2009 Nisan Anneleri

kızlar ben yay burcuyum yay burcu olanlara duyurulur.

2010 yay burçlarının en şanslı yıllarıymış.para aşk iş konusunda çok şanslı olcaklarmış.
bu fırsat 10 yılda bir gelirmiş...duyurulur.

selincim hediyeyi aldım canm çok teşekkürederim çok cicilerr özellkle el emegi içinde çok teşekkürederim makinanen şarjı bitti dolduruyum eklicm inşş

kizlar ben size asil haberi veremedim onun icin actim gecmisi acinca takildim
dun disciye gittim agir bi antibiyotik verdi bebege zararli degil ama bebek fazladan anti biyotik kullanmis olacak dedi bende bu yuzden emmeyi azallttim biraz aptamil beriyorum ama sadece 60ml aliyo anne sutu yerine baska ne verebilirim yemiyo cocuk delirecem ilaci icince ilk 2saat etkisi cok oluyormus sonra azaliyormus ben 3saat emzirmiyorum o ara takviye gerekiyo ama yemiyor delirecegim

kızlar ben yay burcuyum yay burcu olanlara duyurulur.

2010 yay burçlarının en şanslı yıllarıymış.para aşk iş konusunda çok şanslı olcaklarmış.
bu fırsat 10 yılda bir gelirmiş...duyurulur.
yaaaaaaaaaaaaaa rehaninda yukseleni yay onada gecerlidir dimi ask ve is degil ama belki onun nasibi ile evimizin bereketi artar zaten reha da bereket gecim bollugu demek ve reha temda nvruzda dogdu bakalim belki 2kurus koruz dibe

anne sütünden başka hiçbişey yemiyo mu?

neyse ben mutfagi beyazlatmaya doneyim offfffff offfffffffff
ben ev hanimi olacak kadin degilmisimde rabbim ole dilemis hic sevmiyom ev isini
aynen kolay gelsin

canım herkes fikrini sölüyor söylücen tabi

selincim hediyeyi aldım canm çok teşekkürederim çok cicilerr özellkle el emegi içinde çok teşekkürederim makinanen şarjı bitti dolduruyum eklicm inşş

canım güle güle kullan. kargo bir türlü ulaşamadı diye üzülmüştüm. zeynepciğe çok yakışacağına eminim.

canım ben de yay burcuyum umarım doğru olur. hatta kızımla eşimin de yükseleni yay. yaylar gezmeyi çok severmiş biz de geziyoruz ailecek.

anne sütünden başka hiçbişey yemiyo mu?

aynen kolay gelsin

canım herkes fikrini sölüyor söylücen tabi

yok bacim pek yemiyo ne yapsamki simdiye kadar pek takmiyordum ama simdi mecbur kaldim zayiflayacak yavrum aptamil verdim 60mlyedi neyse az sonra az daha veririm yer uyur belki

aynen katılıyorumm..

aynen katılıyorummm...

neyse ben mutfagi beyazlatmaya doneyim offfffff offfffffffff
ben ev hanimi olacak kadin degilmisimde rabbim ole dilemis hic sevmiyom ev isini

canım biz hem çalışıp he de ev işi yapıyoruzz..

an, chveneburi, ekim.29, Esennn, rosemaryy, sev_rey
kiz nerdesiniz ben mutfakla burasi arasinda mekik dokuyom sizden ses yok aaaaaaaaaa

ben işteyimm.... program yazıyorum şuan arada buraya da katılmaya çalışıyorum...:)
kolay gelsin..
evde olanlara da iş te olanlara da....
kaydirigubbakcemile2

onlarda sizin fikirleriniz
emin ol calisma sansim olsaydi da ben sevmezdim temizligi ama simdi oldugu gibi yapardim gene alasini
ayrica cocuklarimi buyutunce calisacagim daha 22yim elbet calisma sansi bulacagim
neyse ben goze battim galiba aicik
bursasu canim tesekkurler

ege cok zamandıan beri kalkıyo yatagının kenarlarına tutuyor ne yapıcam bede ilmıom düşerse bir gün diyeeeeeeeeeeeee

ben imreniom zaten senın kocaya

kıymet bilen kocan var kızz maşallahhhhhhhhhhh

annemde yapar yılbaşıda kabak tatlısııı

10,30 yattım ege uyuyor diyee
11,10 da uyandı tabi bene daha yenı dalmıştım arakadaşa aradı gel kahve içmeye diyeee

gittim geldik egeyi yıkadım ama uyumuyorrrr sıpaaaa

biz yılbaşında galiba gitmicez bu gece denıcem hazır süt verıcem suyla karıştırıpp
sadece süt agır gelırmiş....

ewt canm suyla sütü karıştr eger doymaz diye düşünürsen içine 3 4 tane bebe bisküsi koyabilirsn daha doyurucu olurr

canım seni iyi anlıyorum çünkü benim kızımda gece uyannınca meme almadan geri uyumuyor. sallayayım yada kucağıma alayım diyorum yine de susmuyor daha çok ağlıyor. tek dostu o. biberonu da isteyeceğini sanmıyorum. yine de bir dene bakalım. inşallah işe yarar da rahat rahat eğlenmeye gidersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…