aay tuğba yapma cnm siz hep iyiydiniz maşallah ne oldu birden..
oohhhh yaaa ooohhhhh
tahlil sonucumuz temiz çıktııı
çok sevindiimmmmmm
içim ferahladı yaaaa
Allah kimsenin bebişini hasta etmesiinnnn
ela nın kakasını götürdük şimdi az bi parazit mi ne çıkmış ordakiler önemli değil demiş ama dr u arayıp sorcaz şimdi,bir de dün 2. grip aşısını oldu gece 38,5 oldu ateşi ama uzun sürmedi geçti hemen bi daha çıkmaz umarım,bi badiyle yattı sabaha kadar
slm kızlar berbat bır haftaydı ya ev satıldı dedımya kızlar adam alıcam dedı 2 gun bızı bı guzel aldattı su anda cebne falan ulasılamıor cok sınırlerım bozuldu neyse dun ecem cok ateslendı gecehiç uyumadım su anda dustu cok sukur ama offf ya(((uykusuzum çok fena ecemde cok huysuz
aynı baran.. bizde bu dedelerine çekmiş diyorduk...
maşallah sıpaya..
aferimi hakediyor ama...
ateşim düşmesine sevindim canım.. inş. bir daha çıkmaz
bende ilk kez bugün denedim. pekmezin içine 2 çay kaşığı ceviz koydum..
1 kaşığı zor yedi sıpa...
yemiyor anacım benimki...
geçmiş olsun canım....
kızlar zeynebimm sıralıyo çok şükürrr 2 3 haftadr kendi duruyodu kanepede dün 2 adım attı bugnde kanepeyi turladı ama yavaş yavşş kanepenn sonuna geldi sonra baktı gidecek yer yok anne del diyooo yaa ne güsel bişeyy
bizim hatunlar gelmedi daha ayrılamadılar sanırsam.
tek başıma çıkmaya cesaret etsem bende giderdim eşimle küsüm kafam dağılırdı.dün akşamdan beri çok fenayım yarın adapazarına gitmeyi bi süre gelmemeyi bile düşünüyorum
biz hep iyi oluruz da dış mihraklar olmasaaz önce gidicem dedim ağladı sarıldı özür diledi
küsme sebebi yine babası.bayadır aramıyordu eşim bende dedim sen yine ara sor babandır.vay efendim bizim yüzümüzden hastaymış hiç gitmiyomuşuz ben onu telefonla aramıyomuşum onu sevmiyomuymuşuz hava soğuk diyor eşim bizde çocuk büyüttük siz abartıyosunuz zaten tuğba çocuğun üstüne çok düşüyor hantal olacak (o ne demekse) çocuk falan die doldurdu da doldurdu.eşimde bana kızdı hergün annenle konusuyosun neden babamla konusmuyosun diye yahu ne konusayım bu kadar şiddetle nefret ettiğim adamla..haftada 1 2 kere konusuyoruz zaten hep aynı muhabbet "torunuma iyi bakıyo musun oğluma iyi bakıyo musun" kırıcı kırıcı laflar..düşük tehlikesi geçirdim telefonda geçmiş olsun dedi dedem öldü telefonda başın sağolsun dedi doğum yaptım karısı yarım saat kendi 1 saat durup gitti.hastane çıkışıma gelmediler.geçen yaprak dökümünde fikret hastaneden çıkarken ağladım ya cümbür cemaat.bende sadece annem kardeşim kocam..çok sıkıldım bu adamdan.kayınvalidemin hayatını zehir etmiş eşim anlatıyo şimdi 2. karısını yaşatıyo sıra bana geldi.eşime bütün bunları anlattım bugün çok ağladım o da üzüldü.özür diledi.
bide kızlar bugün sinirle ben çok beddua ettim adama.az önce kaynım aradı eşimi kayınpederimin iş yerinde asma tavan üstlerine çökmüş tuhaf hissettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?