2009 Nisan Anneleri

valla eşim desin taşınalım diye hiç düşünmem.müşterilere gidip gelme yaparsın diyorum.bizimki webtasarım yazılım şirketi.internetin olduğu her yerde işini yapabilir.müşterilere gidip görüşüyor bazen onlar geliyor.ama uzaktan da halledilebilecek birşey.burda ev arayıp duruyorum deli gibi.. başakşehirin dışına çıkmak istemiyor.burda istediğimiz gibi evler çoooooooook pahalı.ama elimizdeki parayla adapazarında bahçe içinde dublex ev alırız kaç tane buldum netten öyle belki ikna olur diye.olmadıııı.hem küçük hem ucuz hem sakin bi yer adapazarı.aslında kendiside çok seviyor buraya geldimmi dönesim gelmiyor der hep ama istanbuldan da vazgeçemiyor.burda acil bi hastalık falan olsa kapımızı açacak kimse yok orası akraba kaynıyor.eşimin dayılar teyzeler hep bulgaristanda.kimsemiz yok burda

Son düzenleme:
kizlar bana ole bi mantar tarifi verinki hic sevmeyen biri bile yesin lutftn
esimle saglikli seylere alisma karari aldik sira mantarda

bencede gıt denızcım en azından açılırsın keyfın yerıne gelır
valla tuğba senı anlıyorum benımde gemlıkte kımsem ok herkes bursada ama eşim anasını bırakamıyo daha doğrusu onlar bırakmıyo bursaya taşınalım bende ıstemıyorum burda kalmayı her gun gıt gel yapmamada eşim razı olmuyo oraya gısem annemler arkadaşlarım koca gun eve tıkılmam burda yaşıtım kımse yok apartmanda komşularda hepsi dul yaşını başını almış insanlar (

yılbaşından bızde kabak pişiririz mutlaka adet halıne gelmiş tıpkı gulşen gıbı

mantarı yıka fırına koy suyunu bıraz çeksın ıçıne rendelenmış kaşar koy fırına koy tekrar kaşarlar kızarınca çıkar servıs yap
yada sote yapabılırsın

kızlar sizi dinledim ve gittim tam arabanın düştüğü çaycıya sordum o da apartmandan birinin (karşı apartman) aldığını söyledi namazdan gelince bakalım dedi... 4 defa gittim adama ve gelmediğini görünce başkası yardım edemez mi dedim. başka bi esnafta o apartmanın giriş anahtarı varmış açıp içeri girdik ve örümcek ordaydı.... aldım geldim girişe koydum. yemek de yaptım.... ve eşimi aradı o da bi velisine gidecek old. söyledi. ben de örümceği getirdim dedim.... sesi daha yumuşaktı.................. yardımlarınınz fikirleriniz için teşekkür ederim.... ama henüz tam sonucu almış değiliz....
evet gülşencim iyi gelce bu tatil inş.... herkese iyi akşamlar..... bu arada örümceğimiz cumartesi gelmişti henüz...................................

sevdaazra, burcu_arda, chveneburi, eymn, eysan, geda, urla
bukadarmıyızz???

ya kıslar istbul buluşmasının resimlerini koydunuzmu??
merak ediyomm

mantar sotee

eyşannn

Yarım kg mantar
2 adet orta boy soğan
3 adet çarliston biber
3 diş sarımsak
1 çorba kaşığı salça
Tuz
Pul biber
Sıvı yağ
3 adet orta boy domates
Maydanoz
6 adet patates

Önce tencereye bir miktar sıvı konulur. Doğranan soğan, biber ve sarımsaklar kavrulur. Malzemeler kavrulunca salça eklenir ve pulbiber eklenir. ınce ince dilimlenmiş mantarlar eklenir. Karıştırılarak bir süre pişirildikten sonra doğranmış domatesler ve tuz eklenir. Yemek suyunu çekene kadar pişirilir. Bu arada küp küp doğranmış patatesler ayrı bir yerde kızartılır.

Yemeği ocaktan almak üzere iken kıyılmış maydanozlar katılarak karıştırılır. Genişçe bir kaba kızartılmış patatesler döşenir (Alttaki resimdeki gibi). Üstüne hazırladığımız sote yayılır. Ve afiyetle yenir. Yemeğin son halini yukarıdaki resimde görebilirsiniz

canım sevindim sesının yumuşak olmasına gelınce sakince konuş istersen

sende beni anla de...

ev-okul-pın pın

annesi kavga yüzündenmi gitt,,,,

selam denizCim çok şaşırdım bilseydim ptt ile yollardım geç olur diye sürat kargo ile yolladım ctesi elinde olacağını sms ile bildireceklerdi sana ben bi arayayım çok üzüldüm şimdi kaç gün oldu ya ta cuma günü verdim arayayım ben hemen

emelcim çok üzüldüm inş.bu akşam çözersiniz bizde limoniyiz havalardan değiştiler sanırım bunların suları...
Denizcim şimdi netden baktım zeybek acenta da diye yazıyor orası yakın mı size ??

tavuk etiyle mantarı soteliyorum çok hoş oluyo
kara etle soteliyorum
mantaraları ya soba üzerinde yada tavada közlemeye bayılıyorum tuz atıp mantarların üzrine ateşe bırakıyosnz bu kadar
mantarı yumurta ile pişiriyorum üzerine sarımsaklı yogurtt
bu kadrrr

ya kusura bakmayın arkadaşlar çok peşpeşe yazdım ama çook sinirlendim.... cuma günü gönderdim kargoyla sürat kargo orada aynı denizin adında başka bir kayıt vardı üstüne basa basa söylediğim halde gene aynı adrese çıkarmışlar hemde aydına gitmiş hemde paketi teslim etmişler daha bugün geri almışlar yarın elinde olacağı söylendi denizcim eğer gelmezse yarın nette yaz olurmu siz siz olun sürat kargo ile kesinlikle çalışmayın şikayet mailide atıcam zaten inş.pakete zarar verilmeden sana ulaşır çok üzüldüm gerçektende...

bursada 7 aylık hamile kadın ve 2 çocuğu yanara ölmüş yaa (çok üzüldüm

istanbulda da 3 aylık bebek ve annesi sobadan zehirlenerek ölmüş (

atv yi açın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…