sı-kıl-dımmmmmmmmm
hava kÖtÜ..
ya kızlar deniz kaka dedide aklıam geldi :) ne zamandır unutuyorum
ecrine demir ve d vitanimi ihtiva eden bir multivitamin şurup kullanıyorum.ama şurubu içiremediğimden kahvaltısına koyuyorum sizce yanlışmı yapıyorum? şurubu hergün verirsem kabız oluyor çok zorlanıyor afedersiniz koyun kakası gibi minik minik kaskatı ve siyah yapıyor.3 gündr şurubu vermedim norale döndüü.ne yapsam ki demir den geçtim d vitamini 1 yaşına kadar şarttı kullanmak dimi.acaba devit alıp sadece devit3 mü kullasam
kızlar bebeklerinizi odaların da mı yatırıyorsunuz?
sizin odanızda mı yatıyorlar?
ege şuan bizim odamızda yatıyor ama odasına alışması gerektiğini düşünüyorum.
gece çok kalkıyor ve emziğini vermeden uyumuyor.
üzerini de açıp duruyor.(kalın battaniyesini örtüyorum ama hava soğuksa yorganını örtüyorum.sizler?)
ne yapıcamı şaşırdım.
birde park yatak dar geliyor egeye.
dönüp duruyor uykuda ve yanlara değince kızıyor.hemen yatağın ortasına alıyorum.
kıslar slmm
giremedim sabahdan beri felaket yoğunumm.bu arada eşimle barışdık.cumartesi akşamı annemde kaldım kızımla eşim iş için eve gelmicekdi neyse dün geldi aldı bizi eve gittik konuşmak istedi özür diledi göye bidaha beni üzmicekmişş görcez dedim.bu arada sıkıntıdan egzama olmuşum ellerim berbat doktor ne derdin var kızım senin dedi çok fena oldum ama genel itibariyle
asayiş berkemal.....
umutta dönüyodu park yatakta dönüncede başı filesine değiyodu ve uyanıyodu..kendi orasına geçirdik rahat ettik..1 aydır yatağında uyuyor maşallahkızlar bebeklerinizi odaların da mı yatırıyorsunuz?
sizin odanızda mı yatıyorlar?
ege şuan bizim odamızda yatıyor ama odasına alışması gerektiğini düşünüyorum.
gece çok kalkıyor ve emziğini vermeden uyumuyor.
üzerini de açıp duruyor.(kalın battaniyesini örtüyorum ama hava soğuksa yorganını örtüyorum.sizler?)
ne yapıcamı şaşırdım.
birde park yatak dar geliyor egeye.
dönüp duruyor uykuda ve yanlara değince kızıyor.hemen yatağın ortasına alıyorum.
sevindim..kıslar slmm
giremedim sabahdan beri felaket yoğunumm.bu arada eşimle barışdık.cumartesi akşamı annemde kaldım kızımla eşim iş için eve gelmicekdi neyse dün geldi aldı bizi eve gittik konuşmak istedi özür diledi göye bidaha beni üzmicekmişş görcez dedim.bu arada sıkıntıdan egzama olmuşum ellerim berbat doktor ne derdin var kızım senin dedi çok fena oldum ama genel itibariyle
asayiş berkemal.....
neden öyle düşünüyosun feride
annen nasıl bu arada?baban?
ay evett yıka yıka 5-6 su yıkıommmm dogruyom bi daha yıkıommmöğleden beri açık bilisayarım ama kerem yaramazıyla uğraş yedir yatır bilmem ne bi oturamadım şimdide ıspanak yıkıyorum hiç sevmiyorum şu ıspanakları yıkamaaayı yıka yıka çamur çıkıyor yaa
başa bela o tarlaaaaaaahihoyyythihoyyytbi de tarlama bakim.:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?