geçmişolsn canm yaaaa valla uyumuyosa arada fitil koy canm işe yarıyoohepinize günaydın arkadaşlar.çook ama çook zor bi gece geçirdik ve canım kızım sabahın 7 sinde öksürüğe boğularak uyandı.şimdi de yatağında oynuyor yavvrum.
acaba can nasıl inşallah iydir?
hehhhhh 2009 yıllınn son olayıı şaka şaka inşş görrsn canmgeçmiş olsun gulercim gülfem ıyıleşsin bir an önce
can candan haber yok daha sultancım çiçek girmemiş(
yelızede maşall huzurcum vıdeoyuyu göremedım ma olsun
ya kızlar ben adet olmadım gerçi daha 1 gun gectı ama hiç şaşamazdıkı tırsıyorum valla yaaaaa akşamdan berı aklımda offf offf
sıpaaaa büyümüştüü kedi başın yürümeye çalşıyoogünaydınn kızlarr...
meriç ellerini bırakıyo yürürken yapışıyo yere bazen..
napcam ben bu kızıı...
yürüken tek elimizden tutmak istiyo
kizlar dun giremedim iletilerime cevap yazanlara tesekkurler dun bi baktim gecmise ya cevap yazamadim disim cok agriyo
disi agriyan bebeleri daha iyi anliyorum cok fena cok yaaa anlamadigim bu antibiyotikler bana niye etki etmiyorlar ne yapacagim ben agri kesicimde bitti
kizlar bi fikri olan varmi dis agrisini ne gecirir doktor sikki imkansiz malum bugun yil sonu esim polis deli gibi calisiyo cocuklarla gidemem ve onlarida bu sogukta goturemem offf offf
Günaydın arkadaşlar.... GülerCim gülfem inş.bugün düzelir allah bebişlerimizi hasta etmesin.... çiçekten hala haber yok mu can can nasıl oldu acep geçmişe bir bakayım ..... Yeliz maşallah bebişine bizimde nazarımız değmez yavrum ne zaman yürümek isterse yürüsün .....
2010 hepimize şans,sağlık,mutlulul, huzur , güzel bir hayat getirsin inş.....
günaydın.... hastalar kervanına ana-oğul bizde katıldık....
geçmiş olsun sana da sultan nasıl oldun şimdi??
geçmiş olsun canım yaaa. bebişler hastlanmasa dertlerti olmasa ne olurmuş..yine uyumasınlar yine huysuzluğa ağlasınlar razıyım ama hastalanmasınlar, ağrıları sızıları olmasa :sinifsinif:
takma kafana canım. adet düzensizliği bende de var. daha hiç olması gereken günde olmadı. bir erken bir geç bakalım ne zaman düzene girecek..
ben de sıcağa alışmaması taraftarıyım.
sen uykusunu bozma bence. bırak uykusu gelince uyusun yoksa huzursuzluktan dolayı uyumazsa o daha kötü olur...
çok sağol selin. ne yapayım aklım atakma diyorum ama olmuyor dün gece oyunla falan yedirdim zorladım ama ne yapayım açtı. umarım dişten dolayı olsun ve bitsin artık şu diş sıkıntımız!
kilo sorununa gelince beni gördün biliyorsun senden çoookk çoookkk fazla kiloluyum ama takmamaya çalışıyorum. takma kafanı nasılsa vereceğiz böyle kalacak değiliz ya. bu bir geçiş dönemi!
tatlıı kuzu yaaaa ne sevimli koşarcasına yürüyor kaydirigubbakcemile3
allaha emanet tüm bebişlerimiz. nasılsa mevlam koruyor. sen o'na güven. merak etme.
bu arada herkese günaydın... benim için dua edin ben de doktora gidiyorum bugün. tahlillerim bitti. umarım bir hastalık çıkmayacak. hormonlarımın da geriye dönüşü sağlanacak umarım! böylece metabolizmam düzelebilir...
geçmişolsn canm yaaaa valla uyumuyosa arada fitil koy canm işe yarıyoo
hehhhhh 2009 yıllınn son olayıı şaka şaka inşş görrsn canm
sıpaaaa büyümüştüü kedi başın yürümeye çalşıyoo
ayyy bugünün en tahlisizi biziz heralde kimseye gitmiyoz kimse bize gelmiyor yanlızım dostalarım yanlızım yanlızzzz((
kızlar zeynep uyansın çarşıya incm kaban alcm bana bişeyler önerin lütfennnnn renk seçenekleride sunn ne moda bu senee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?