2009 Nisan Anneleri

neysee kızlarrr..bende yatıcamm..ayaklarım üşüdüüüü..ev soğuduuu..ii gecelerrr güzelleerrr..by byeeee..

1000. mesajımı da iyi geceler dileyerek yazayım :)
bende yatayım.tatlı rüyalar olsun seviyorum sizi opuyorumnanaktan

utandırdı kız beni desenize...neyse hep utandırsın ben razıyımmm....bir dahaki buluşmaya kadar dahada uslanırız...:)) iyi geceler zerre uykum yok ama yarın kalkacağımı düşündüğüm için yatayım

iyi geceler kızlar.. burası pekbi keyifli gece gece muhabbetiniz artsın siz misafirleri pek sevmiyonuz

galiba o yüzden tanıtım kendimi..

ben çakma mayıs annesiyimkaydirigubbakcemile3 mayıs diye girdik nisan annesi oldukk..

adapazarı muhabbetini görünce dayanamadım bende akyazılıyım annem adapazar erenlerden chveneburi, bizde burada yalnızız gerçekten oradaki çat kapı gelişler muhabbetlerden sonra
ist. sıkıcı yav... sana iyi gezmeler diyim şekerim çark caddesinde şööölleee bi turla yerimeopuyorumnanaktan

güler biz seninle ikşmiz gopta buluşalım ne dersinnnnnn

sorma canım ya hiçbi buluşmaya katılamadım.bu benim için en uygun olanıydı.nasip işte.

şirvan güzel çıkmışsın gözlerin yeter.inşallah canım yine gelin buluşalım.

geçmiş olsun demirciğe.

maşalllah maşallah.......................

tamam yeni bir yıl iyidir hoşturr..bişeylere başlangıçtırr ama abartmak nieee..bizim inanışımızda yok ki böyle bişeyy..empozee etmişlerr iice bizii yawww..

katılıyorum.sadece yeni bi yıla girmenin heyecanı çok güzel.ötesi yok.

arkadaşlar rbişey sorcam ya.
ben gülfemin kıyafetlerini Lcw ve wenice den alıyorum.fiyatları uygun geliyo.arada sırada blue key de n alıyorum..farklı bişeyler giysin istiyorum artık.resmen kızım Lcw kataloğuna döndü.ama mothercare bana pahalı geliyo .indirim günleri oluyomuş ne zaman acaba.

bu arada teyzoşu kızma abd den de çok güzel şeyler gönderiyo ama ben kendim almayı dah çok seviyorum

melek sen de gelmişsin.hoşgeldin.gerçi ben biraz uzanacam.yorgun bi gece geçirdik.kızım saat 3 te beline kadar kaka yapmıştı.alt bady si falan hep kaka.sonra da uykusu dağıldı.zaten o saate kadar da her saat başı uyanmıştı.4 saatlik uykuyla duruyorum.şimdi uyudu.en fazla 1 saat uyur .ben de kıvrılayım azıcık.

önce canla romantik bakışmalar:)
http://img19.imageshack.us/img19/8374/dsc04753o.jpg
işte resimler
süper yaaa

kıyamams elene 2 erkek arasında kalmışş

http://img14.imageshack.us/img14/1969/dsc04774h.jpg
valla anneler de bebişler de birbirinden güzel ne diyim
http://img19.imageshack.us/img19/1451/dsc04775e.jpg

selen uyudu bu arada sultancım merak etme:)

hepinizin süpersiniz...................

iyi günlerde kullan canım..

her ayın 15.inde varmış canım...

