sehercim yünlü atlete alışırsa bu sefer çıkardığında çocuk üşür
bence pek fazla sıcağa alıştırmayın
ne güzel anneleri yanında olanlara çok imreniyorum.inanın yükünüzü yarı yarıya hafifliyo.biz o çıldırma anlarını doya doya yaşıyoruz.
adamcağızada geçmiş olsun ama tabii burda asıl olan demire bişey olmamasıydı.
bizdende selam olsun herkese...tüm gün işlerim vardı giremedim bende çıkacağım işten yarım saat sonra çıkmadan herkesin yeni yılını kutlayayımda öyle gideyim...
2009 yılı seni çok sevdim çünkü hayatımın en değerli varlığı;kızımı getirdin bana...senden sonra gelecek olanlarada söyle kızıma ve arkadaşlarına bol bol sağlık versin...:)) para ve diğer unsurları isteyenlere versin biz yalnızca sağlık istiyoruz diğeri için çalışıyoruz zaten hakettiğimizi alırız:)) tüm nisan anneleri ve kuzularını öpüyorum..sizlerle tanışmış olmaktan çok büyük keyif aldım ve alıyorum..herbiriniz iyiki varsınız.... opuyorumnanaktan
eysan senn 2 tane dimii hadi biz 2. isteyenler olarak sineye çekerz senn 3. ü yine snn bilcn bilşey ama dikkatli korun bencee tatlımmsengun kiz insallah adet olursun o korku beni her ay yeyip bitiriyo
su boregide gercekten oluyomus benim hamarat bi arkadasim soledi o begendiyse kesin oluyodur yani
siz eglenceyi dusunun ben esimi bile goremecem bu aksam yalnizim valla devriye gezcekmis ecim gelip yemek yiyip geri gidecekmis
bende dis agrisi ve iki bebeyle oturacagim allahtan bebelerim alistilar birlikte oynamaya abisi kuruyo rehe dagitiyo bi oynuyolar bayiliyom izlerken
Biz de bugün evdeyiz,3 kişi.Derler ya,yeni yıla nasıl girerseniz bir yıl öyle geçer,biz de eşim kızım ve ben 3ümüz gireceğiz,bütün bir ömür boyu da beraber olalım inşallah!!!!
elifcm aynen canm bizde 3. kişi girczz bundan güzel yeni yıl kutlamasımı olurrrr
Bence de çok sıcak da iyi değil,gerçi Seher demiş çok kalın değil diye ama,ben küçükken hiç öyle yün atletle , sırtımda bezle,kaynamış ılık sularla büyümedim,çok da sağlıklıym ,kolay kolay da hasta olmam Allah bozmasın.
Hem de nasıl hafifliyor,bugün okuldan gelirken evde temizlik yaparım ütü yaparım falan diye içimden geçiriyordum ki,eve bir geldim ,annem kızımı uyutmuş,bütün evi silmiş süpürmüş,ütüleri de bana bırakmış,zaten zamanı da kalmamış.Ama ben naptım,hatta yemeği de annem yaptı,yedik ,ve beeeeeeeeen hoooop uykuya,o arada kızım uyanmış,annem onun da karnmını doyurmuş.Dahaa nolsun,bu annelerin hakkı ödenir mi,hayııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrr!
Ağlarım ama.........
Çok güzel anlatmışsın sana e diğer arkadaşlara katılıyorummöncelikle iyi dilekleriniz için hepinize teşekkürler kızlar.
2009 çok güzel bir yıldı. bize en değerli varlıklarımızı kuzucuklarımızı getirdi. Allah onların üzüntülerini göstermesin bize. Başta sağlık,sonra huzur mutluluk versin hepimize. Sevdikleriyle mutlu bir yıl,mutlu bir ömür diliyorum herkese.
Sizlerle tanıştığım için çok mutlu olduğumu ayrıca belirtmek istiyorum.İyiki varsınız.
bende eşim geç gelcekyılbaşında yalnız olanlar burda heralde.
elif gerçekten de anlatma bende çoook imreniyorum, bakalım ben çalışmaya başlayınca nasıl olacak, çiçek hoşgeldin cancan nasıl şimdi, aminnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?