2009 Nisan Anneleri

neden elde? zor mu oluyor makineyle canım......yani kullanışlımı yoksa mutfakta yer kaplıycaksa boşa para vermiyim

ya kabuğu çoooook sert oluyo o yüzden sevmiyorum makinanın yaptığı ekmeği bence bi süre sonra sıkılırsın zaten boşuna yer kaplamaktan başka işe yaramadı bende

yarın gidiyoruz ama yusuf olmadan ben mutlu olamam ki acaba onuda götürsem mi ama götürsemde orda hiç bişey yapamam offfffff kafam karışık yaaaa

kızlar cancana balkabağından havuçlu patatesli kıymalı soğanlı bi yemek yaptım bayıldı. tadına da baktım ya balkabağı süper oluyo pişince

ya kabuğu çoooook sert oluyo o yüzden sevmiyorum makinanın yaptığı ekmeği bence bi süre sonra sıkılırsın zaten boşuna yer kaplamaktan başka işe yaramadı bende

sağol canım,yusufta balkabağını çok sevdi bende çorbasını yapmıştım yemişti oğluş .......

slmm kıslarrrr..

sabah 5 te düştümm yollaraaaa..akşam 5 te evde oldum ühühü ühhhhhüü..yavruşş beni çok öslemişşşş bende onuuuu..saatlerce sarıldık birbirimizee..

sınıfımdaki erkek çocuklara kağan büyüyğnce buna benzermi bunu yaparmı diee baktımm yaaa

geçmişe azcık göz attımm..

sulltanın misafirleri varmışş..sultancım meze türü şeyler çok güzel oluyoo evet amaa..bide börek yapabilirsinn..tok tutması açısındann..

balkabağı ben hiçç vermedimm. deniycemm..paşam beğenir inşallahhh..

elifffcim. kağanda yürütece ilk bindiğinde öyle duruyoduu..dizlerni kırıp oturyoduuu..şimdi fıldır fıldırr..miraycıkta alışırrrr..bide yürütecin boyunu çok ii ayarlamak lazımm..ya çokk oturur vaziyette oluyoo yada parmak uçlarına basarak yürüyorlar..

kızlar selam sizden rica etsem anneler ve bebişlerin beraber fotoları topiğine bakarmısınız ..
ailemiz ikiye bölünmüşş durumda gerçi umut doğduğundan beri öyleyiz ama..şu benzeme mevzuunda..
hatta ben size link atıyım

yasdımm ben yorumumu ma senbeğenirmisin bilemiycemmm??

şimdi sen istanbula giderken beni almaktan vazgeçersinn..yoksa sana mı benzioo desemmmm:))hehehhe

ayy noluyooo topik topik gezdiriyonuzz yaaa..zatennn yoldan geldimm yorgunummmm..

güle güle giysin feridecim

Ben cevap yazdım sen de yılbaşı sayfasına baksana Gülşen
ok cnm bakıyorum şimdi ayrıca tskler bana benziyo dimi
yasdımm ben yorumumu ma senbeğenirmisin bilemiycemmm??

şimdi sen istanbula giderken beni almaktan vazgeçersinn..yoksa sana mı benzioo desemmmm:))hehehhe
evet pek beğenmedim ;(( şaka bi yana
eşim ben sürücem arabayı kesin alırız diyoo

kızlar yılbaşında arkidişler bizde toplancak 2şer çift birde eşimle ben 6 kişi olcaz açık büfe gibi yapmak istiyorum masaya neler yapabilirim
cevizli kereviz salatası
sarma
başka başka?

tatlım benim de misafirlerim var bak menüyü yazayım

kremalı mantarlı fırında tavuk
pirinç pilavı
z.yağlı pırasa
z.yağlı brokoli
beyaz lahana sarması z.yağlı
fesleğenli patates püresi
soğuk kekikli pazı
kırmızı lahana-havuç-turp salata
haydari
çiçek sosis

tatlı olarak da minik pastacıklar
bnde açıkbüfe yapcam

(TABİ BİZİM CADILAR BÜFEYİ AÇIK HALDE BIRAKIRSA )

eheehheee..teşekkürler gülşencimm..ee bizde gelirizz o zamannn..dermişiiimmm:))

artık gözlerim kapanıyoooo..hakim olamıyorumm..eşimde kağanı ayağında sallarken uyuyakaldıııı..ikiside uyuyooo..

kıyamam size sarıldınız ogluşunla heeeeeeeeee

haa bu arada merak edenler için söylüyorumm..eşim ne yaptıı ettiii beni yalnız göndermemeyii başardıı yaaaaa..

babamında aklını çelmişşşş baba kızz gittikkk stajaaa..yazık ama ben okuldayken babam sürekli gezmiş..10 saat aynı yerde oturulmaz kii..

hadi ben kaçarrrr..iyii gecelerrrrrrrrrr..

herkese iyi geceler... ben yatıyorum uykusuzm ezeli beklemiceöm bitsin diyeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…