büyükbabamın kardeşi domuz gribi olmuş.
hastanedeymişallah yardımcısı olsun.
burda da görüldüğüne göre evdeyiz demek ki artık.
bu arada temizlik konusu açılmışken oturma odamın halısı kremli lilalı ve ege sağolsun hertürlü lekeyi halıya işledi.
ayşe teyzeyi çağırsamda çıkaramaz bu lekeleri artık:)))
birde her mama vakti üzeri batıyor.ege mi pasaklı sizinkilerde yapıyor mu?
geçmiş olsun aysuncum..bnimde halım krem ama eladan beri üzerinde çarşaf var :) biri gelince topluyorum sıksık da yıkıyorum ela üzerinde takılıyo daha pratik :) yıkamaya ver cnm lekeler çıkmadıysa,ben yıkattım çarşafı koydum biri gelince yeni yıkamadan gelmiş gibi pırıl pırıl..
kuzum benım evim 95 m2Bu arada herkese merhaba
2 gÜndÜr evdeyİm ve temİzlİk yapıyorum . Dolap dÜzeltİyorum..
Heee temİzlİk derken oyle uzun boylu deĞİl..
DÜn sÜpÜrdÜm. BugÜn sİldİm.
Etrafı toplamak zaten benİ bİtİrtİyor..
Yemek yap . Baranı yedİr, yıka derken .. GÜn bİtİyor.
Kız melek sen nasıl yapıyon temİzlİk cam falan sİlİyon..
Anacım 2 gÜndÜr gÖya temİzlİk yapıyorum..
İnt. Bİlhassa acmadım.. Oturur kalırım dİye..
Şİmdİ yemek molası verdİm de bİr bakınım dedİm,
nice mutlulıkla doooluuu senelereben işi sıkı tuttum dışarı yalnız çıkmıyorum diye netten aldım hediyesini 1 hafta önce geldi.
o son güne bırakmışolsun ama ne yapayım 2 aydır çook yoğun.sabahlara kadar çalışıyor.kusuruna bakmam artık.
şirvancım teşekkür ederim evet evlilik yıldönümümüz bugün.
evet ya agzını elinle falan ellıyor önlük şapka istemeyen ir oglum varrrbüyükbabamın kardeşi domuz gribi olmuş.
hastanedeymişallah yardımcısı olsun.
burda da görüldüğüne göre evdeyiz demek ki artık.
bu arada temizlik konusu açılmışken oturma odamın halısı kremli lilalı ve ege sağolsun hertürlü lekeyi halıya işledi.
ayşe teyzeyi çağırsamda çıkaramaz bu lekeleri artık:)))
birde her mama vakti üzeri batıyor.ege mi pasaklı sizinkilerde yapıyor mu?
aslında güzel düşünmüş gerçek çiçek solop gideceğine bu çiçeklerin kalorileri üstümde bisüre kalır ahahah
çiçek ılık buı duşa sok ve fitil ver can cana yarım ıstersen ama akşama kadarda düşmesse bı götür doktora
afiyetolsunbenim kocam benim zayıflamamı istemiyo anladım ben.süpriz süpriz diyordu dedim kesin çiçek gelecek çünkü hediyemi ben seçiçem şu yılbaşı kalabalığı bitince.gerçekten çiçek geldi kocaman kırmızı güller ama güller kekten yapılmabir de lezzetli ki ooy oy :)
kıyamam can'a ya insan kendini unutuyor onlar için en kısa zamanda iyleşir inşallah hep kucaktaolurslar hastayken mıy mıy.....ya sorma ağlaya ağlaya kucağımda geziyo sabahtan beri ateşi neyse4ki 37 buçuğa düştü en sonunda çok üzüldğüm yaaaaaaaaa
ooo süperay yedik orasını bburasını tipsizleşti ama ecrin yerken resim çektim
http://i0912.hizliresim.com/2009/12/30/4731.jpg
http://i0912.hizliresim.com/2009/12/30/4737.jpg
canm ben kullandm ama hiç biberonla yapmdm 1 kere yaptım yemedi hep kaşıkla yaptm 9 gibi yediriyrm yatmdn öncede devmsütü içiyoPEKİ KIZLAR BEBELAC GECE SÜTLÜ TAHIL KARIŞIMI KULLANAN VARMI?
gece nasıl kacta kaşıklamı biberonlamı veriyorsunuz?
ya sorma ağlaya ağlaya kucağımda geziyo sabahtan beri ateşi neyse4ki 37 buçuğa düştü en sonunda çok üzüldğüm yaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?