evet geldim egede 5. dişlini cıkartıryor gece sayısızzzzzzzzzzzzzzzzz kalktık bugun pazar herkesler uyuyorr biz her gün ayakta yaaaaaaaaa bir gün öglene kadar uyumak istıyırummmm

gunaydın kızla
maşallah bebeklere çok tatlılar maşallah
sultancım gule gule kullan canım
akşam muhabbet ıyıymş baya
şu erkeklerden nedır cekımız bılmem akşam benımde sınırler tavandaydın şu an hala konuşmuyorum kavga eetmeyelım dıye şimdi kahvaltı hazırlıyolar baba kız

mERHABA,iST FOTOLARI NA BAKAYIM DıYE HEMEN ACELEYLE GıRDıM,BıRAZCIKIN GÖRDÜM,ÇOK HOŞ FOTOLAR.
mıRAY I UYUTABıLıRSEM TEKRAR GELıP GEÇMıŞı OKUYACAĞIM,HEM BAŞKA FOTO VARSA ONLARA DA BAKARIM
bYEEEEEEEE

günaydıınn fotlar süper annelr ve bebeklerde bayıldım kızlar çook üzelsiniz maşallah..hele bebeklerin birbirlerine dokunarak tanımaya çalışmaları :))
SULTANCIM güle güle kullan cnm..
ya cancan sokakta uyuymuo onu uyaran bişey varsa asla uyumaz ağlar öyle uyuz bi huyu var çocuğun:)
aynen..bi de ben eşimle bu yüzden tartışıyorum ya yok bööle bişii kendi çocuğu böyle işte ,bende onun istediği yerlere gitmeyince ela yüzünden tabi ben kötü oluyorum..
insanlar deme koız alınırım şimdi..
benimkide uyuyor..
maşallah deyin heeee
maşallah maşallah...
süpersiinnn cnm..
hamileliğimin çoğunu annemlerde geçirdim misler gibi yediğim önümde yemediğim ardımda abimlerde annemle oturuyor gelinle çok iyi anlaşırız elimi sıcak sudan soğuk suya sokturmadılar sağolsunlar
maşallah gelininize ne güzel annende iyi demekki tuğbacım..

sanırım her ayın 15 indeymiş gülercim..

Son düzenleme:
kızlar ben dün ilk kez ayran verdim ,ela bu ara biberonla uyuyo ben gündüz mama vermek istemiyorum artık ayran yapıp vericem onunla uyusun :))
bir de her gece kaka yapmayı alışkalık haline getirdi ki uykusu açılıyo tabi zor dalıyo geri ama bunun bi çözümü yok ki nasıl değiştiricem kaka saatini :)) çok da sulu yapıyo diş yüzünden ,biraz muz versem saatide değişirmi ki katılaşınca azıcık :)) ??
eş muhabbeti çok var bu aralar..bu sabah,haftaiçi izmire gidelim mi dedi bana,korka korka tabi,anneside orda bende kavga etmek istemediğim için (nasıl konuştuysam artık mantıklı mantıklı) :)) adam ilk defa haklısın dedi...ki ben fazla çıkmıyorum diye hep beni suçlar..dedim ki sen beni eladan önce tanımıyo muydun ne kadar sosyaldim bi yere gidelim mi deyince (ki herhaftasonu şehir dışındaydık)anında eşya toplardım peki ben şimdi bayılıyo muyum asosyal olmaya evden çıkmamaya bööle bişii olabilir mi ama bu senin de çocuğun ve başka evlerde hiç uyumuyo kalabalık sevmiyo ağlıyo,mızmızlanıyo bu benim suçum mu??*herkese giden,çok sosyal bi çocuğum( tabi uyuyanda) olsaydı ben salak mıyım evden çıkamayayım..kavga etmek için değil sen beni anlamakta güçlük çektiğin için güzelce anlatıyorum dedim suçlu ben değilim senin çocuğun dedim süt dökmüş kedi gibi oldu adam ben bile şok oldum sakin anlatınca anlıyo arada :))

Son düzenleme:
herkese günaydın anneler ve bebişleri çok tatlı maşaallah
şirvancım ben ikimiz buluşalım diye öylesine söyledimmm siz buluştunuz biz kaldık diye keşke tekrar bir araya gelsedinizde bende katılsam zaten güler buluşma teklifii es geçmişşş hııııııhhı:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…