yılbaşı gecesi menüsüne tam karar veremedim ama şimdilik böyle düşünüyorum.
mezede;
acılı ezme,
haydari,
arnavut ciğeri,
amerikan salatası.
tavuk salatası da belki yaparım.
çorba????????
mantar soslu antrikot,yada karışık et.
pilav
patates püresi yada kremalı patates.
milföy(milföyü 4'e kesip yapıyorum.minicik oluyorlar.bir yutumluk:))))))
salata
tatlı?????????
çerez,meyve,içecekler:)))
kızlar hepinizin menüsü süper
şimdi siz olsaydınız napardınız?
Arkadaşlar bi otele gidiyo bodrum da bize yakın yani..gece de orda eğlenecekler ,onun da 2 çocuğu var biri 3 biri 1,5 yaşında..ama onlar gürültüde uyur :) çok sıkılmış hatta sıkıntıdan eşimle bizde birbirimize girmiş durumdayız,değişiklik olsun arkadaşları görürüm (yoksa evde başbaşa bi karış suratla geçirebilirz) ela biraz uyur biraz gürültüden kalkar çok sıkışırsırsam 12 den sonra odaya çıkarız..kesin mızmızlık yapacak ama ..kalabalığız..gideyim mi..yoksa dönüşte daha yorucu olur,niye gttim daha kötü oldu hiç bişey anlamadım der miyim .tabi bunlar riske atılım yaşayıp görebileceğim şeyler..siz napardınız..
nagihancım nerdeyse hiç yemiyorrrr
seni şu konuda çok iyi anlıyorum ailene 4/4 lük gözüküyorsun eşinle aynı bennn kavgada etsek.... etmedikk etmiyoruz cok mutluyuzz ehehehehselam kızlar.... okuldan erken geldim bugün... gece sadece 1 saat uyudum pınarla sabahladık. ki dün tüm gün dışardaydım malum tartışma akşam oldu eve girdikten yarım saat bi saat sonra.......... ve kaynana da eşim de tüm gün uyudu. birisi de sen dinlen ilgilenelim demedi.... eşim zaten ben konuşmaya çalıştıkca ters cevaplar verdi.... ben istiyorum ki annem gelmeden (kiyarın gelecek) sorun biraz düzelsin hissetmesin çünkü ben annemlerin onaylamadığı bi evlilik yaptım............ sonucunu annem bilsin istemiyorum . aslında eşim de ben de b,rb,r,mizi çok seviyoz ama işte nedense onun ailesinden birileri varsa ortam gergin oluyo ya benden ya da ondan...
az önce kaynanayı yolcu etmeye götürdü eşim yüzüme bile bakmıyo... bana "o arabayı bul getir öyle affedecem" dedi. zaten arabayı ilk atan o ama dışarı değil salona... ben aşağı attım ve esnaflar vAr apartmanın altında onlar bi yere kaldırdı heralde... evet eşim sokağa reklam olduk sayende diyor... ama işte o an hiç bişiy düşünemiyodum.. aslında bi tartışma ortamı olsa bunu yapmazdım.
ona sadece beni neden merak etmiyor umursamıyorsun dedim ve dışardan yemek söylemişti çağırınce gitmedim pın la yürütce gidiyoduk geldi attı tepti gitti.... sonra da konuşmadı. ben de öyle atılmaz böyle atılr dedim......................................... benin gözlüğümü pın kırdı ve ben dr gittim dün. damla yapılınca bulanık görüyor insan ve benim okul müdürü aradı hocam naptın hallettin mi diye eşim hiç sormadı bile akşam 7 ye kadar dışarda olan karısını........ sakaryada yeniyiz malum bi yer bilmiyoz....
offfffffffffffffffffffffff uzun oldu hakkınızı helal edin........................ zaman vermek en iyisi diyorsunuz öyle mi? annem gelince nolcak.... zaten yarıyıl tatilinde gidecem memlekete...... ama dönüşte abim de kalcak 1 hafta yanımızda....offf o da ayrı bi sorun zaten neyse......................................... bu arada hepinize teşekkürler bana ortak olduunuz için....
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh afiyet olsunege uyudu bende bir yorgunluk kahvesi içeyim:)bitterle:)))))))by
eşin 4 ocak'ta gelmicekmi yoktu diye biliyorummmaay tuğbacım ewet aynıyız tamamen ve ben klasik aylık delirme dönemideyim insan istiyoum çevremde ama boş değil sevdiğim insanları tabi :)) bana kalsa annemlerde geçirelim eşime kalsada onun annesinde tabi bööle olunca kaldık evde :)) neyse bana sen istersen gidelim dedi bodruma ama şu an moralimde bozuk olduğu için kendimde o enerjiyi görmüyorum ama biraz daha ii olsam hiç düşünmez giderdim dediğiniz ibi değişiklik olur ööff pööffazıcık daha düşüneyim
tuğba hatta aydın a taşınmayı düşünüyorum o kadar yani eşim haftanın 4 gecesi bizle kalır 3 gecesi burda kalır işini bırakamaz ama onunlada çok bişii paylaşmayınca artık o koymuyo yani az görmek..
evet cokk haklısınnnnnnndeniz bence de git
olmazsa gelirsin
bi süslenirsin keyfin yerine gelir
insanın kendine güveni geliyo kendine bakınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?