2009 Nisan Anneleri

kızlar yusuf sürekli kafasından darbe alıyor ya çarpıyor yada bişey düşüyor şu son 3-4 gündür annem başından ekmek ve tuz çevirip ver diyor yarın ilk işim o dün akşamda oturuken ayağı altında kalmış yanağının üstüne bir düştü o kadar canı yandı ki yavrum çok ağladı........

sultan aynen yılbaşı gecesi bizde toplanıcaz arkadaşlarla.
açık büfe çok mantıklı.
mezelere karar verdim bende ancak

Muhallebisi için:

5 yemek kaşığı un
9 yemek kaşığı şeker
1-2 kaşık margarin
1 pk vanilya
4 subardağı süt

Un,şeker ve sütü kaynatıp muhallebi kıvamına gelince ocaktan indir,vanilya ve margarini de ekle,karıştır.

Diğer tarafta 1 paket petibörden 2-3 tane az bisküviyi robotta iyice un gibi olana kadar geçir.Bunu dikdörtgen fırının kendi tepsisine eşit şekilde dağıt.Üstüne muhallebiyi de dök( Kepçeyle yavaşça dök,poflayıp bisküviler dağılabilir)
3. kat olarak da sütle krem şantiyi hazırla ve onu da muhallebinin üstüne yay.
Sonra bunları dikdörtgen şeklinde kes,ruloların içine muzu yarıya bölüp dikdörtgen ölçüsünde koy spatula yardımıyla rulo yap.

Biraz karışık gibi oldu ama sormak istediğin birşey olursa sorabilirsin,çok kolay aslında.

elifcim bende ela yı mama yedirerek uyutuyorum bazen yerken gözleri beni arıyo bazen biberonu aldığı gibi suratıma bakmıyo,sen annesisin ihtiyacı olsa anlar sende yanında dururdun demek ki mirayın uyurken sana ihtiyacı yok ne güzel maşallah..

çok güzel bi tarifmiş de ben bişi sorabilir miyim öğretmenimm rulo yapmak zor olmuyor mu ben kesin becremem:d

bu arada bende keremin zıplayışını düşündüm de gülesim geldi nasıl tatlılar ya zıpzıp keremito..

Yok olmuyor,bisküviler kalkan görevi görüyor)
Bisküvilerle birlikte spatulayla kaldırıyorsun.
Tepsinin dar kenarını istediğiniz genişlikte kesebilirsiniz,4 e 5 e bölünebilir,ama geniş kenarını 3 e bölmek gerekiyor,iyice dönüp rulo olabilsini diye.
Bu tarifi bisküviyle değil de alta hindistan cevizi serperek de yapıyorlar,ama ben hiç denemedim.Bence mutlaka yapın,çok lezzetli oluyor,kim yediyse tarifini istemiştir benden.

Sultan Ikea nın sitesine bakıyorum da,sizin oyuncak sepetinden yok,acaba mağazasında var mıdır ki?Siz çok oluyor mu alalı?

saol canım denicem inşallah yapabilirim

geçmiş olsun kıyamam,

Sultan Ikea nın sitesine bakıyorum da,sizin oyuncak sepetinden yok,acaba mağazasında var mıdır ki?Siz çok oluyor mu alalı?

geçen sene ocak mart falandı vallaha vardır bence

kızlar selam arada 2008 nisan bebekerlini okuyorum çoğu hala gece 4*5 kez kalkıyomuş bizimkiler maşallah şimdiden uyuyo geceleri

kıyamam egede düşüyor artık ayaklandılar yaaaa ondan canım

dik ve bütün evi dolaşıyorrrrr şaşırmıştır miray kıyamam
en iyisi yapıyorsun canım bakma sen eski insanlaraa

ege bugun öglen:12,30dan beri uyanıktıı şimdi uyudu şükürrrrrrrrrrrrr

sultan
kabakları soyyy haşla üzerine zeytınyagı limon....

alkol olursa

havuç salalatalık uzun sekil kes kkytl gibi yapp

aklıma geldikce yazarım

tatlı istersen kolay bi irmik tatlısı var

kızlar cancana balkabağından havuçlu patatesli kıymalı soğanlı bi yemek yaptım bayıldı. tadına da baktım ya balkabağı süper oluyo pişince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…