2009 Nisan Anneleri

çokk şekerlerrrr..maşallah yaaaa..

selennnnn kızz cadııı kızdırıonn valla kağanııııı..one öleeee 2 erkeğin arasındaaaa..ellerr gözlerrr..kıskanıozzz vallaaa..

canın kaşlar hepp çatıkkkkk...

baran şaşkın şaşkınn bakıooo..

idilde pek bi hanım canımmm..annesi iftiramı atıoo neee..

yusufunda maşallahı vrarrrr..

:))))))))

çok güzel gerekçekten.selen yine çokk şık ya bayılıyorum kıyafetlerine.bende ecrin yaşıtları arasında nasıl daranır ne yapar merak ediyorum.arkadaşları olsun istiyorum.avrupa yakasında birdahaki buluşmaya kesin gelicem.

ben burdayım canım.. göya yatmaya gidiyordum..
resimler bittiğine göre ben yatmaya gider..gözlerim kapanıyor...
sabahta erken kalktım.

tatlı uykular herkese...

bursasu, aliye83, chveneburi+, croxilex+, ebalperen, gulshenidil, ŞİRVAN+

ebalperen kimsin kardeşim sen

bende gelirken bir yağmur yolda şeritlerin renkleri bile zor seçtim ama 120 le gelmişim usta şöförüm yakında servis şöförlüğü yapıcam okul servisi
çok komik bu esra ya:)

söylüyoru mayşecim ma laftan anlamıyo ki zilli. sor şirvana:)napçam ben bu kızla.

sağol canım. bu kıyafet geçen hediyeleşömede gelmişti etoprak seraptan.ben de çok beğenmiştim. inşallah canım gelirsin.

ben burdayım canım.. göya yatmaya gidiyordum..
resimler bittiğine göre ben yatmaya gider..gözlerim kapanıyor...
sabahta erken kalktım.

tatlı uykular herkese...
hadi iyi uykular şeker.

eşim değil abim aldı sağolsun

harçlık göndermiş bana fransadaki bende gittim hemen bunu aldım bugün :))
para durdumu harcanıyo en iisi altın

güzel mi sizce ?
aslında taşları falan daha parlak
resimde çok mat çıkmış

tugbaaaa..

nassıll oluyolar biliyomusunnn...hiç birbirlerine tınlamıolar...sanki görmüoo gibii davranıoalrrr...çok komiklerrrr..hepsi kendi aleminde oluyoooo...yada garip garip karşısıdakinin yüzünü inceliyolarrr...sık sık arkadaşlarla bi araya geliozzz..ondan biliomm..

ama yakında oyuncak kavgalarımız filan başlarrr..oseninn bu benimmmm..

yaa cidden idil çok masum görünüyor ablalık yapmış arkadaşlarına pamuk şekeri.selen cancana çok yakışmış ama biri esmer biri beyaz :) yusufa kocaman maşallah ne uzun boylu maşallaaah çok yakışıklı olacak belli

oyuncak kavgaları başladı bile ayynı oyuncak bile olsa biri aldımı diğeride onun elindekine saldırıyor:)

ohhh abiyeeee bakkk..maşalahhhhhh...evet canım kesinliklee para durunca harcanıoooo..mutlaka yatırımm yapıcannn..ama akıllı seçim yapmışsınn..işçiliğii çokk bozduramazsınn..bu ara sıkışığız bozduralım filan diyemezzzz..

aah ah adapazarında olacaktım ki 1 günüm boş geçmezdi
zaten msne adapazarı yolcusu diye yazdımmı gören arkadaşlar kuzenler...davetler başlıyor.orda hergün birindeyiz ama ecrinin yaşıtı yok en minik benimki ama en uslu ecrin kalıyor azmanların içinde :)

maşallah yaa .. selen 2 erkeğin arasında kalmışya o fotoğrafa bayıldım..
hepsi birbirinden şeker annelerinde kuzularınında..
cnm sıra anadolu yakasında artık ..avrupadakiler anadoluya gelsin..
muhtarımız ayarlasında şöyle ocağın ortalarında falan
hem benide davet etti geliyom walla..kendimede pay çıkarıyorum bu arada..:))

sultan o takı seti ne cidden güzelmiş

hamişken de gece sohbetlerimiz olurduu değilmiiiii...koca göbekle uyuyamazdıkkkk..ne güzeldii yaaaaaaa..

başladı bile ayşecim.şirvan barana bi oyuncak almış yeni. hepsi birbirinin elinden onu alıp oynadı.bi görseniz.bi baran oynayamadı yavrcak:)
pamuk o pamuk. şirvan da öyle diyo gülşene. arabasında salladı uyuttu gülşen. ama kız gece uykusuzluğundan yakınıyo napsın.siz seleni görseydiniz çok huysuzdu. ayağımda salladım da uyuttum ilk defa alışv. merk. nde.yusuf ta manken zaten.
bebişler harika anneler de öyle çok güzel geçmiş belli keşke bende gelebilseydim
keşke canım senin de olmanı isterdim. yaza inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…