bEN GELDİM,KALABALIK DAĞILMIŞ,tUĞBA MRB NASILSIN)
aYSUN ,biz de 6-7 aylık falandı herhalde,ayırdık odasına,odalarımız karşılıklı,ayrıca telsizi de kuruyoruz,duyuyoruz sesini.
Birşey soracağım size:
Ben Miray eğer emerken uyumazsa ,kendi yatağına yatırıyorum,öyle uyuyor,odadan da çıkıyorum genelde,çünkü,odasında beni görürse oyun yapmaya başlıyor.Akşamüstü de kayınvalidemle konuşuyorduk,Miray ı sordu,dedim yatağına yatırdım,uyuyacak kendisi.Aaa olur mu,git bak çocuğa,yok ağzına birşey alır,yok şöööle olur faln dedi.Eltim var,o çocuklarını hep kendi yanlarında yatarak uyuturmuşl falan..Ben de görmüştüm,3 yaşındaki oğlu o yaşta bile,annesinin kulakalrıyla oynamadan uyuyamazmış mesela,bizim yanımızda bile öyle uyuturdu.
Şimdi benim aklıma takıldı,ben mi doğru yapıyorum,o mu?
Ben böyle yapınca ona sevgimi vermiyorum diye düşünülebilir mi,o öyle yaparak çocuğuna sevgisini daha mı belli ediyor?
Yani ben çocuğumu odasına terk ederek mi uyutuyorum,Aramızda sallamadan yatağına bırakarak uyutanlar var benim gibi onalar yanlış anlamasınlar lütfen,kafam karıştı,kaynanam öyle deyince?????????
saol canım denicem inşallah yapabilirimMuhallebisi için:
5 yemek kaşığı un
9 yemek kaşığı şeker
1-2 kaşık margarin
1 pk vanilya
4 subardağı süt
Un,şeker ve sütü kaynatıp muhallebi kıvamına gelince ocaktan indir,vanilya ve margarini de ekle,karıştır.
Diğer tarafta 1 paket petibörden 2-3 tane az bisküviyi robotta iyice un gibi olana kadar geçir.Bunu dikdörtgen fırının kendi tepsisine eşit şekilde dağıt.Üstüne muhallebiyi de dök( Kepçeyle yavaşça dök,poflayıp bisküviler dağılabilir)
3. kat olarak da sütle krem şantiyi hazırla ve onu da muhallebinin üstüne yay.
Sonra bunları dikdörtgen şeklinde kes,ruloların içine muzu yarıya bölüp dikdörtgen ölçüsünde koy spatula yardımıyla rulo yap.
Biraz karışık gibi oldu ama sormak istediğin birşey olursa sorabilirsin,çok kolay aslında.
geçmiş olsun kıyamam,kızlar yusuf sürekli kafasından darbe alıyor ya çarpıyor yada bişey düşüyor şu son 3-4 gündür annem başından ekmek ve tuz çevirip ver diyor yarın ilk işim o dün akşamda oturuken ayağı altında kalmış yanağının üstüne bir düştü o kadar canı yandı ki yavrum çok ağladı........
Sultan Ikea nın sitesine bakıyorum da,sizin oyuncak sepetinden yok,acaba mağazasında var mıdır ki?Siz çok oluyor mu alalı?
kıyamam egede düşüyor artık ayaklandılar yaaaa ondan canımkızlar yusuf sürekli kafasından darbe alıyor ya çarpıyor yada bişey düşüyor şu son 3-4 gündür annem başından ekmek ve tuz çevirip ver diyor yarın ilk işim o dün akşamda oturuken ayağı altında kalmış yanağının üstüne bir düştü o kadar canı yandı ki yavrum çok ağladı........
dik ve bütün evi dolaşıyorrrrr şaşırmıştır miray kıyamamKIzlar siz bebişleri yürütüce koyduğunuzda oturuyorken bacakları nasıl duruyor,kırık mı yoksa tam dikiliyor gbi mi?Biz Miray ı birinin yürütecine bindirdik,bakalım napacalk die.Hiç yürütemedi ya:-((
Oturuyorken bacakları kırık duruyordu,çok alçak yani,acaba dedim o yürüteçte mi bir sorun var,fazla alçak?Tabi kızımın tembel olması ihtimalini hiç düşünmüyorum bile))))))))
en iyisi yapıyorsun canım bakma sen eski insanlaraabEN GELDıM,KALABALIK DAĞILMIŞ,tUĞBA MRB NASILSIN)
aYSUN ,biz de 6-7 aylık falandı herhalde,ayırdık odasına,odalarımız karşılıklı,ayrıca telsizi de kuruyoruz,duyuyoruz sesini.
Birşey soracağım size:
Ben Miray eğer emerken uyumazsa ,kendi yatağına yatırıyorum,öyle uyuyor,odadan da çıkıyorum genelde,çünkü,odasında beni görürse oyun yapmaya başlıyor.Akşamüstü de kayınvalidemle konuşuyorduk,Miray ı sordu,dedim yatağına yatırdım,uyuyacak kendisi.Aaa olur mu,git bak çocuğa,yok ağzına birşey alır,yok şöööle olur faln dedi.Eltim var,o çocuklarını hep kendi yanlarında yatarak uyuturmuşl falan..Ben de görmüştüm,3 yaşındaki oğlu o yaşta bile,annesinin kulakalrıyla oynamadan uyuyamazmış mesela,bizim yanımızda bile öyle uyuturdu.
Şimdi benim aklıma takıldı,ben mi doğru yapıyorum,o mu?
Ben böyle yapınca ona sevgimi vermiyorum diye düşünülebilir mi,o öyle yaparak çocuğuna sevgisini daha mı belli ediyor?
Yani ben çocuğumu odasına terk ederek mi uyutuyorum,Aramızda sallamadan yatağına bırakarak uyutanlar var benim gibi onalar yanlış anlamasınlar lütfen,kafam karıştı,kaynanam öyle deyince?????????
canım bende var ama ben makinayla yapmıyorum kendim yapıyorum daha iyi oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?