kızlar çiçekten haber var can can orta kulak ıltahabı olmuş yavrum yazık ateşi az varmış daha gerçi kendıde girer yazarda ben söylüyeyim merak edenler var
geçmiş olsun cnm kabız olmasın gazını çıkarken ağlaması ondan olabilir biz bu sefer diş çıkarırken kabız oldu yavrum nasıl ağladı doğduğunda bile o kadar ağladığını görmedim poposunu öyle bir sıkıyordu ki gazı gelmesin diye sanırım fitille anca geçti şimdi iyiyiz şükür... inş.sizin ondan değildir cnm...herkese merhabalar,
dün Kayra saat başı uyandı bir türlü uykuya dalamadı dişi kabarmıştı o zorluyor heralde birde gazını çıkarırken ağlıyor canım ya ağlayıp duruyor ne bulsa ağzına götürüyor,
dişinin rahatlaması için jel kullanıpda fayda gören varmı arkadaşlar,
yılbaşına bizde özel şeyler yapamıyoruz eşim geç gelir sene sonu işlemleri uzun sürer bugün
geçmiş olsun cnm kabız olmasın gazını çıkarken ağlaması ondan olabilir biz bu sefer diş çıkarırken kabız oldu yavrum nasıl ağladı doğduğunda bile o kadar ağladığını görmedim poposunu öyle bir sıkıyordu ki gazı gelmesin diye sanırım fitille anca geçti şimdi iyiyiz şükür... inş.sizin ondan değildir cnm...
havalar ne güzeldir şimdi oralarda burda da güneş var ama sadece görüntü
evet ya doğru teşhis valla
2 gündür kabız zor yapıyor kakasını zaten gazlı bir bebekti ben alışkınım gaz sorununa
geçmiş olsnnnnkızlar çiçekten haber var can can orta kulak ıltahabı olmuş yavrum yazık ateşi az varmış daha gerçi kendıde girer yazarda ben söylüyeyim merak edenler var
bende kaçar Kayrayı uyutacağım
gel nagıhan bende var :) bı tencere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?