2009 Nisan Anneleri

kız o nu yapması kolaylaştı artık hazır yufkaları var 15 dk da yapılıyo benım eşim çok sever her pazar yaptırırı peynırlı su böreği

Şımdıden herkese bebıŞlerıyle ve tÜm sevdıklerıyle dolu saĞlıklı, mutlu bır yıl dılerım. 2010'da tÜm hayallerınız gerÇek olsun arkadaŞlar...

oluyo valla su böreği yufkası zaten alıyosun sıcak suda pişirip soğuğa atıyosun tepsiye diziyosun suzdurup

uyuttum zorla alkisalkisalkis
valla çok beceriklisiniz canın istedi hemen yapıyorsun benim canım da su böreği istedi ama yapamıyorum ne olcak benim halim şimdiii ((

canm açması zor tek oluncada hazır yufka ile yap yufkları düz arasına peynir maydonz at üstünü kapat yufklarala
1 maden suyu 1 bardak süt 1 çay bardağı z.yag harmanla üzerine dök unuttm bişey yoktr inşş bu kadr
ben yemeğimi yemeye gidiyom zeynepte uyoken rahat raaht yiyyiiiim

sağol canım.

canım ben bi kaç kere kullandım rahatlatıyo ama çok kısa bi süre için.gülfem tadını sevmedi veremiyorum.

kızlar can orta kulak olmuş ha.çok üzüldüm.zaten bu aylarda bebişler ya bademcik ya orta kulak olurlarmış.

sağol seher canım yarın su böreği isteğim şimdik gibi olursa hemen denerim sağoll
nagihan yufka ile bende yapıyorum ama su böreği tadını vermiyor maden suyu da kullanırım ama su böreklik yufkayı deneyeceğim bakalım

sengun kiz insallah adet olursun o korku beni her ay yeyip bitiriyo
su boregide gercekten oluyomus benim hamarat bi arkadasim soledi o begendiyse kesin oluyodur yani
siz eglenceyi dusunun ben esimi bile goremecem bu aksam yalnizim valla devriye gezcekmis ecim gelip yemek yiyip geri gidecekmis
bende dis agrisi ve iki bebeyle oturacagim allahtan bebelerim alistilar birlikte oynamaya abisi kuruyo rehe dagitiyo bi oynuyolar bayiliyom izlerken

Şİmdİden herkese bebİŞlerİyle ve tÜm sevdİklerİyle dolu saĞlıklı, mutlu bİr yıl dİlerİm. 2010'da tÜm hayallerİnİz gerÇek olsun arkadaŞlar...
amin cnm hepbirlikte

ben az önce hastalandım yeni yıla böle giricem

geçmiş olsun Can a
gülfem sevmediyse tadı kötü demekki sağol canım
bende tattım kötüüü

kızlar 40 dk uyudum benımki mııldandıı piş piş yaptım uyudum

kalktım
bişeyler atıştırdım hazırlanıyorum

yarım saat sonra cıkıcazz

SENEYE GÖRÜŞMEK ÜZEREE

HOŞCAKAL...............

YENİ YILINIZ TEKRAR KUTLU OLSUN...

2010 DA TÜM HAYYELERİNİZE KAVUŞMAK DİLEGİYLEEEEEEE ÖPTÜM.......... MUCKKKKKKKKKKKKKKKSSSSSSSSS:lepi::lepi:

İYİKİ VARSIN KK...

ya takılmış benım pc ne yapayım,canım arkadaşlarım hepınızı tabıkı sohbet edebıldıklerımı,zıra aramıza yenı katılan arkadaşlardan bazılarını tanımıyorumkı bu benımeksıklığımçünkügırmıyorum bır süredır,neyse dağıttımkonuyu yıne nerde kalmıştım,hıh çok sevıyorum sızı,2009 bıze meleklerımızı verdı,tabıkı herzaman gülmedık bırçok şeye sevındık aynı oranda üzüldükte,streste yaptık,kayıplarımızda oldu ama artık yenı bır yıla gırıyoruz ve tüm dert,sıkıntı,hastalık ve borçlarımızı arkamızda bırakıyoruz dımı,eveeeeetttttttt,ayyy ınşallah ınşallah,ıyıkı varsınız,sevgıyle ve ışıkla kalın ben mutfakta yemek yapmaktayım,öpüldünüz,buradayım fakat arada bakıyorum

eski yıl sona erdi yepyeni bri yıl geldi
yeni yılda hep birlikte yeni yılda hey heyy

benim dilime dolandı sizinde dolansın :))))
mutlu yıllarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…