neden elde? zor mu oluyor makineyle canım......yani kullanışlımı yoksa mutfakta yer kaplıycaksa boşa para vermiyim
kızlar cancana balkabağından havuçlu patatesli kıymalı soğanlı bi yemek yaptım bayıldı. tadına da baktım ya balkabağı süper oluyo pişince
ya kabuğu çoooook sert oluyo o yüzden sevmiyorum makinanın yaptığı ekmeği bence bi süre sonra sıkılırsın zaten boşuna yer kaplamaktan başka işe yaramadı bende
güle güle giysin feridecimiyi akşamlar güzel anneler.
İstanbul buluşması çok güzel geçmiş. Çok gelmek istedim ama annemleri karşıya götürmem gerektiği için katılamadım. Malum yalnızım. Onlar da haftasonunu evlerinde geçirmek istediler doğal olarak. Çok özendim.
Sevda hediyeni bugün kargoladım canım. (C.tesi günü çok uğraşmama rağmen yollayamadım. Yurtiçi kargonun sistemi bozukmuş. vs) Güle güle kullansın bebişin.
Gülşen( rosemary) hediyem elime ulaştı çok teşekkür ederim. Tuna uyuduğu için henüz deneyemedim. Fotoğraf eklerim.
Bu arada bu uzun mesajın sonunda herkese erkenden mutlu bir yeni yıl diliyorum. Her nete girişimde sonra belki giremem diye düşünüyorum artık.
ok cnm bakıyorum şimdi ayrıca tskler bana benziyo dimiBen cevap yazdım sen de yılbaşı sayfasına baksana Gülşen
evet pek beğenmedim ;(( şaka bi yanayasdımm ben yorumumu ma senbeğenirmisin bilemiycemmm??
şimdi sen istanbula giderken beni almaktan vazgeçersinn..yoksa sana mı benzioo desemmmm:))hehehhe
kızlar yılbaşında arkidişler bizde toplancak 2şer çift birde eşimle ben 6 kişi olcaz açık büfe gibi yapmak istiyorum masaya neler yapabilirim
cevizli kereviz salatası
sarma
başka başka?
kızlar cancana balkabağından havuçlu patatesli kıymalı soğanlı bi yemek yaptım bayıldı. tadına da baktım ya balkabağı süper oluyo pişince
eheehheee..teşekkürler gülşencimm..ee bizde gelirizz o zamannn..dermişiiimmm:))
artık gözlerim kapanıyoooo..hakim olamıyorumm..eşimde kağanı ayağında sallarken uyuyakaldıııı..ikiside uyuyooo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?