iyi akşamlar güzel anneler.
İstanbul buluşması çok güzel geçmiş. Çok gelmek istedim ama annemleri karşıya götürmem gerektiği için katılamadım. Malum yalnızım. Onlar da haftasonunu evlerinde geçirmek istediler doğal olarak. Çok özendim.
Sevda hediyeni bugün kargoladım canım. (C.tesi günü çok uğraşmama rağmen yollayamadım. Yurtiçi kargonun sistemi bozukmuş. vs) Güle güle kullansın bebişin.
Gülşen( rosemary) hediyem elime ulaştı çok teşekkür ederim. Tuna uyuduğu için henüz deneyemedim. Fotoğraf eklerim.
Bu arada bu uzun mesajın sonunda herkese erkenden mutlu bir yeni yıl diliyorum. Her nete girişimde sonra belki giremem diye düşünüyorum artık.
teşekkür ederim Sultan.sevindim feride iyi olmalarına..
tuğbada burdaymış(tuğbiş yeni)nerelerdesin canım
ebalperen sen kimsin kuzum sabahtan akşama burdasın okuyosun bari 1-2 kelime bişey yaz!
çok teşekkür ederiz teyzesi kızımın hediyesiyle resmini eklerimm buraya :)
çiçekcim bnde hediyeni verdim varan kargoya hayatım
öpüldünüz kızlar evden girerim artıkın kaydirigubbakcemile2
Maşallah Miray'a bence iyi yapıyorsun. Ben de öyle alıştırmıştım ama işe başlayınca sallanmaya alıştı. Yatağını sallamadan uyumuyor. Sen işe başladın mı Elif. Kim bakıyor sen işteyken.bEN GELDİM,KALABALIK DAĞILMIŞ,tUĞBA MRB NASILSIN)
aYSUN ,biz de 6-7 aylık falandı herhalde,ayırdık odasına,odalarımız karşılıklı,ayrıca telsizi de kuruyoruz,duyuyoruz sesini.
Birşey soracağım size:
Ben Miray eğer emerken uyumazsa ,kendi yatağına yatırıyorum,öyle uyuyor,odadan da çıkıyorum genelde,çünkü,odasında beni görürse oyun yapmaya başlıyor.Akşamüstü de kayınvalidemle konuşuyorduk,Miray ı sordu,dedim yatağına yatırdım,uyuyacak kendisi.Aaa olur mu,git bak çocuğa,yok ağzına birşey alır,yok şöööle olur faln dedi.Eltim var,o çocuklarını hep kendi yanlarında yatarak uyuturmuşl falan..Ben de görmüştüm,3 yaşındaki oğlu o yaşta bile,annesinin kulakalrıyla oynamadan uyuyamazmış mesela,bizim yanımızda bile öyle uyuturdu.
Şimdi benim aklıma takıldı,ben mi doğru yapıyorum,o mu?
Ben böyle yapınca ona sevgimi vermiyorum diye düşünülebilir mi,o öyle yaparak çocuğuna sevgisini daha mı belli ediyor?
Yani ben çocuğumu odasına terk ederek mi uyutuyorum,Aramızda sallamadan yatağına bırakarak uyutanlar var benim gibi onalar yanlış anlamasınlar lütfen,kafam karıştı,kaynanam öyle deyince?????????
en doğrusunu yapıyosun elifbEN GELDİM,KALABALIK DAĞILMIŞ,tUĞBA MRB NASILSIN)
aYSUN ,biz de 6-7 aylık falandı herhalde,ayırdık odasına,odalarımız karşılıklı,ayrıca telsizi de kuruyoruz,duyuyoruz sesini.
Birşey soracağım size:
Ben Miray eğer emerken uyumazsa ,kendi yatağına yatırıyorum,öyle uyuyor,odadan da çıkıyorum genelde,çünkü,odasında beni görürse oyun yapmaya başlıyor.Akşamüstü de kayınvalidemle konuşuyorduk,Miray ı sordu,dedim yatağına yatırdım,uyuyacak kendisi.Aaa olur mu,git bak çocuğa,yok ağzına birşey alır,yok şöööle olur faln dedi.Eltim var,o çocuklarını hep kendi yanlarında yatarak uyuturmuşl falan..Ben de görmüştüm,3 yaşındaki oğlu o yaşta bile,annesinin kulakalrıyla oynamadan uyuyamazmış mesela,bizim yanımızda bile öyle uyuturdu.
Şimdi benim aklıma takıldı,ben mi doğru yapıyorum,o mu?
Ben böyle yapınca ona sevgimi vermiyorum diye düşünülebilir mi,o öyle yaparak çocuğuna sevgisini daha mı belli ediyor?
Yani ben çocuğumu odasına terk ederek mi uyutuyorum,Aramızda sallamadan yatağına bırakarak uyutanlar var benim gibi onalar yanlış anlamasınlar lütfen,kafam karıştı,kaynanam öyle deyince?????????
KIzlar siz bebişleri yürütüce koyduğunuzda oturuyorken bacakları nasıl duruyor,kırık mı yoksa tam dikiliyor gbi mi?Biz Miray ı birinin yürütecine bindirdik,bakalım napacalk die.Hiç yürütemedi ya:-((
Oturuyorken bacakları kırık duruyordu,çok alçak yani,acaba dedim o yürüteçte mi bir sorun var,fazla alçak?Tabi kızımın tembel olması ihtimalini hiç düşünmüyorum bile))))))))
Bir tane tatlım var benim,çok güzel ve kolay.Muhallebiyi rulo yapıyorsun,belki biliyorsundr.İstersen tarifi vereyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?