saol canm benmm opuyorumnanaktan birazdan yapcm dayanamadım vallaa delikafadulden
kız o nu yapması kolaylaştı artık hazır yufkaları var 15 dk da yapılıyo benım eşim çok sever her pazar yaptırırı peynırlı su böreği
oluyo valla su böreği yufkası zaten alıyosun sıcak suda pişirip soğuğa atıyosun tepsiye diziyosun suzdurup
uyuttum zorla alkisalkisalkis
valla çok beceriklisiniz canın istedi hemen yapıyorsun benim canım da su böreği istedi ama yapamıyorum ne olcak benim halim şimdiii((
Allah tamamına erdirsin cnmm..tebrik ederim
maşallahhda şom ağazlılıkmı ettin acabaa (şaka şaka) seherden haber çıktımı ??
walla o arkadastan Allah razı olsun iyi oluyo böyle gerçektenn
geçmiş olsun gülşencim..tahlil sonucunuda almışınız bişey çıkmamasına sevindim..idili öpüyorum kocaman..
ben 1 ay önce yaptırdım iyi oldu..ama açık renk değil karamelle kumral arası bişi...eşim çok beğendi..
kıyamam yaa geçmiş olsun gülercim
iyi fikirmiş yaa bende öyle yapıyım
aşırı derecede iştahsızlığımız oluyo bizim diş çıkma dönemlerinde..
cnmm yaa umarım bi an önce geçer
benimde geçen hafta dişim çok ağrıyodu ihmal ettim ağrı kesici içtim ağrıdıkça sonra boğazıma apse yapmış dişimdeki iltihap..iğne oldum geçti..geçmiş olsun cnmm
maşallah seher kolay gelsin..
Bu arada çiçekten haber yok sanırım çok merak ettim umarım kötü bişi yoktur
geçmiş olsun sizedee...
Bizde akşam evdeyiz ama bi daha giremezsem hepinizin yeni yılı kutlu olsunn...hihoyyyt
tüm sevdiklerimizle ve birlikte nice sağlıklı,huzur dolu yıllara ...opuyorumnanaktan
herkese merhabalar,
dün Kayra saat başı uyandı bir türlü uykuya dalamadı dişi kabarmıştı o zorluyor heralde birde gazını çıkarırken ağlıyor canım ya ağlayıp duruyor ne bulsa ağzına götürüyor,
dişinin rahatlaması için jel kullanıpda fayda gören varmı arkadaşlar,
yılbaşına bizde özel şeyler yapamıyoruz eşim geç gelir sene sonu işlemleri uzun sürer bugün
kızlar can orta kulak olmuş ha.çok üzüldüm.zaten bu aylarda bebişler ya bademcik ya orta kulak olurlarmış.
amin cnm hepbirlikteŞİmdİden herkese bebİŞlerİyle ve tÜm sevdİklerİyle dolu saĞlıklı, mutlu bİr yıl dİlerİm. 2010'da tÜm hayallerİnİz gerÇek olsun arkadaŞlar...
ben az önce hastalandım yeni yıla böle giricemsengun kiz insallah adet olursun o korku beni her ay yeyip bitiriyo
su boregide gercekten oluyomus benim hamarat bi arkadasim soledi o begendiyse kesin oluyodur yani
siz eglenceyi dusunun ben esimi bile goremecem bu aksam yalnizim valla devriye gezcekmis ecim gelip yemek yiyip geri gidecekmis
bende dis agrisi ve iki bebeyle oturacagim allahtan bebelerim alistilar birlikte oynamaya abisi kuruyo rehe dagitiyo bi oynuyolar bayiliyom izlerken
bende tattım kötüüügeçmiş olsun Can a
gülfem sevmediyse tadı kötü demekki sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?