bEN GELDİM,KALABALIK DAĞILMIŞ,tUĞBA MRB NASILSIN)
aYSUN ,biz de 6-7 aylık falandı herhalde,ayırdık odasına,odalarımız karşılıklı,ayrıca telsizi de kuruyoruz,duyuyoruz sesini.
Birşey soracağım size:
Ben Miray eğer emerken uyumazsa ,kendi yatağına yatırıyorum,öyle uyuyor,odadan da çıkıyorum genelde,çünkü,odasında beni görürse oyun yapmaya başlıyor.Akşamüstü de kayınvalidemle konuşuyorduk,Miray ı sordu,dedim yatağına yatırdım,uyuyacak kendisi.Aaa olur mu,git bak çocuğa,yok ağzına birşey alır,yok şöööle olur faln dedi.Eltim var,o çocuklarını hep kendi yanlarında yatarak uyuturmuşl falan..Ben de görmüştüm,3 yaşındaki oğlu o yaşta bile,annesinin kulakalrıyla oynamadan uyuyamazmış mesela,bizim yanımızda bile öyle uyuturdu.
Şimdi benim aklıma takıldı,ben mi doğru yapıyorum,o mu?
Ben böyle yapınca ona sevgimi vermiyorum diye düşünülebilir mi,o öyle yaparak çocuğuna sevgisini daha mı belli ediyor?
Yani ben çocuğumu odasına terk ederek mi uyutuyorum,Aramızda sallamadan yatağına bırakarak uyutanlar var benim gibi onalar yanlış anlamasınlar lütfen,kafam karıştı,kaynanam öyle deyince?????????
ay evett yıka yıka 5-6 su yıkıommmm dogruyom bi daha yıkıommm
başa bela o tarlaaaaaaahihoyyythihoyyyt
kızlar yusuf sürekli kafasından darbe alıyor ya çarpıyor yada bişey düşüyor şu son 3-4 gündür annem başından ekmek ve tuz çevirip ver diyor yarın ilk işim o dün akşamda oturuken ayağı altında kalmış yanağının üstüne bir düştü o kadar canı yandı ki yavrum çok ağladı........
Mrb
valla bayiliyom ozeniyom ve kiskaniyom siziiii
biri asure yapar bebeyle
oburkuler tilbasinda dunyanin adamini evine toplar bide acik bufe yapar
biri temizlik yapar
oooo sarma sarar falan yok artikkk
ben hala jahvaltiya tost bile yapamiyommm
ekmek makinasini ne alakaysa almisim AMA yer kapliyoo seker AMA annem firinda firin repsisiyle kendi yapiyooo
gulfem bebegi uyutmadan once gece yikamayi denedin mi
sicak banyo. Ninni. Bide bi Ayet vardi
biz geceyi dinlenme icin kildik
turkcesi boyleydi
belki ise yararrr:::))))
Nagihan cok yzuldum cok korktum
Allah korusun meleklerimuzi AMA burda okumystuk bi kadinin 1bucuk tasandaki bebegi sosis yerken bogazina kacmisti kaybetmisti ben cok korkuyorum hic bisi vermiyorum allahran annem varda
ve işte sonunda olan oldu............... eşimle birbirmize girdik... yani ben son damlaya tahammül edemeyip HADDİMİ AŞTIM...........
EŞİME BİRAZ NAZ YAPAYIM DEDİM o da bunu kaldıramadı geldi yürüteci çarptı yere.... ben düzeltirken geldi gene aynı... hem de annesi duyuyo............ ben de neden böyle yapıyosun falan derken delirdim ve gittim yürüteci aldım ve kendimin bile sonradan farkettiği bişiy yaptım...
BAL-KON-DAN AT-TIM...................................................................... çok pişmanım veçok cahilce ama artık dayanamadım............................................................................................ şimdi eşim herşey bitti diyo başka bişiy demiyo................... psikolojim çok bozuk.......................... bana bi çıkar yol gösterin.......................................................................................... eşimi çok seviyom ama işte olan oldu..........................................................................................
kızlar sızınkılerdede oluyomu bılmem ama selen geceleri 3 yada4 kez sadece ağlıyarak kalkıyo yada emekleme şeklınde oluyo duzeltınce tekrar yatıp uyuyo ne zaman gecıcek acaba ya
ve işte sonunda olan oldu............... Eşimle birbirmize girdik... Yani ben son damlaya tahammül edemeyip haddimi aştım...........
Eşime biraz naz yapayım dedim o da bunu kaldıramadı geldi yürüteci çarptı yere.... Ben düzeltirken geldi gene aynı... Hem de annesi duyuyo............ Ben de neden böyle yapıyosun falan derken delirdim ve gittim yürüteci aldım ve kendimin bile sonradan farkettiği bişiy yaptım...
Bal-kon-dan at-tım...................................................................... çok pişmanım veçok cahilce ama artık dayanamadım............................................................................................ şimdi eşim herşey bitti diyo başka bişiy demiyo................... Psikolojim çok bozuk.......................... Bana bi çıkar yol gösterin.......................................................................................... Eşimi çok seviyom ama işte olan oldu..........................................................................................
ben geldim,kalabalık dağılmış,tuğba mrb nasılsın)
aysun ,biz de 6-7 aylık falandı herhalde,ayırdık odasına,odalarımız karşılıklı,ayrıca telsizi de kuruyoruz,duyuyoruz sesini.
Birşey soracağım size:
Ben miray eğer emerken uyumazsa ,kendi yatağına yatırıyorum,öyle uyuyor,odadan da çıkıyorum genelde,çünkü,odasında beni görürse oyun yapmaya başlıyor.akşamüstü de kayınvalidemle konuşuyorduk,miray ı sordu,dedim yatağına yatırdım,uyuyacak kendisi.aaa olur mu,git bak çocuğa,yok ağzına birşey alır,yok şöööle olur faln dedi.eltim var,o çocuklarını hep kendi yanlarında yatarak uyuturmuşl falan..ben de görmüştüm,3 yaşındaki oğlu o yaşta bile,annesinin kulakalrıyla oynamadan uyuyamazmış mesela,bizim yanımızda bile öyle uyuturdu.
şimdi benim aklıma takıldı,ben mi doğru yapıyorum,o mu?
Ben böyle yapınca ona sevgimi vermiyorum diye düşünülebilir mi,o öyle yaparak çocuğuna sevgisini daha mı belli ediyor?
Yani ben çocuğumu odasına terk ederek mi uyutuyorum,aramızda sallamadan yatağına bırakarak uyutanlar var benim gibi onalar yanlış anlamasınlar lütfen,kafam karıştı,kaynanam öyle deyince?????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?