2009 Nisan Anneleri

geçmiş ılsun şirvancım
inşallah bişi çıkmaz fatoş cum
bızde market işiyle silip toz almayı bıtırdık seloş uyusun yavaştan mutfak hazırlıklarını hızaya sokucam

hasta olan herkese acil sifalar banada
reha uyurken bende uyuyim bir bardak sutle duruyorum bir seyde yiyemiyorum

geçmişolsn canm yaaaa valla uyumuyosa arada fitil koy canm işe yarıyoo

hehhhhh 2009 yıllınn son olayıı şaka şaka inşş görrsn canm

günaydınn kızlarr...
meriç ellerini bırakıyo yürürken yapışıyo yere bazen..
napcam ben bu kızıı...
yürüken tek elimizden tutmak istiyo
sıpaaaa büyümüştüü kedi başın yürümeye çalşıyoo

çiçeğin numarası kimsede yokmu ya arasanız cancan ne oldu çok merak ettim face e de gelmedi çiçek.Allahım esirgesin tombalakı iyi haberlerini duyalım

canım geçmiş olsun.diş ağrısı zor ne geçirir bilmiyorum ama karanfil koyardı sanki annem dişimize

sağol canım.

günaydın.... hastalar kervanına ana-oğul bizde katıldık....

kıyamam ya çok geçmiş olsun.

sağol canım.senin de Allah yarıdmcın olsun.

sağol canım dün fitil verik ama çok işe yaramadı malesef

çalışan arakdaşlar bugün tam gün dimi ya
işten erken çıkacak olan var mı
bizim kızda bizi yaktı biz bi yere kıpırdayamıyoruz diye tüm aile bizde toplanıyor. Allahtan kaynanam artık evi sahiplendi de bana pek bi iş kalmıyor. gerçi kızımı da sahiplendi ama idare ediyoruz artık.

mrh kızlar nasılsınız nee zamandar beri giremıyorum ya ecem cok hasta oldu bugun ıyı masallah aman ya onlar hasta olmasın hasta oldularmı gozu bır seyi görmüyor insanın

ayyy bugünün en tahlisizi biziz heralde kimseye gitmiyoz kimse bize gelmiyor yanlızım dostalarım yanlızım yanlızzzz((

seherr herhangi bi ilaç falan kulllandın mı veya neyle korunuyosn belki geçiktrmeye sebb olmş olabilir

megul hangi fitili kullanıyosn bak ben paranox kullanıyodm işe yarmadı etki etmedi bu sefer paranox S verdi sabaha kadr uyudu valla

kızlar zeynep uyansın çarşıya incm kaban alcm bana bişeyler önerin lütfennnnn renk seçenekleride sunn ne moda bu senee

geçen sene enim görümce ile kayınbirader eğlenmeye gitmişlerdi. ben hamileydim çıkamadık zaten benim eşim de öle yerlere gitmez. bizim ev partimize kimse katılmadı anlayacağınız. (ev partisi dediğim sanırım uyuyarak geçirmiştik) bu sene kayınpederim geldi mecbur herkes toplanmak zorunda kalıyor. bizim eve ilgi çok oldu yani bu sene

valla ben delirdiğim bi gün paranox fitil verdim hiç bi işe yaramadı,sende ne işe yaradı nagihan anlamadım paranox s mi ,ne ki ne farkı var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…