2009 Nisan Anneleri

:) sen temizliği sevmiyorsun...
büyünce çalışırsın hem simdi negüsell çocukları ile vakit geçiriyorsun...

:) sen temizliği sevmiyorsun...
büyünce çalışırsın hem simdi negüsell çocukları ile vakit geçiriyorsun...
yaaaaaaaaa malesef
calisanlarinda avantajida var mesela pat diye misafir gelmez kaynin haftasda yatiya gelmez gunduz evde kimse olmadigi icin eviniz benimki kadar batmaz
ole iste ha bide disariya cikinca insanin havasi degisiyo ben 24saat evdeyim

selam kızlar.... okuldan erken geldim bugün... gece sadece 1 saat uyudum pınarla sabahladık. ki dün tüm gün dışardaydım malum tartışma akşam oldu eve girdikten yarım saat bi saat sonra.......... ve kaynana da eşim de tüm gün uyudu. birisi de sen dinlen ilgilenelim demedi.... eşim zaten ben konuşmaya çalıştıkca ters cevaplar verdi.... ben istiyorum ki annem gelmeden (kiyarın gelecek) sorun biraz düzelsin hissetmesin çünkü ben annemlerin onaylamadığı bi evlilik yaptım............ sonucunu annem bilsin istemiyorum . aslında eşim de ben de b,rb,r,mizi çok seviyoz ama işte nedense onun ailesinden birileri varsa ortam gergin oluyo ya benden ya da ondan...
az önce kaynanayı yolcu etmeye götürdü eşim yüzüme bile bakmıyo... bana "o arabayı bul getir öyle affedecem" dedi. zaten arabayı ilk atan o ama dışarı değil salona... ben aşağı attım ve esnaflar vAr apartmanın altında onlar bi yere kaldırdı heralde... evet eşim sokağa reklam olduk sayende diyor... ama işte o an hiç bişiy düşünemiyodum.. aslında bi tartışma ortamı olsa bunu yapmazdım.

ona sadece beni neden merak etmiyor umursamıyorsun dedim ve dışardan yemek söylemişti çağırınce gitmedim pın la yürütce gidiyoduk geldi attı tepti gitti.... sonra da konuşmadı. ben de öyle atılmaz böyle atılr dedim......................................... benin gözlüğümü pın kırdı ve ben dr gittim dün. damla yapılınca bulanık görüyor insan ve benim okul müdürü aradı hocam naptın hallettin mi diye eşim hiç sormadı bile akşam 7 ye kadar dışarda olan karısını........ sakaryada yeniyiz malum bi yer bilmiyoz....

offfffffffffffffffffffffff uzun oldu hakkınızı helal edin........................ zaman vermek en iyisi diyorsunuz öyle mi? annem gelince nolcak.... zaten yarıyıl tatilinde gidecem memlekete...... ama dönüşte abim de kalcak 1 hafta yanımızda....offf o da ayrı bi sorun zaten neyse......................................... bu arada hepinize teşekkürler bana ortak olduunuz için....

bence tartışmayı ikinizin dışında başka birine hissettirmemek eniyisi..
zor da olsa biz öyle yapmaya çalışıyoruz tabi bazen oluyo bazen olmuyorr

madem ole demis bence askta gurur olmaz evliysen hic olmaz o gelene kadar orumcegi getir esnafida bosver kimse esinden onemli degil al getir kapinin girisine koy bide hayir diyemeyecegi sekilde suslen benimki olsa ise yarar da sana kolay gelsin
annenlerden cekindiginide acikca sole ayni sey bize olmustu kaynanama giderken soledim dedim onlarinyaninda belli etmede ne yaparsan yap oda kabul etti
ayyyyyyy bilirim o durumu insallah hemen duselirsiniz

slm kızlar...
pınary burdasın sanırım facedeki pınar nurcanlı sen misin
buraya birkaç kez yazdım cvp gelmeyince faceten sildim bende?
evt canım pınar nurcanlı, pınary
ege de yatak kenarına tutunup dizlerinin üzerinde duruyor.yatağını alt seviyeye indiricem.
bugünde bulaşık makinasının kapağı açıktı üzerine kadar çıkmış ya....

oooo menü süper:)canım haydariye peynir rendesi koyuyor musun?

aman bende bu aksam ki menumu yazayim
meagit tava
mercimek corbasi
brokoli havuc haslama
salata bide suuuuuuuu

Selam kızlar nasılsınız ben yazamıyorum fazla ama okuom dÜn bıraz gırıpte yazmayanlara sıtem edılmıŞ he bırde bursasu Özellerıne mesaj attım demŞsın ama gelmedı ben o sınıfa gırmıyorum heralde anlayamadım aÇıklarsan sevınırım

yılbaşı gecesi menüsüne tam karar veremedim ama şimdilik böyle düşünüyorum.
mezede;
acılı ezme,
haydari,
arnavut ciğeri,
amerikan salatası.
tavuk salatası da belki yaparım.

