2009 Nisan Anneleri

herkese yorum yapmışsın ,, benim oğlum için bişey yazmamışsın.. kıskandım şimdi....

gel şekerim.. burdan söylüyorum.28 ocakta işe başlıyorum.. o ana kadar hafta içi hafta sonu ne zamn isterseniz olur.. hatta banada gelebilirsiniz....
buluşuruz yeniden sıkmayın canınızı ....

slm kızlar....
deniz canım dışarıya çıkıcaz ama senin önerdiğin kitap vardı.kitabın ve yazarın adını yazar mısın?(bebek gelişimi)

evet canım kaka sati degışır biz egeye muz verdik degiştiiiiiiiiiii
tabi biz saatini degıştırmek için degil öylesinee
herkese iyi pazarlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

iyi pazarlar canlarım çok giremiyom artık küsmediniz bana dimi okuldan sonra eve gelince inan zaman bulamıyorum akşamda yazılı soruları filan ama hep aklımdasınız ceren çok büyüdü ya bilinçli değil ama 5 kelime söylüyo .
baba
mama
meme
dede
cıss
canım kızım çok tatlı ama hala dişimiz yok sağlık olsun oda gelir yürüyen bebiş varmı öptüm siizi

herkes oyuncaklarını ortaya koymuştu..
ve hepsi oyuncakları tek tek ağızlarına alıp çıkardılar..
reklamlardaki çoçuğum buyuyor, herşeyini arkadaşlarıyla paylaşıyor..
mikropları bile..

aklıma o geldi.. allahın izniyle hiçbirşey olmaz bebişlerimize.....

ay buluştunuzmu ne güzel kıskandım valla maşşallh bebeklerimize

hepsine maşaallah ne kadar güzeller esracım allah nazarlardan saklaısn yusufun gerçekten boyu baya uzun abi gibi olmuşşş
selene bayılıyorum zaten o fotoğraflardaki güzel gülüşü yokmuuuu
cancan ve barana maşaallah pehlivan gibi ikiside:)
idil sarışın hatun ama o ciddiyetini korumuşşşş:)))

günaydıııııııııııııııııııııın annelerin en güzelleri.

benim için tam bir pazar tatili.sabah ecrin uyanınca eşim almış yatak odasının kapısını çekmiş ben 11 e kadar uyudum.baba kız oynamışlar.kalktım ecrin üstüne atlıyor özlemiş pamuğum.mamasını yaptım onu da babası yedirdi hehehe gidecem deyince adam çok feci tırsmış kıyamam yaaa hihih gerçi ecrini resmen ikimiz büyütüyoruz herşeyine yardım eder de böyle pazar keyfi ilk kez yapıyorum :)

yaaaa çok tatlılarrr muhtarım baran çoooooooooook tatlı zaten ben onun adına hastayım çok asil.adıyla yaşasın inşallah.
çiçek cancan hiçde öle şişman görünmüyor çok tatlı ayakkabılarına da bayıldım
idilin bi fotoğrafı var bana masum mu dediniz siz öyle sanın der gibi hihihi
oturduğunuz yer de ne güzelmiş mama standı falan var
Allah dostlukları daim etsin valla ben bebişler doğunca herkes köşesine çekilir diye üzülüyordum ama bebişleri beraber büyüttük resmen nisanda bi gün belirleyip hepsine ortak doğumgünümü düzenlesek

iyi pazarlar kızlar yusufun kahvaltısı henüz bitti akabinde kusmuk temizleme derken anca geldim,kızlar yorumlarınız çok iyi ya keşke sizlerde olsaydınız yelizcim evet yusuf biraz uzun bir bebek zaten 54 cm doğmuştu ve maşallah şu anda 80 cm yaklaştı babası uzun dayıları uzun bir güdük ben varım bana çekmemiş...........eşime diyorum ki demet ibrahim kutluayın bile kızı 48 cm doğdu adam basketçi kadın manken bak analar neler doğuruyor diye övünüyordum,allah hepsine sağlık uzun ömür versin inşallah....

allahım son eklenn resimlerr daha bi güsell yerimm ben onlarıııııııı maşllhhhhh kocaman olmşlarr sıpalarrrrrr

hiç es geçer miyim.inşallah canım neden olmasın.a.s.

nagihan kulaklarını deldirmek için neden acele ediyorsun daha çok küçükler.benim de çok küçükken deldirmişler kulaklarımı annem bez değiştirmek için yatırdığında örtüye takılmış küpe annem görmemiş beni kaldırınca kulağım yırtılmış dikerlerken düzgün durmamışım tabi sol kulak memesinde küçük bi çıkıntı var ben ecrinin deldirmicm büyüyünce istiyosa kendi deldirsin.

forum istanbula yakın oturan arkadaşlar aslında bana da çok uzak değilsiniz ben başakşehirdeyim arabayla 15 dklık mesafe.

fotolar süper kıslar........ maşallah kusulara............. aranızda olmayı çok isterdim............ artık hayatım çooooooooooook monoton. okul ev pınar mutfak battaniye yastık nerde bulursam orda uyku............. ha bi de volümü yüksek tartışmalar renk katıyo arada............ yarıyıl bi gelse alıp başımı gidecem annemlerle......abim de askerden gelecek kalırız şöyle 10 gün falan.............
bu arada selam herkese...................

saol cnmm

forum istanbula yakın oturan arkadaşlar aslında bana da çok uzak değilsiniz ben başakşehirdeyim arabayla 15 dklık mesafe.

sen avrupa yakasındamıydın tuba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…