yaaaaaaaaaaaaaa rehaninda yukseleni yay onada gecerlidir dimi ask ve is degil ama belki onun nasibi ile evimizin bereketi artar zaten reha da bereket gecim bollugu demek ve reha temda nvruzda dogdu bakalim belki 2kurus koruz dibekızlar ben yay burcuyum yay burcu olanlara duyurulur.
2010 yay burçlarının en şanslı yıllarıymış.para aşk iş konusunda çok şanslı olcaklarmış.
bu fırsat 10 yılda bir gelirmiş...duyurulur.
anne sütünden başka hiçbişey yemiyo mu?kizlar ben size asil haberi veremedim onun icin actim gecmisi acinca takildim
dun disciye gittim agir bi antibiyotik verdi bebege zararli degil ama bebek fazladan anti biyotik kullanmis olacak dedi bende bu yuzden emmeyi azallttim biraz aptamil beriyorum ama sadece 60ml aliyo anne sutu yerine baska ne verebilirim yemiyo cocuk delirecem ilaci icince ilk 2saat etkisi cok oluyormus sonra azaliyormus ben 3saat emzirmiyorum o ara takviye gerekiyo ama yemiyor delirecegim
aynen kolay gelsinneyse ben mutfagi beyazlatmaya doneyim offfffff offfffffffff
ben ev hanimi olacak kadin degilmisimde rabbim ole dilemis hic sevmiyom ev isini
canım herkes fikrini sölüyor söylücen tabikizlar bu benim dusuncem ve inanclarim konusunda gayet sabit fikirliyimdir ama bu kutlama agaclar mumlar ve hediyeler kimin adeti sorarim evet isa peygamberin dogum gunu ama hanginiz peygamberimizin dogum gununde bole ziyafetler hazirliyor
ve bu bayrami kutlamayi adet eden hangi hristiyan kadir gecesinide kutluyor
bu bayrama onlar krismis diyor demekki onlardan geliyor
ben bu konuyu actigim ve muhalefet oldugum icin ozurdilerim bu konuyu kapatalim mi
biliyordum bole olcagini ama bazen tutaniyorum su cenemi
selincim hediyeyi aldım canm çok teşekkürederim çok cicilerr özellkle el emegi içinde çok teşekkürederim makinanen şarjı bitti dolduruyum eklicm inşş
kızlar ben yay burcuyum yay burcu olanlara duyurulur.
2010 yay burçlarının en şanslı yıllarıymış.para aşk iş konusunda çok şanslı olcaklarmış.
bu fırsat 10 yılda bir gelirmiş...duyurulur.
anne sütünden başka hiçbişey yemiyo mu?
aynen kolay gelsin
canım herkes fikrini sölüyor söylücen tabi
eysan emin ol isanın doğumgünü 3 ocağa gelseydi kimse bişey kutlamazdı yani bu yılbaşı kutlamalarının bazı kesim tarafından isa ile bağdaştırılması ve bunu kutlayanlara hayretler içinde bakılmasını benim aklım almıyor.....yeni bir yıla başlamanın ve yarınında tatil olmasının güzelliği dışında biz müslüman alemini ilgilendiren herhangi bişey yok şüphesiz....ayrıca bir peygamber doğumunuda kutlamak güzel olabilir....ayrıca mevlana torunu olduğunuda unutmakaydirigubbakcemile5
rehayada merhaba :))
gülşen bende senin gibi düşünüyorum
benim de yılbaşı kutlamam sadece yeni bir yıla güzel başlamak eğlenmeye bahane bulmak
müslümanlıkla yakından uzaktan alakası yok zaten bizim niyetimiz belli
yoksa noel ne ki yani
neyse ben mutfagi beyazlatmaya doneyim offfffff offfffffffff
ben ev hanimi olacak kadin degilmisimde rabbim ole dilemis hic sevmiyom ev isini
an, chveneburi, ekim.29, Esennn, rosemaryy, sev_rey
kiz nerdesiniz ben mutfakla burasi arasinda mekik dokuyom sizden ses yok aaaaaaaaaa
onlarda sizin fikirlerinizaynen katılıyorumm..
aynen katılıyorummm...
canım biz hem çalışıp he de ev işi yapıyoruzz..
ben işteyimm.... program yazıyorum şuan arada buraya da katılmaya çalışıyorum...:)
kolay gelsin..
