2009 Nisan Anneleri

masallah menular zengin...

ben çıkıyorum arkadaşlar mesai doldu
emelcim çok üzüldüm durumuna ama içini ferah tut hepsi geçecek hepimiz çok zor zamanlar geçiriyoruz. iş ev bebişler bizi yoruyorlar . çok sabırlı olmamız lazım

emelcim yarı tatil herkese iyi gelecek...memleketede gidecekmişsiniz madem pınla ikinizi özler eşinde....yürüteci sor esnafa sana ne oldu demezler deselerde salla boşver...:)) kayınvalidede görümceye gitti bugün idil huysuzluk yapıyormuş akşam baktım çok şişti damakları her an gelebilir dişler yani...görümceyle az önce konuştuk huysuz kızın falan dedi ardından eşim aradı idil huysuzmuş calpol vereyim mi diye sormuş kardeşi....be insan bana niye sormuyorsun sanki onun annesi abin....hey Allahım yarabbim

kızlar hepinizin menüsü süper
şimdi siz olsaydınız napardınız?
arkadaşlar bi otele gidiyo bodrum da bize yakın yani..gece de orda eğlenecekler ,onun da 2 çocuğu var biri 3 biri 1,5 yaşında..ama onlar gürültüde uyur :) çok sıkılmış hatta sıkıntıdan eşimle bizde birbirimize girmiş durumdayız,değişiklik olsun arkadaşları görürüm (yoksa evde başbaşa bi karış suratla geçirebilirz) ela biraz uyur biraz gürültüden kalkar çok sıkışırsırsam 12 den sonra odaya çıkarız..kesin mızmızlık yapacak ama ..kalabalığız..gideyim mi..yoksa dönüşte daha yorucu olur,niye gttim daha kötü oldu hiç bişey anlamadım der miyim .tabi bunlar riske atılım yaşayıp görebileceğim şeyler..siz napardınız..

denizcim senin ve benim durumlarımız çok benziyor.yalnız başımıza annelerimiz uzak yaramaz her an ilgi isteyen kızçeler.sıkıntını çok iyi anlıyorum çünkü ben de bu asosyallikten bıktım.önceden en azından sık sık adapazarına giderdim orda arkadaş ve akraba çevresi çok geniş.ama artık orayada gidemiyorum ecrinin yeme ve uyuma düzeni bozuluyor.ben şahsen kabullendim bu senemi yok sayıyorum yaza kadar hiçbiyere gidesim yok yarın evlilik yıldönümümüz ama benim hiçbişeye hevesim yok.yorgunum dostlarıım yorgunum yorguunn :)

canım bence kendine güveniosan git derim ben yani çocukların sağı solu belli olmaz sabırla onu oyalar kendini sıkmazsan hava değişikliği ii gelebilir

denizcim ben olsam böyle bir organizasyonu kaçırmazdım sonuçta değişiklik olur ne olucakki belki ela oraya hemen uyum gösterecek hem eşinle beraber bakarsınız havan değişir ne güzel işteee hem alyada değişiklik olurrrr

bende git derim...sonuçta çok uzak değil gideceğin yer ben en çok yolculuktan korkarım:)) hem müzikle eğlenir belki ela sultan......sende azıcık arkadaşlarınla vakit geçirince keyfin yerine gelir

yelizcm hiç mi yemiyoo bak zeynepte çok yerdii amaartık azaldııı bak en son yemegi 11 de yedi şu sat oldu yarım kek yarım portal yedi başka bişe yok birazdan çorba içertakma sende kafana

aay tuğbacım ewet aynıyız tamamen ve ben klasik aylık delirme dönemideyim insan istiyoum çevremde ama boş değil sevdiğim insanları tabi :)) bana kalsa annemlerde geçirelim eşime kalsada onun annesinde tabi bööle olunca kaldık evde :)) neyse bana sen istersen gidelim dedi bodruma ama şu an moralimde bozuk olduğu için kendimde o enerjiyi görmüyorum ama biraz daha ii olsam hiç düşünmez giderdim dediğiniz ibi değişiklik olur ööff pööff azıcık daha düşüneyim
tuğba hatta aydın a taşınmayı düşünüyorum o kadar yani eşim haftanın 4 gecesi bizle kalır 3 gecesi burda kalır işini bırakamaz ama onunlada çok bişii paylaşmayınca artık o koymuyo yani az görmek..

Son düzenleme:
denizcim gidin bencede..bakarsın ela seni utandırır orda pusetinde uyur..
eşin gidelim diyosa kesin gidin zaten..

deniz bence de git
olmazsa gelirsin
bi süslenirsin keyfin yerine gelir
insanın kendine güveni geliyo kendine bakınca

bende bugün yine adapazarına taşınma işini ima ettim burdaki şirketi bırakamam dedi bi ara ne güzel ikna etmiştim poff hiç sevmiyorum istanbulu.anamı istiyorum arkadaşlarımı istiyorum adapazarını istiyoruum :.(

sultan sende mi git diyosun,bi konuşayım bakalım..
tuğbacım eşim istiyosan aydına taşınalım diyo ama o gelemicek anca haftanın 3-4 günü gelebilir şu an benim gözümde yok ama ela da az görecek o düşündürüyo ama bi taraftan da asosyalikten çıkıp aşırı sosyal olcaz :)

benim bugünkü menü: egelilerrr bilir turp otu haşlaması ,tarhana corbası.............

o kadar bugun böyle hergünn hergün insan şaşırıyorrr,,

yarınki yemekte kafamda tamam

seni şu konuda çok iyi anlıyorum ailene 4/4 lük gözüküyorsun eşinle aynı bennn kavgada etsek.... etmedikk etmiyoruz cok mutluyuzz eheheheh

aileme hiç bir seyi anlatmamm çünkü eşimle kavga ederım anneme söylerım annem kin besler ama ben 2 gün sonra barışırımmmm

benımde ailem cok sıcak bakmamıştı evlenmeize oyüzdennnnn ama hayır demediler sadece emnmisin demişlerdi o insan bu insan mı bende evetttttttt demiştimmmmmmmm

ege uyudu bende bir yorgunluk kahvesi içeyim:)bitterle:)))))))by
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh afiyet olsun
eşin 4 ocak'ta gelmicekmi yoktu diye biliyorummm

eger yanlış hatırlıyorsam git eglen

bizde kararsızızz yaa

görümcedem gitmeyelim bize gelin diye aradı mangal yakalım dedi ilmiom offfff

cocuk oldumu zor işteee

ya gittigime pişman olursa diye insann

deniz bence de git
olmazsa gelirsin
bi süslenirsin keyfin yerine gelir
insanın kendine güveni geliyo kendine bakınca
evet cokk haklısınnnnnnn

bence de git deniz ela inş.durur sende eğlenirsin değişik ortam insanın moralini yükseltiyor boşver elacık durmazsa da erken bitirirsin evde de aynı durum gece ağlar gene durmayabilir şansını dene bence, biz evde kös kös oturucaz...

aa sevgicim hoşgeldin :))
bu arada seni arıycam i türlü arayamdım hangi kargoya vermiştin 3 gü oldu sanırım gelmedi de bi karışıklık olmasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…