çorba????????
mantar soslu antrikot,yada karışık et.
pilav
patates püresi yada kremalı patates.
milföy(milföyü 4'e kesip yapıyorum.minicik oluyorlar.bir yutumluk:))))))
salata
tatlı?????????

çerez,meyve,içecekler:)))

canım yaaaa çok üzüldüm gerçekten hakınızda hayırlısı olsn inşş kısa zamnda düzelir aranzz

aman bende bu aksam ki menumu yazayim
meagit tava
mercimek corbasi
brokoli havuc haslama
salata bide suuuuuuuu

benm menü balık salata şehriye çorbası

thankss melekimm maşallahı varr heheee..

evet gülşenn ayneenn ölee bakıyolarrr ne varsaaaa..ama burası yani elbistan hiçç öyle değil..insanları daha ii..

kızlar çok kötüyüm ben nerde yanlış yapıyorummm neden benim kızım yemiyorrr aylardık sık sık kendini bugün resmen bağırdım ona ama dayanamıyorum artık bir bebek neden hiç yemez yoruldum bu durumdan inanın her öğün hazırlayıp onunla masaya oturuyorum sürekli ağlıyorrr ne yapıcam bennnn ne yapabilirimmmmm

canım saolasın böle yemek falan yapmıcam atıştırmalık olacak menüm masaya kuracam isteyen istediğini alacak tabağına

Günaydın arkadaşlar..... biz geldik.... bizim bu aralardaki huzursuzluk sebebimiz çıktı nihayet üstten 2 tane dişimiz paltadı inşallah artık daha huzurlu oluruz geçmişe bir bakayım ben....
hayırlı olsun dişiniz

canım senin kim olduğun belli
neden benim söylediklerimi yanlış kişiler üstüne alıyor anlamadım

ben bizi sürekli takip eden ama 1 kere bile buraya bişey yazmayan tiplere söyledim onuu

geda yaşadıklarına üzüldüm insan sinirlenince yapmayacağı şeyleri bile yapabiliyor

keşke yürüteci atmasaymışsın snde haklısın doldun ve taşmışsın
sessiz kal bana sorarsan zırt pırt özür dileme yoksa eşin hepten ağırdan alır

biraz sakinleşin sakinleşince konuşmaya çalışın

valla arkadasim benim buyuk oleydi bende aglardim doktorumuz ac birakacaksin diyordu bende biraktim sonra kendisi istemeye basladi ilk once cok az kasik mama yedi 1/4kase sonra yumurtanin sarisini rafadan yedi simdidide pek yemiyo ama zayifta degil
benim simdi kucukle basim drtte ama ben emzirirken birden birakmak zorunda kaldim en fazla 3saatte bi vermem gerek bende aptamil verdim 60ml yedi bide milupanin org meyve suyunu sevdi sanki 30ml de ndan icti saati gelincede meme verdim uyudu bakalim aksm babasi oyunla bi seyler daha yedirir heralde

Bende aslında yazamadıĞım ıÇın rahatsız oluyorum ama baŞım Çok kalabalık kızlar bazen aÇık kalıo bakamıyorum soradan farkedıyorum malum ÜÇ Çocuk ev ıŞlerı falan yoĞun oluo anlarsınız sızlerde aynı Şeylerı yaŞıosunuz evde blg da tek banada her zaman kalmıyo eŞım oĞlum ve kÜÇÜk oĞlum derken ben gece herkesden sonra bakıorum o zamanda kımse olmuo

Merhaba, benim de kızımın iştahı ile başım dertteydi. Hala da çok iştahlı sayılmaz ama yine de az da olsa bir ilerleme kaydettik. Doktorumuz son kontrolümüzde zinco c şurup vermişti, o günden beri biraz benim psikolojimin düzelmesi sonucu, yedirirken daha rahat olmamla ( eskiden çok stresliydim ve bu kızıma da yansıyordu ), biraz da şurubun etkisiyle sanırım, daha iyi durumdayız... İstersen zinco c ile ilgili doktoruna bir danış...
çok zor bir durum iştahsız bebek, en iyi anlayanlardan biriyim herhalde....

Bızm 4 dıŞımız var Çok zorlandık ama ŞÜkÜr Çıktılar ve rahatladık baba dede tete yanı teyze del del dıo bol bol ÇıĞlık atıyo ve seslerımızı taklıt edıo ve yÜrÜteÇle heryerı dolaŞıyo hemde ne dolaŞmak koŞarcasına ama asla emeklemıo bıraktıĞım gıbı kalıo ve aĞlıo hıÇ sevmıyo yÜzÜstÜ yatmayı benım sıpa ve sÜreklı alkıŞ yapıo vs vs anlıycanız baŞladık bÜyÜmeye sızlerınkını takıb edıyorum zaten rabbım hepımızın yavrusuna uzun ve saĞlıklı ÖmÜrler versın ınŞallah ayyyyyyy mektup gıbı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…