onlarda sizin fikirleriniz
emin ol calisma sansim olsaydi da ben sevmezdim temizligi ama simdi oldugu gibi yapardim gene alasini
ayrica cocuklarimi buyutunce calisacagim daha 22yim elbet calisma sansi bulacagim
neyse ben goze battim galiba aicik
bursasu canim tesekkurler
yaaaaaaaaa malesef:) sen temizliği sevmiyorsun...
büyünce çalışırsın hem simdi negüsell çocukları ile vakit geçiriyorsun...
evt canım pınar nurcanlı, pınarypınary burdasın sanırım facedeki pınar nurcanlı sen misin
buraya birkaç kez yazdım cvp gelmeyince faceten sildim bende?
ege de yatak kenarına tutunup dizlerinin üzerinde duruyor.yatağını alt seviyeye indiricem.valla denızcım akşam ödüm patladı gözler kapalı kalkmış yatağın kenarına tutunarak ağlıyo bı kalktım ödüm patladı ya düşseydı dıye artık selen tutunup sıralıyo şimdide ona taktı tutunup yatağında kalkıyo deli gece gece :))))))))))) şükür uyanıp oturmuyo valla
günaydın herkeze.bende yılbaşı menüsü hazırladım.haydariden rus salatasına çikolatalı pastasından zeytinyağlı dolmasına kadar.yanımıza evyemekleri yapan biyer açıldı.kadın süper hazırlıyor.dün görüştüm anlaştık.rakımızda olucak şarabımzıda.kalabalık eğlenicez inşallah
canım yaaaa çok üzüldüm gerçekten hakınızda hayırlısı olsn inşş kısa zamnda düzelir aranzzselam kızlar.... okuldan erken geldim bugün... gece sadece 1 saat uyudum pınarla sabahladık. ki dün tüm gün dışardaydım malum tartışma akşam oldu eve girdikten yarım saat bi saat sonra.......... ve kaynana da eşim de tüm gün uyudu. birisi de sen dinlen ilgilenelim demedi.... eşim zaten ben konuşmaya çalıştıkca ters cevaplar verdi.... ben istiyorum ki annem gelmeden (kiyarın gelecek) sorun biraz düzelsin hissetmesin çünkü ben annemlerin onaylamadığı bi evlilik yaptım............ sonucunu annem bilsin istemiyorum . aslında eşim de ben de b,rb,r,mizi çok seviyoz ama işte nedense onun ailesinden birileri varsa ortam gergin oluyo ya benden ya da ondan...
az önce kaynanayı yolcu etmeye götürdü eşim yüzüme bile bakmıyo... bana "o arabayı bul getir öyle affedecem" dedi. zaten arabayı ilk atan o ama dışarı değil salona... ben aşağı attım ve esnaflar vAr apartmanın altında onlar bi yere kaldırdı heralde... evet eşim sokağa reklam olduk sayende diyor... ama işte o an hiç bişiy düşünemiyodum.. aslında bi tartışma ortamı olsa bunu yapmazdım.
ona sadece beni neden merak etmiyor umursamıyorsun dedim ve dışardan yemek söylemişti çağırınce gitmedim pın la yürütce gidiyoduk geldi attı tepti gitti.... sonra da konuşmadı. ben de öyle atılmaz böyle atılr dedim......................................... benin gözlüğümü pın kırdı ve ben dr gittim dün. damla yapılınca bulanık görüyor insan ve benim okul müdürü aradı hocam naptın hallettin mi diye eşim hiç sormadı bile akşam 7 ye kadar dışarda olan karısını........ sakaryada yeniyiz malum bi yer bilmiyoz....
offfffffffffffffffffffffff uzun oldu hakkınızı helal edin........................ zaman vermek en iyisi diyorsunuz öyle mi? annem gelince nolcak.... zaten yarıyıl tatilinde gidecem memlekete...... ama dönüşte abim de kalcak 1 hafta yanımızda....offf o da ayrı bi sorun zaten neyse......................................... bu arada hepinize teşekkürler bana ortak olduunuz için....
aman bende bu aksam ki menumu yazayim
meagit tava
mercimek corbasi
brokoli havuc haslama
salata bide suuuuuuuu
canım saolasın böle yemek falan yapmıcam atıştırmalık olacak menüm masaya kuracam isteyen istediğini alacak tabağınasultancım sana yılbaşı için fikir olsun diye şekerim...
ordövr tabağı için:
fava-rus salatası-közlenmiş patlıcan salatası-peynir-zeytin-domates
ara sıcak
sigara böreği-kaşar pane
mevsim salatası
ana yemek
fırında hindi yada tavuk-garnitürlü pilav-elma dilim patates(bimde var)
tatlı
ev yapımı pasta yada pastaneden
meyve-içecek-çerez...
umarım faydası olur:)))
hayırlı olsun dişinizGünaydın arkadaşlar..... biz geldik.... bizim bu aralardaki huzursuzluk sebebimiz çıktı nihayet üstten 2 tane dişimiz paltadı inşallah artık daha huzurlu oluruz geçmişe bir bakayım ben....
canım senin kim olduğun belliSelam kızlar nasılsınız ben yazamıyorum fazla ama okuom dÜn bİraz gİrİpte yazmayanlara sİtem edİlmİŞ he bİrde bursasu Özellerİne mesaj attım demŞsİn ama gelmedİ ben o sınıfa gİrmİyorum heralde anlayamadım aÇıklarsan sevİnİrİm
kızlar çok kötüyüm ben nerde yanlış yapıyorummm neden benim kızım yemiyorrr aylardık sık sık kendini bugün resmen bağırdım ona ama dayanamıyorum artık bir bebek neden hiç yemez yoruldum bu durumdan inanın her öğün hazırlayıp onunla masaya oturuyorum sürekli ağlıyorrr ne yapıcam bennnn ne yapabilirimmmmm
kızlar çok kötüyüm ben nerde yanlış yapıyorummm neden benim kızım yemiyorrr aylardık sık sık kendini bugün resmen bağırdım ona ama dayanamıyorum artık bir bebek neden hiç yemez yoruldum bu durumdan inanın her öğün hazırlayıp onunla masaya oturuyorum sürekli ağlıyorrr ne yapıcam bennnn ne yapabilirimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?