yaa cidden idil çok masum görünüyor ablalık yapmış arkadaşlarına pamuk şekeri.selen cancana çok yakışmış ama biri esmer biri beyaz :) yusufa kocaman maşallah ne uzun boylu maşallaaah çok yakışıklı olacak belli
gel şekerim.. burdan söylüyorum.28 ocakta işe başlıyorum.. o ana kadar hafta içi hafta sonu ne zamn isterseniz olur.. hatta banada gelebilirsiniz....maşallahyaa .. selen 2 erkeğin arasında kalmışya o fotoğrafa bayıldım..
hepsi birbirinden şeker annelerinde kuzularınında..
cnm sıra anadolu yakasında artık ..avrupadakiler anadoluya gelsin..
muhtarımız ayarlasında şöyle ocağın ortalarında falan
hem benide davet etti geliyom walla..kendimede pay çıkarıyorum bu arada..:))
sultan o takı seti ne cidden güzelmiş
buluşuruz yeniden sıkmayın canınızı ....herkese günaydın anneler ve bebişleri çok tatlı maşaallah
şirvancım ben ikimiz buluşalım diye öylesine söyledimmm siz buluştunuz biz kaldık diye keşke tekrar bir araya gelsedinizde bende katılsam zaten güler buluşma teklifii es geçmişşş hııııııhhı:umursamaz:
evet canım kaka sati degışır biz egeye muz verdik degiştiiiiiiiiiiikızlar ben dün ilk kez ayran verdim ,ela bu ara biberonla uyuyo ben gündüz mama vermek istemiyorum artık ayran yapıp vericem onunla uyusun :))
bir de her gece kaka yapmayı alışkalık haline getirdi ki uykusu açılıyo tabi zor dalıyo geri ama bunun bi çözümü yok kinasıl değiştiricem kaka saatini :)) çok da sulu yapıyo diş yüzünden ,biraz muz versem saatide değişirmi ki katılaşınca azıcık :)) ??
eş muhabbeti çok var bu aralar..bu sabah,haftaiçi izmire gidelim mi dedi bana,korka korka tabi,anneside orda bende kavga etmek istemediğim için (nasıl konuştuysam artık mantıklı mantıklı) :)) adam ilk defa haklısın dedi...ki ben fazla çıkmıyorum diye hep beni suçlar..dedim ki sen beni eladan önce tanımıyo muydun ne kadar sosyaldim bi yere gidelim mi deyince (ki herhaftasonu şehir dışındaydık)anında eşya toplardım peki ben şimdi bayılıyo muyum asosyal olmaya evden çıkmamaya bööle bişii olabilir mi ama bu senin de çocuğun ve başka evlerde hiç uyumuyo kalabalık sevmiyo ağlıyo,mızmızlanıyo bu benim suçum mu??*herkese giden,çok sosyal bi çocuğum( tabi uyuyanda) olsaydı ben salak mıyım evden çıkamayayım..kavga etmek için değil sen beni anlamakta güçlük çektiğin için güzelce anlatıyorum dedim suçlu ben değilim senin çocuğun dedim süt dökmüş kedi gibi oldu adam ben bile şok oldum sakin anlatınca anlıyo arada :))
herkese günaydın anneler ve bebişleri çok tatlı maşaallah
şirvancım ben ikimiz buluşalım diye öylesine söyledimmm siz buluştunuz biz kaldık diye keşke tekrar bir araya gelsedinizde bende katılsam zaten güler buluşma teklifii es geçmişşş hııııııhhı:umursamaz:
saol cnmmherkese yorum yapmışsın ,, benim oğlum için bişey yazmamışsın.. kıskandım şimdi....
gel şekerim.. burdan söylüyorum.28 ocakta işe başlıyorum.. o ana kadar hafta içi hafta sonu ne zamn isterseniz olur.. hatta banada gelebilirsiniz....
buluşuruz yeniden sıkmayın canınızı ....
forum istanbula yakın oturan arkadaşlar aslında bana da çok uzak değilsiniz ben başakşehirdeyim arabayla 15 dklık mesafe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?