2009 Nisan Anneleri

çok teşekkür ederiz teyzesi kızımın hediyesiyle resmini eklerimm buraya :)
çiçekcim bnde hediyeni verdim varan kargoya hayatım

öpüldünüz kızlar evden girerim artıkın kaydirigubbakcemile2

sevindim feride iyi olmalarına..
tuğbada burdaymış(tuğbiş yeni)nerelerdesin canım
ebalperen sen kimsin kuzum sabahtan akşama burdasın okuyosun bari 1-2 kelime bişey yaz!
teşekkür ederim Sultan.
çok teşekkür ederiz teyzesi kızımın hediyesiyle resmini eklerimm buraya :)
çiçekcim bnde hediyeni verdim varan kargoya hayatım

öpüldünüz kızlar evden girerim artıkın kaydirigubbakcemile2

Rica ederiz.

bEN GELDıM,KALABALIK DAĞILMIŞ,tUĞBA MRB NASILSIN )

aYSUN ,biz de 6-7 aylık falandı herhalde,ayırdık odasına,odalarımız karşılıklı,ayrıca telsizi de kuruyoruz,duyuyoruz sesini.

Birşey soracağım size:
Ben Miray eğer emerken uyumazsa ,kendi yatağına yatırıyorum,öyle uyuyor,odadan da çıkıyorum genelde,çünkü,odasında beni görürse oyun yapmaya başlıyor.Akşamüstü de kayınvalidemle konuşuyorduk,Miray ı sordu,dedim yatağına yatırdım,uyuyacak kendisi.Aaa olur mu,git bak çocuğa,yok ağzına birşey alır,yok şöööle olur faln dedi.Eltim var,o çocuklarını hep kendi yanlarında yatarak uyuturmuşl falan..Ben de görmüştüm,3 yaşındaki oğlu o yaşta bile,annesinin kulakalrıyla oynamadan uyuyamazmış mesela,bizim yanımızda bile öyle uyuturdu.
Şimdi benim aklıma takıldı,ben mi doğru yapıyorum,o mu?
Ben böyle yapınca ona sevgimi vermiyorum diye düşünülebilir mi,o öyle yaparak çocuğuna sevgisini daha mı belli ediyor?
Yani ben çocuğumu odasına terk ederek mi uyutuyorum,Aramızda sallamadan yatağına bırakarak uyutanlar var benim gibi onalar yanlış anlamasınlar lütfen,kafam karıştı,kaynanam öyle deyince?????????

Aiye ,beğenmenize sevindim,çok hoş elbiseler vardı,ama emin olamadım beden tutmazsa diye,bu en azından baharda da giyilebilir diye düşündüm,güle güle giysin Minik Selen .

Maşallah Miray'a bence iyi yapıyorsun. Ben de öyle alıştırmıştım ama işe başlayınca sallanmaya alıştı. Yatağını sallamadan uyumuyor. Sen işe başladın mı Elif. Kim bakıyor sen işteyken.

Ben Eylül de başladım canım,annem bakıyor benim.
Annem ayağında sallayarak uyutuyor.

ElıfÇım emın ol aslında hepımızın hedefı senın yaptıĞın doĞru olanda ooo Çok Şanslı olduĞunu dÜŞÜn mıraybÖyle uyuduĞu ıÇınnnn

Sultan,ne güzel bir mail atmışsın,moral oldu bana da))

Bu arada dün yemeğe gitmiştik,karnım şiş bir şekilde eve gelirken marketten elma sirkesi almıştım.Sabah okula gitmeden içmiştim,ama şimdi gelin görün ki,antep fıstığı ve bademle keyif yapıyorum:-(((Buraya kadarmış demek ki,bir daaaki Pazartesiye artıkın:-D

en doğrusunu yapıyosun elif
odalarıda ayırmışsın ne güzel bizim odalarda yanyana korkuyorum duymazsam diye gece telsizde olsa.
maşallah miray a ya benimkide bayıldı sonunda inşallah uyanmaz bu akşam bidaha

Şu :Bim in elk süpürgeyle çmşr mak 2si birlikte miydi,yoksa ayrı olarak mı,benim veli alamamış ya,bilseydim kendim giderdim,okuldan kaçıp))))

kızlar yılbaşında arkidişler bizde toplancak 2şer çift birde eşimle ben 6 kişi olcaz açık büfe gibi yapmak istiyorum masaya neler yapabilirim
cevizli kereviz salatası
sarma
başka başka?

KIzlar siz bebişleri yürütüce koyduğunuzda oturuyorken bacakları nasıl duruyor,kırık mı yoksa tam dikiliyor gbi mi?Biz Miray ı birinin yürütecine bindirdik,bakalım napacalk die.Hiç yürütemedi ya:-((
Oturuyorken bacakları kırık duruyordu,çok alçak yani,acaba dedim o yürüteçte mi bir sorun var,fazla alçak?Tabi kızımın tembel olması ihtimalini hiç düşünmüyorum bile))))))))

Bir tane tatlım var benim,çok güzel ve kolay.Muhallebiyi rulo yapıyorsun,belki biliyorsundr.ıstersen tarifi vereyim.

çok kırık duruyosa boyu ufak gelmiştir
normalde dikilip yürümesi gerek ama senin kızda tembel değilki...:)))
şaşırmıştır çocuk yaw nerden bilsin ilk binmiş:)
bizimkide kaç ay oldu hala hoplaya hoplaya gitmeye çalılıyor akıllı:))

eheheh yerim o tavşancıkı.ecrin de laptopumun kablosunu pat diye çekip çıkarıyor ve olduğu yerde zıplıyor deli gibi kaçtığını sanıyo heralde

akşam yemeğimizi yedik geldim oğluşada balık yedirdim,oğluşu babası yürütüyor bayılıyor bırakınca hııııııı diye bir bağrış kopuyor sabahtan beri yusuf çok mutsuz ve huysuz giderken teyzesine bıraktık kıyameti koparmış ...........

dün yusufa milli piyango çektirdim akıllı oğlum benim içinden bir tane çekti büyük adam gibi carouselde de 100 tl lik alışveriş yapana araba için çekiliş kuponu veriyorlar birde ona katıldık bu sene araba ve paralar bizim bakalım .............

geçmişi biraz okuyabildim çocuklara bağırma konusunda insanız elbette sinirlerimizin laşkalaştığı anlar oluyor ben inanmıyorum psikolojilerine bişey olacağına çocukken benim kadar dayak yiyen başka çocuk yoktur belkide çok şükür gayet iyiyim kolay değil çocuk büyütüyoruz ben kendimi hiç kötü annemiyim diye sorgulamadım elimizden gelen herşeyin en iyisini yapmaya çalışıyoruz ..............

sultan çok basit bir meze var ben sürekli yaparım ve çok güzel oluyor ...

2 tane kabağı rendeleyip az yağda hafif karıştır istersen havuçları rendeleyip onlarıda öyle yapabilirsin sonra içine ceviz mayonez ve yoğurt koy ben çok beğeniyorum ......

kabakları rendeleyince suyunu çık yoksa biraz ıslak oluyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…