2009 Nisan Anneleri

merhaba kızlar aklımda kalanları yazayım mugecım demırın tahlılerı temız çıkmış gözünn aydın
nagıhancım zeynepcik sıralamış darısı başımıza
tuğbacım ebının satılmamasına uzuldum canım çok istiyordum eceme de geçmiş olsun
valla bebekler bundan sonra uykuya dalmakta zorlanıcaklarmış daha da allah hepimize sabır versın
bende pazartesiye aşure yapıcam komşuları alıcam kısmetese
mugecım senı allah kavuştursun dıyelım o zaman eşine
bende epidural oldum selenı ılk görenlerdenım mınığımı yanımda yıkadılar gıydırdıler hep gördüm hatta hıç uyutmadılar dıyebilirm
denızcım ınşallah bışey yoktur elacığın önemsızdır o parazıtler
nagıhan senın ufaklığın uyucağı tutmuş canım :))
unuttuğum varsa af ola
daha ıstenbul buluşması gelmemiş herhalde resım yok
çiçek can can kızların arasında kalınca kerem gıbı sıkıldımı acep

SAol sengün inş kısa zamnda canmm
yok canm zeynep gündz uykularInı da 1.5 saatin altında kalkmaz amaii oldu bende uzanmştım eşime kızncaa zeynebi almasyla gitmesi bir oldu ii oldu ama neyse zeynep uyandı ben kaçar

bizim hatunlar gelmedi daha ayrılamadılar sanırsam.
tek başıma çıkmaya cesaret etsem bende giderdim eşimle küsüm kafam dağılırdı.dün akşamdan beri çok fenayım yarın adapazarına gitmeyi bi süre gelmemeyi bile düşünüyorum

urla, asyacenk, chveneburi, EDAAAA, huzur84, Oakley

dha yok istanbulullarrrrrrrrrrrrrrrrrr

egenin 5. dişi cıkıyor 6.sıda eti beyazlaşmışşşşşşşşşşş

uyku yok tamammmmmmmm

erkegim benim oynuyor şimdi yürütectee

aay tuğba yapma cnm siz hep iyiydiniz maşallah ne oldu birden..

biz hep iyi oluruz da dış mihraklar olmasa az önce gidicem dedim ağladı sarıldı özür diledi

küsme sebebi yine babası.bayadır aramıyordu eşim bende dedim sen yine ara sor babandır.vay efendim bizim yüzümüzden hastaymış hiç gitmiyomuşuz ben onu telefonla aramıyomuşum onu sevmiyomuymuşuz hava soğuk diyor eşim bizde çocuk büyüttük siz abartıyosunuz zaten tuğba çocuğun üstüne çok düşüyor hantal olacak (o ne demekse) çocuk falan die doldurdu da doldurdu.eşimde bana kızdı hergün annenle konusuyosun neden babamla konusmuyosun diye yahu ne konusayım bu kadar şiddetle nefret ettiğim adamla..haftada 1 2 kere konusuyoruz zaten hep aynı muhabbet "torunuma iyi bakıyo musun oğluma iyi bakıyo musun" kırıcı kırıcı laflar..düşük tehlikesi geçirdim telefonda geçmiş olsun dedi dedem öldü telefonda başın sağolsun dedi doğum yaptım karısı yarım saat kendi 1 saat durup gitti.hastane çıkışıma gelmediler.geçen yaprak dökümünde fikret hastaneden çıkarken ağladım ya cümbür cemaat.bende sadece annem kardeşim kocam..çok sıkıldım bu adamdan.kayınvalidemin hayatını zehir etmiş eşim anlatıyo şimdi 2. karısını yaşatıyo sıra bana geldi.eşime bütün bunları anlattım bugün çok ağladım o da üzüldü.özür diledi.

bide kızlar bugün sinirle ben çok beddua ettim adama.az önce kaynım aradı eşimi kayınpederimin iş yerinde asma tavan üstlerine çökmüş tuhaf hissettim

hay allahım ya bende kayınpederindir sorun yine diye tahmin etmiştim neyse düzelmişiniz çok şükür..ama bende beddua etmeye korkarım benimde tutar çoğu zaman çünkü..

ay bişe olsa vicdan azabı çekerdim he.eşim aramıyor bile baba oğul arasını bozmak da istemem ama bizim hayatımıza müdehale ettikçe biz huzur bulamıyoruz.daha bisürü şey de ben üstünkörü anlattım.artık bardağı taşırdı yani.siz gelin diyoruz eşim ben gelir alırım sen yeterki gelecem dio ben daha ona sen diye hitap etmedim baba demedim hep babacım derim siz buyrun ne zaman isterseniz kalmaya da bekleriz falan diyorum.ama istediği bizim gitmemiz ya da gelmek değil.ecrinin 40ı çıkınca her pazar gidioduk karısı pazar günleri eşimle vakit geçirmek istiyorum alp (ilk kocasından olan oğlu) babsıyla vakit geçirmeli diye lafını sokuyodu bende sık gitmemeye başladım.düşünsenize hani anlayışlı olalım diyorum da o adam eşimin babası ama kadın kendi oğlu için bizi istemiyor oof neyse ben çok doluyum

tuğbacım boşver takma kafana ben şunu anladım bu hayatta hiç birsey için kendini uzmıyceksın kafaya takmıycaksın olan yıne sana oluıyor çunkı sehercım sorma ya nasıl uzuldum anlatamam tam bır hayal kırıklıgıydı hersey ust uste geldı bu hafta ev satılmadı ecem hastalandı esımle tartıstık ........falan falan ne yapalım allah baska dertler vermesınde...

oohhhh yaaa ooohhhhh
tahlil sonucumuz temiz çıktııı
çok sevindiimmmmmm
içim ferahladı yaaaa
Allah kimsenin bebişini hasta etmesiinnnn

nasıl sevindim bilemzesin .çok şükür.bebeklere hastalık hiç yakışmıyo.

inşallah gerçektende önemli değildir.,

kötü bi gün .eceme geçmiş olsun.

sağol şirvancım

ana hele gevezeye bakın.şimdiden konuşuyo maşallah zeynebe.

canım hemen yorgan yama.halledersiniz inşallah.yine mi karşı cephe girdi aranıza.takmayın artık şunları ya.

neysem ben çıktım arkadaşlar.bugün gusül abdesti alınırsa yıl içinde ufak tefek rahatsızlıklar olmuyomuş.gülfeme bile aldırdım .şimdi de kendim alcam.bi arkadaşım söyledi.sizlerle paylaşmak istedim.

a gülşen gelmiş buluşma fotolarını koyar mı acaba.açık kalayım duştan sonra bakarım.

bendeki resimleri ekledim....merak etmişsinizdir diye çabuk çabuk ekledim....ben çok memnum kaldım kendi adıma teşekkür ederim arkadaşlarıma.....:)

sıkma canını
eşinle aranın dzlmesine sevındım her evde var böyle cıkıntı insanlarrrrrrrrrrrrrrr

hantal: kaba demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…