2009 Nisan Anneleri

gec olsun benım için sorun degıldeee

sen carşamba verdıysen persembe gelır normaldeeee
kargoda bi problem var herhalde

taamam elif atıyorum
sevda azra unutmadan yazayım eşinle aranız hala kötüymüş sanırım
çok üzüldüm inan
insan mutlu olmak için evleniyo ama eşiyle arası kötü oldu mmu bütün dünya başına yıkılıyo hiçbişey zevk vermiyo
inşallah en kısa zamanda barışırsınız

melekçim çarşamaba eşim verdii dün beni aradı adreste sorun var dedi ben adamlar sormş uyuzlarr bende baştan verdmm canm sorun olmaz yani inşş p.tesi elinde olurr k.bakma nolurrrr

kızlar zeynebimm sıralıyo çok şükürrr 2 3 haftadr kendi duruyodu kanepede dün 2 adım attı bugnde kanepeyi turladı ama yavaş yavşş kanepenn sonuna geldi sonra baktı gidecek yer yok anne del diyooo yaa ne güsel bişeyy

maşallah zeynebeee..anne del mi dioo yaaa..yerim ben o agzıııı..kağanda dün yanlışşlıkla baba dedii..havalara uçtummmm

komşuya cıkicimmm..sıkıldımm evdeee..şimdi kızlarda buluşmuşturrr..merakl bekliomm fotolarıııııı....

yok cnm ya ecemde hasta işte onunla ugrasıyorum bırsey yemıyooo ya delirticek beni(

bizde aynı dertten muzdarıbız esımle aramız bozuk gercektende oyle oluyo su anda hıcbırsey yapasım yok kendımde rahatsız gıbıyım allahım sabır kuvvet versın bana((

herkese çoook tşkler kızlar
demir yine yemiyodu geçte verdim en sonunda luli tv yi açtım
ona baka baka yedi maşallah

çiçeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek
çoookkk güzeel yaaaa doğduğu an görmüşsün
müthiş yani ama ben cesaret edemezdim
beni kestikleri an ben kendim bayılırdım herhalde

zeynebede afferiinn ve kocaman bi maaaşşşaallaahhh

bende ecrini doğar doğmaz gördüm epidural sayesinde.videoya çektirdik.bazen izliyorum.seni kestiklerini görmüyorsun ki müge doktorum bana dedi ki hazırım dediğin zaman başlıcaz tamam dedim hazır mısın dedi hazırım dedim ecrin doğdu dedi o beni çoktan kesmiş bi ara nefessiz kaldım gibi o zaman çok panikledim sadece o an ecrini çıkarıyorlarmış.ecrini gördüm öptüm artık bakıma götürelim dediler tamam dedim ameliyathaneden çıkışlarını bile hatırlamıyorm hemen uyumuşum normal uyku gibi uyutucam demişti zaten anestezist.bitimine yakın da uyandım.bende kendimi cesaretsiz sanırdım ama o ilk an için herşeye değer.

tuğbacım elbette öylede
bilmiyorum ben yapamazdım sanırım
çünkü nasıl kestiklerini biliyosun
sen hiç sestemi duymadın
bana caart curt sesler geliyo dediler

yok canıımmm amerikan patiskasımı yırtıyolar ayoll ben ses falan duymadım.şuan dezenfekte ediyorum soğuk mu sıcak mı sürüyorum dedi dr hissetmiyorum dedim.güzeeeel dedi.sonra kesti herhalde.anestezist konuşturmaya çalışıodu hatta ama ben pek konuşmadım olsa duyardım tetikteydim :)

korkmuştur çocuk bu ne böle annem beni çocuk toplama kampınamı getirdi bırakıp kaçacak mı diye :)

ya ben dokunduğunu hissediyodum siz hiç mi bişey hissetmediniz ameliyatta??birinin dokunduğu hissediliyo ama acı yok tabi sanki bacağın karıncalanırya dokununca hissedersin ama fazla his yoktur ööleydi..ben uyuşmadım sanmıştım o yüzden sakinleştirici verdiler ben çok konuşunca :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…