2009 Nisan Anneleri

durum bizde de aynı anlattığın gibi.

bu eve taşınırken yıkatmıştım canım((

geçen sene bu zamanlar 2009 geliyor diye seviniyordum. çünkü bebeğime 2009 da kavuşacaktım. şimdi 2010 geliyor. bu sene çok çabuk güzel ve çok anlamlı olarak geçti. herhalde hepimiz ileri de 2009 yılını çok farklı bir şekilde hatırlayacağız.

kızımın/oğlumun doğduğu yıl...

emeklerken yerlere tükürüyor.tüm gün yerde leke varsa siliyorum.
bizde diğer evde misafir odasında oturuyorduk.
birde kapıdan girdiğin gibi misafir odasıydı.gelen dağınıklığı görüyordu.
mamayı ağzından çıkartma püskürtme huyu var.
evt.bizde kaşığı tutup ellerimizi yüzümüze kafamıza sürüyoruz.
hatta akşam dışarıya çıktığımızda farkettim ki kafasının arkası kurumuş kaşık maması.

ii akşamlar kızlarr zeynebe biber dolması yedirdim 1 tane nasıl yedii
yazdanda buzluğa vişne atmş onu da kaynattım içirm soğmasını bekliyorm
birde mantarlı bezelyeli tavuk pişiryrm bundan da yedrcmm
kızlar birde kırmızı havuç varya onun salatası çok güsel oluyo veçok faydalı bunnda suyunu içiriyrm

kuzum benım evim 95 m2

2 BAKONUM VAR EGEYİ KOYUYOM ÜRÜTECE ONLARI YIKIYORUMM
pcde şarkı acıommm oynuyor önünde oyuncaklar
evi süpürüyom

sonra uykusu gelıyorr uyuyorr o uyurken sesiz olan işlerı yapıyorum camları siliyorum toz alıyorummm
ben genelde her gün yapıyorum o yüzden cok pislennmiyor pazartesileri dipten diger günler üzttennn

erken kalkan yol alır diye laf varya dogruuuuu

8de benım iş başlıyorrrrrrrr

sende dene biter hee evin büyükse camların coksa bilememmmmmmmm
bide benım evime incik boncuk (bilo) tarzı sey yok sadelıkten yanayım o yüzden toz almakta kolay

nice mutlulıkla doooluuu senelere

evet ya agzını elinle falan ellıyor önlük şapka istemeyen ir oglum varrr

KIZLAR BEBELAC GECE SÜTLÜ TAHIL KARIŞIMI MAMA ALDIM GECE BUGU BU AKŞAM BİBERONLA İÇİRCEMM bakalım içcekmi?

dün gece sütlü su yaptım gece uyandı agıza soktum 1-2 cektı agladı mememi verdım emdı uyudu sıpa uykuda bile anladı anası degılle hehhhee

PEKı KIZLAR BEBELAC GECE SÜTLÜ TAHIL KARIŞIMI KULLANAN VARMI?

gece nasıl kacta kaşıklamı biberonlamı veriyorsunuz?

ege iyice mızmızlandı.
oyuncak sepetini önüne boşalttım,oyalanıyor.,
eşim geç gelicekmiş.oysa gelsede egeye baksa dinlensem diye hayal kurmuştum.
offffff offfffffff.
urla diğer evimiz 90 m2 ve balkonu yoktu.
çok çabuk temizleniyordu.
bu ev 3 balkonlu pazartesi günleri yıkıyorum sadece.
camları da ayda 1 siliyorum.
temizlik temizlik sonu yok!!!!!
eşim dağınık zaten((((((
birde ege üzerine :::::::::
yılbaşında para bana çıkarsa 1 tane eşimin 1 tane de egenin arkasını toplamaya yardımcı tutucam.
24 yaşında saçlarımı beyazlattılar(((

benim kocam benim zayıflamamı istemiyo anladım ben.süpriz süpriz diyordu dedim kesin çiçek gelecek çünkü hediyemi ben seçiçem şu yılbaşı kalabalığı bitince.gerçekten çiçek geldi kocaman kırmızı güller ama güller kekten yapılma bir de lezzetli ki ooy oy :)

aslında güzel düşünmüş gerçek çiçek solop gideceğine bu çiçeklerin kalorileri üstümde bisüre kalır ahahah

afiyetolsun

ya sorma ağlaya ağlaya kucağımda geziyo sabahtan beri ateşi neyse4ki 37 buçuğa düştü en sonunda çok üzüldğüm yaaaaaaaaa
kıyamam can'a ya insan kendini unutuyor onlar için en kısa zamanda iyleşir inşallah hep kucaktaolurslar hastayken mıy mıy.....

ooo süper

PEKİ KIZLAR BEBELAC GECE SÜTLÜ TAHIL KARIŞIMI KULLANAN VARMI?

gece nasıl kacta kaşıklamı biberonlamı veriyorsunuz?
canm ben kullandm ama hiç biberonla yapmdm 1 kere yaptım yemedi hep kaşıkla yaptm 9 gibi yediriyrm yatmdn öncede devmsütü içiyo

ya sorma ağlaya ağlaya kucağımda geziyo sabahtan beri ateşi neyse4ki 37 buçuğa düştü en sonunda çok üzüldğüm yaaaaaaaaa

çiçek çok geçmişolsnnn koltkaltına bacaklarına nemli bez koy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…