişey verdikte ilgisi dağıldı. bende çıktım.
kokumada çok alıştı. gece hep beni istiyor yanında...
nasıl ayıracam bilmiyorum..
kötü ettim esasında aramızda yatırmakla ama..
canım biberonu sormuşsunn ege cok süt içmiyor ama leke falan omadıgelıyorum bı sakınleştırıım benım cadıyı kopardı tuşları yına
egede 3-4 gündür kahvaltı 1 -2 kaşık öglen 1-2 kaşık akşam 1-2 kaşık yemek yemıyor artıkk egede zayıfladıııı yürüorlar ya artıkgünaydın kızlar herkes iidir inşallah.sabah bizde kayrayla bozuştuk kahvaltı yapmak istemiyo yaa napıcamı şaşırdım artık. değişik şeyler deniyorum yok en son azcık tahin helvası yedi ekmekle birazda süt ne olcak bilmiyorum zaten çok zayıf yürümeye başlayınca kilo verdi galiba sürekli hareket halinde
ah ahh evet şirvannngecen sene ananemi kaybetmiştim .
kadıncağız 20 gün yattı.. çoçukları arasında o bile sorun oldu.
ananem yalavada -
dayım akçayda , büyük teyzem antep, küçük teyzem ist. (kızı tam doğum yapacağı zaman) , annem ist.
annem devamlı gidip kaldı. babam bu sefer haklı olarak söylendi. diğerleri niye gelmiyor diye. (annem yoruluyor diye)
en sonunda dayımlar geldi. kadıncağızda o hafta vefat etti zaten.
sonradan gelemeyenler bie geldi.
yanii kısaca bir anne baba 10 çoçuğa bakar ama. 10 çoçuk bir anne babaya bakamazmış..
zor gerçekten .. allah kimseyi düşürmesin...
daha kötüsü nasıl olur bilmem şirvan 84 yaşında herşeyi unutan bi kadın
ve herşeyii yeni öğrenen yerinde durmayan bi bebek ve ev işleri artı bi tanede düşüncesiz kocaaa
Selam!
Çiçenkin dergisini aldım bugün,ikisi de çok hoş çıkmışlar.yolda açtım hemen dergiyi
Ay ne dicektim,unuttum,da şimdi de çıkmam lazım.Kaç saatte ancak okuyabildim geçmişi,bir Miray a bir buraya,bir onu kucağıma derken..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?