canım geldiii neden kusura bakayımmelekçim çarşamaba eşim verdii dün beni aradı adreste sorun var dedi ben adamlar sormş uyuzlarr bende baştan verdmm canm sorun olmaz yani inşş p.tesi elinde olurr k.bakma nolurrrr
ehehhehheben dokunduğunu falan hissetmedim ama çoook komik bişey olduuuuu ameliyatta beni dikerken aşağıdan patır patır sesler geliyo meğerse ben gaz çıkarıyomuşum:)
alper bey çiçek iyi misin dedi güldü:) BEnde o sesler benden mi geliodu ddim evet dedi hahahah iğrenç yaaaaaaaaa
babamlar geldi gittiii
ege dedesine bye bye yaptı bi kapıdan cıkarken bide onlar arabaya bindiler gidiyorlar ozaman yedim onu yedimmmmmmmmmmm
dedini omuzlarına alıyorr nasıl gülüyor yaaaaaaaaaa
yerim onu mis kokulu oglum benimmm
sus kız nagihan kocandan bahsetme bnmki bugün gitti
yılbaşındada yok ühühühühhühühühhü
bugünden sonra bnm kociş gelene kdr sizinkilerden bahsetmeyinnn :))))
ahh ahh seni çok ii anlıyorum canmmm :teselli:
nie cnm seninkidemi gidip geliyo
ne iş yapıyokiii
ya neden bnm kocam sabah 8 akşam 8 çalışmıyo yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ay ege benen başka kimsede uyumaz yani emrek uyudugu içinnn...güle güle kullansın paşannn canm sen alıntı mı yapıyon baştan aaşaga herşeyi toplayıp geliyon
ay kızlar nasıl cesaret etinizz valla benn iiki genel aneztezi olmuşm dayanamzdm
biraz önceeşim geldi ben zeynebi uyutmştum o gelince uyandıı bende kızdm biraz al uyut dedim aldı y.odasına götrdüü uyutmuşş
valla canım benımkide sabah gece hiç belli olmuyorrrrrnie cnm seninkidemi gidip geliyo
ne iş yapıyokiii
ya neden bnm kocam sabah 8 akşam 8 çalışmıyo yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bende taze fasulye ve domatesli makarna..........yaptımm.ben bugn akşama sadece yogurtlu makarna yapcammm oleeyyyy
hayirdir menu yarisi mi var benim menuyu goreydiniz korkardiniz karman corman
kizlar ben iflah olmam
asureyi dagittim kankam caya cagirdi kaltim mutfagi toplamadan gittim sofrayi kurduk esim aradi kaynim gelecekmis 20dk oradayiz dedi cayi biraktim kosakosa eve geldim mutfagi topladi yemegi yaptim kaapi caldi geldiklerinde gercektende 20dk olmustu
ayaklarim tepemden geldi vallaha
hayirdir menu yarisi mi var benim menuyu goreydiniz korkardiniz karman corman
kizlar ben iflah olmam
asureyi dagittim kankam caya cagirdi kaltim mutfagi toplamadan gittim sofrayi kurduk esim aradi kaynim gelecekmis 20dk oradayiz dedi cayi biraktim kosakosa eve geldim mutfagi topladi yemegi yaptim kaapi caldi geldiklerinde gercektende 20dk olmustu
ayaklarim tepemden geldi vallaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?