2009 Nisan Anneleri

pek akıllıca olmadı ama neyse takarım sonuçta bozdurulurken %30 zararla veriliyo malesef
alla bozdurmak zorunda bırakmasın abimden hediye hatıra diye sakliyyciimm

adapazarııı..eşim için o kadar özel bir yerkiiiiii...11 yaşına kadar orda yaşamışlarrr...orda doğmuşşşş..mutlaka gidicezzzz...mahallesini gösterceekk bana..hepp futboll oynarlarmışş..komşuluk süpermişşş..

aliye senin msn adresin bende yok sanırım açtım ama neydiki
msnden mi gönderecenözele gönderiyim ekle o zaman

olur inş canım. çoğunluk okul tatilinde istiyodu bi buluşma.
hamişken de gece sohbetlerimiz olurduu değilmiiiii...koca göbekle uyuyamazdıkkkk..ne güzeldii yaaaaaaa..

evet ya özledim hamileliği.)

işte o yüzden akkıılıca seçim yaa..bozdurmak zorunda kalsanız zarar edicez diee bozdurmazsınızz..abinin hatırasınııı saklarsınn ömür boyuuuu..

sen onca yolu bizi görmeye gelirsin de ben şuracıktan gelmeye nazlanır mıyım gülşenim gelirim tabi

daha kağan kimsenin elinden oyuncağı çekmiooo..paylaşmayı sevioo benim oğlumm aliyeee..bak bi ii yönüü dahaaa..daaaa ne olsunn ehu ehuuuuu...

hangi mahalle ki? kesin bilirim ben.bir de bizim mahalle oluyormuş.ben küçükken kendimi erkek sanıyordum abim benden 1 yaş büyük olunca onla takıla takıla...hep futbol oynardım belki takım arkadaşımdır hihihi

yaww saat 2 olduuu..uykumm yokkkk..okana bakıomm..yarıında temisslik yapıcamm..bi sürüü ütümde varrrr..offffff offfffffffff...

valla tugbacımm hangi mahhelle tam olarak bilmiyorumm..söyledide unutuummm..ama bi okul varmışş..caddeenin kenarında..yıkılmış ve büyük bi okul yapılmışş..???

hafızam çok kötü olduu..bin kerede söylemiştirr..hatta okulun adıda çok geçioduu..annesi babası orda görev yapmışlarr..hatırlayamadım şimdiii..

msnden mi gönderecenözele gönderiyim ekle o zaman

olur inş canım. çoğunluk okul tatilinde istiyodu bi buluşma.

evet ya özledim hamileliği.)

sen onca yolu bizi görmeye gelirsin de ben şuracıktan gelmeye nazlanır mıyım gülşenim gelirim tabi

gülşennn giderken bizi de alll..şurda 2 saatcik yolllllll:))

tamam arkadaşlar kendinizi ayarlayın şimdiden o zaman...
ben sizden söz aldım walla sizinle buluşurum kimse gelmezse..
ayşe senide alalım..
ocağın 15 inde eşimin yüksek lisans sınavı var işe giderken götürmüyo bu sefer takılırım peşine bayıldım artık hava değişimi istiyorumm

valla kesin bilirim adapazarı merkezdeyse zaten avuç içi kadar yer :) ama gerçekten insanları samimi saygılıdır.komşularla akrabalarla iç içe büyümüş evi boş kalmamış geleni gideni çokken şimdi burda bu kimsesizlik...canıma yetti

ok kısmetse uyar bana.
tuğbacım geçmişe bakıyodum da hatırlatmak istemezdim ama üzüldüm olanlara. ne diyim Allah ıslah etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…