2009 Nisan Anneleri

kıslar slmm
giremedim sabahdan beri felaket yoğunumm.bu arada eşimle barışdık.cumartesi akşamı annemde kaldım kızımla eşim iş için eve gelmicekdi neyse dün geldi aldı bizi eve gittik konuşmak istedi özür diledi göye bidaha beni üzmicekmişş görcez dedim.bu arada sıkıntıdan egzama olmuşum ellerim berbat doktor ne derdin var kızım senin dedi çok fena oldum ama genel itibariyle
asayiş berkemal.....

barışmanıza sevındım canım bu aradada gecmiş olsun
benım komşular gıttı şimdi bu fasılda bıttı rahatladım valla isteyen varsa kalanlardan yollayabılırım :)))))))))))

canım ben devit veriyorum.bi de yemeğe katılan nutrigen demir ialcı var onu veriyorum.damla verdiğimde gülfem de aynen dediğin gibi yapıyor.

gülfem gece çok kalktığı için yanımızda yatıyor ama 1 yaşından sonra ayıracam inşallah.

asayişin berkemal olduğuna sevindim.hihoyyythihoyyythihoyyyt

eşim yine geç gelecek haftanın 3 günü 10 da geliyor.2 gün 7 de.cmt pazar evde.canım çok sıkılıyor benimde.gülfem son 40 dk uykusuna yattı.ben de yemek yapim bari.tek başına da yapmayı da yemeyi de sevmiyorum.

selam kızlar ..............

dışardaydım acayip yağmur ve trafik vardı henüz girebildim fakir marka mutfak robotu aldım blender setim vardı ama anneme vericem,kızlar ekmek makinası kimde vardı kullanımı iyi mi bilgi lütfen.........

hava ne kadar sıkıcı yaaa her taraf simsiyah oldu.....

umutta dönüyodu park yatakta dönüncede başı filesine değiyodu ve uyanıyodu..kendi orasına geçirdik rahat ettik..1 aydır yatağında uyuyor maşallah

sevindim..

ben de yemek koydum karnabahar bolll havuçlu.ya ben sebzeye deliriyorum eşim yemiyor onuniçin et çıkardımbuzluktan hiç de beceremiyorum yapmasını.ince ince kesip döner gibi pişiricem yanına pilav ayran daha nolsun.

gülşen msn de çevrim dışısın.ama muhabbet çok iyi geldi :1hug:

umutun annesi gülşen :) demin burdaydı ama yetişemedim heralde.bu arada burda da en çok tuğba var bende bazen acaba kime diyor oluyorum.

iyi akşamlar güzel anneler.

İstanbul buluşması çok güzel geçmiş. Çok gelmek istedim ama annemleri karşıya götürmem gerektiği için katılamadım. Malum yalnızım. Onlar da haftasonunu evlerinde geçirmek istediler doğal olarak. Çok özendim.

Sevda hediyeni bugün kargoladım canım. (C.tesi günü çok uğraşmama rağmen yollayamadım. Yurtiçi kargonun sistemi bozukmuş. vs) Güle güle kullansın bebişin.

Gülşen( rosemary) hediyem elime ulaştı çok teşekkür ederim. Tuna uyuduğu için henüz deneyemedim. Fotoğraf eklerim.

Bu arada bu uzun mesajın sonunda herkese erkenden mutlu bir yeni yıl diliyorum. Her nete girişimde sonra belki giremem diye düşünüyorum artık.

öğleden beri açık bilisayarım ama kerem yaramazıyla uğraş yedir yatır bilmem ne bi oturamadım şimdide ıspanak yıkıyorum hiç sevmiyorum şu ıspanakları yıkamaaayı yıka yıka çamur çıkıyor yaa

ay evett yıka yıka 5-6 su yıkıommmm dogruyom bi daha yıkıommm

bi de tarlama bakim.:))
başa bela o tarlaaaaaaahihoyyythihoyyyt

bende sabahtan beri kerem beyle uğraşıyorum.tüm huysuzluğu üstünde bugün.

MELEK sen bana faceden yolluyosun bişeyler bende kabul ediyorum ama valla anlamıyorum bişey ya.bu tarlayı anlamadım bi türlü kafamçokkarıştı

sevindim feride iyi olmalarına..
tuğbada burdaymış(tuğbiş yeni)nerelerdesin canım
ebalperen sen kimsin kuzum sabahtan akşama burdasın okuyosun bari 1-2 kelime bişey yaz!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…