evde olanlara da iş te olanlara da....
kaydirigubbakcemile2
ege cok zamandıan beri kalkıyo yatagının kenarlarına tutuyor ne yapıcam bede ilmıom düşerse bir gün diyeeeeeeeeeeeeevalla denızcım akşam ödüm patladı gözler kapalı kalkmış yatağın kenarına tutunarak ağlıyo bı kalktım ödüm patladı ya düşseydı dıye artık selen tutunup sıralıyo şimdide ona taktı tutunup yatağında kalkıyo deli gece gece :))))))))))) şükür uyanıp oturmuyo valla
ben imreniom zaten senın kocayaevet kızlarrr..benndee pesss dedim artık ama napalımm..hep bi bahanesi varr..hava çok sisliymişş otobüs yolda kalırsa tek başıma olmazmışş..bakalım bu hafta ne bahane bulacakk..
ama işin şu yönüde varkii sadece biraz kıskanç onun haricinde çok çok iyidirr..kağanı beraber büyütüyoruzz..yemeğini yedirir..altını değişirrr..üstelik ben hala pamukla alıommmm..
ayağında sallarrr..ev işlerine yardımcı olurr..yemek yapamadıysamm hallederiz der..napalım bu kadar ii yönü varkende o yönü çekilioo..:)))
annemde yapar yılbaşıda kabak tatlısıııselamlar.....1000 kere elektrik kesintisi olduktan sonra ancak yazabildim....bide geçmiş okumadan yazamıyorum niyeyse:)) emelcim ne denir ki Allah tez zamanda sorunlarınızı en hayırlı biçimde çözmek nasip etsin....bende ayşe gibi düşündüm yürüteci atınca dışarıdanda gözüküp kavgayı dışarıya yansıtmandan dolayı kızmıştır sende hatanı anlamışsın zaten oda sakince düşününce seni anlıcaktır gibime geliyor....
biz yılbaşı daveti aldık :)) abimlerdeyiz kuzenlerle birlikte...o kadar çok sevindim ki çünkü idille ilgilenecek çok insan var orda...en azından kollar yorulunca devredebileceğim kişiler var...bu arada hepinizin yılbaşı mönüsü çok güzel herkes becerikli bu topicte helal olsun....bende idilden önceki yılbaşlarında evde toplayınca eş dostu güzel şeyler hazırlardım...
bir alternarnatif isterseniz benden de karnabahar kızartması çok yakışır bu sofralara....
yine havuç rendesi ve beyaz lahanayı çok ince doğrayarak güzel bir lezzet sunulabilir...pancar turşusu olmazsa olmaz:)) kırmızı lahanayıda sirke ve tuzla ovarak bir çeşir hazırlanabilir...ıspanak borani hazırlanabilir ki masanın padişahı olmasına kesin gözüyle bakılabilir...ayrıca pirinç salatası....çeşitlendirebilirim biraz iyiyimdir meze hususunda:kedi:.....bizde bir adette vardır neden olduğunu anlayamazdım ama şimdi düşünüyorumda bizimkiler göçmen olduğu için biraz etkileşim var tabi farklı kültürlerden...ninem yılbaşı günü mutlaka kabak tatlısı yapardı şimdi hala vardır o alışkanlık bizde...kutlama olması gerekmez ama mutlaka pişer..o yılın hastalıksız geçeceğine inanırdı ninem bunu pişirterek....yani tatlı olarakta bol cevizli bal kabağı:))
10,30 yattım ege uyuyor diyee
11,10 da uyandı tabi bene daha yenı dalmıştım arakadaşa aradı gel kahve içmeye diyeee
gittim geldik egeyi yıkadım ama uyumuyorrrr sıpaaaa
biz yılbaşında galiba gitmicez bu gece denıcem hazır süt verıcem suyla karıştırıpp
sadece süt agır gelırmiş....
10,30 yattım ege uyuyor diyee
11,10 da uyandı tabi bene daha yenı dalmıştım arakadaşa aradı gel kahve içmeye diyeee
gittim geldik egeyi yıkadım ama uyumuyorrrr sıpaaaa
biz yılbaşında galiba gitmicez bu gece denıcem hazır süt verıcem suyla karıştırıpp
sadece süt agır gelırmiş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?