mrh kızlar nasılsınız nee zamandar beri giremıyorum ya ecem cok hasta oldu bugun ıyı masallah aman ya onlar hasta olmasın hasta oldularmı gozu bır seyi görmüyor insanın
ayyy bugünün en tahlisizi biziz heralde kimseye gitmiyoz kimse bize gelmiyor yanlızım dostalarım yanlızım yanlızzzz((
seherr herhangi bi ilaç falan kulllandın mı veya neyle korunuyosn belki geçiktrmeye sebb olmş olabilir
megul hangi fitili kullanıyosn bak ben paranox kullanıyodm işe yarmadı etki etmedi bu sefer paranox S verdi sabaha kadr uyudu valla
kızlar zeynep uyansın çarşıya incm kaban alcm bana bişeyler önerin lütfennnnn renk seçenekleride sunn ne moda bu senee
canm paranox kullanıyodm işe yaramadı artık bende söyledim etki etmiyo geçe uyumuyo çok huysz böle deyince paronox s yi verdi vede işe yaradıvalla ben delirdiğim bi gün paranox fitil verdim hiç bi işe yaramadı,sende ne işe yaradı nagihan anlamadım paranox s mi ,ne ki ne farkı var?
bence sütlü kahve alabilirsin o renk kabanın yoksa
güle güle kullan canmm ii günlerde eskitgeçmiş olsun canım.noluyo bize ya.bebişler sırayla hasta oluyo.
bizde de durum aynı.zaten gülfem hasta canım hiçbişey istemiyo da hani derler ya yıla nasıl girersen öyle devam eder etmesin ama ya bebişlerimiz hasta.
ben paranox verdim bi işe yaramadı bide s lisini alayım.gerçekten çok şikayet ediyorum ama çok kötü durumdayım.dün saat 9 buçuktan 1 buçuğa kadar ağladı yavrum.sonra daldı.öksüre öksüre yata kalka sabah ettik.sabah da yarım saar uyudu öksürerek kalktı.
ben de daha yeni aldım.kahve kolları falan derili bişey.çok moda değil ama benim tarzıma uygun.
valla nagıhancım işin kötü tarafı ben ne spiral ne hap kullanıyom yanı kullanamıyo :) allaha emanet işte ondan tırsıyomm
valla kızlar burda gözüküyom amma mutfakta salatarımı hazırladım bı karıştıması kaldı o da mıllet gelceğine yakın siz burda olduma aldanmayın yani:)
AMİNNNN hep beraber bırakalımşirvancım anne oğul size de geçmiş olsun
banucum senin de tahlillerin temiz çıkar inşallah
şu tüm rahatsızlıkları ve hastalıkları keşke 2009 la beraber bıraksak
allah sabır versin!çalışan arakdaşlar bugün tam gün dimi ya
işten erken çıkacak olan var mı
bizim kızda bizi yaktı biz bi yere kıpırdayamıyoruz diye tüm aile bizde toplanıyor. Allahtan kaynanam artık evi sahiplendi de bana pek bi iş kalmıyor. gerçi kızımı da sahiplendi ama idare ediyoruz artık.
sana da çok geçmiş olsun tatlım yaa...mrh kızlar nasılsınız nee zamandar beri giremıyorum ya ecem cok hasta oldu bugun ıyı masallah aman ya onlar hasta olmasın hasta oldularmı gozu bır seyi görmüyor insanın
al bizden de o kadar YALNIZIZ! zaten ne zaman gelenimiz oldu ki! o da ayrı konu :))ayyy bugünün en tahlisizi biziz heralde kimseye gitmiyoz kimse bize gelmiyor yanlızım dostalarım yanlızım yanlızzzz((
geçmiş olsun gulercim gülfem ıyıleşsin bir an önce
can candan haber yok daha sultancım çiçek girmemiş(
yelızede maşall huzurcum vıdeoyuyu göremedım ma olsun
ya kızlar ben adet olmadım gerçi daha 1 gun gectı ama hiç şaşamazdıkı tırsıyorum valla yaaaaa akşamdan berı aklımda offf offf
Kızlar çok yoğunum belki tekrar giremem.
Tüm 2009 Nisan annelerini ve bebişlerini öpüyorum. Yeni yılda herşey gönlünüzce olsun. Öncelikle bebişlerimize sağlık diliyorum.
Nice yıllaraaaaaaaaaa
Allah tamamına erdirsin cnmm..tebrik ederimslmmm..kıslarrr..
kardeşimmmm sözlendiiiiiii..eve geleli 1 saat olduu..yarın nişan için alışveriş yapıacakkk..hatfayada nişanımızzz varrrrr..nasıl heyecanlııı yaa..bende onun kadar heyecanlıydımmmmm..:))
maşallahhbu arada mayısss annnelerine bakıommda arada 1 hamişşşş daha varrrr kıslarr dikkatt edinn..şimdilik bizde kazara hamiş fian kalan yokk maşallahhhhhhh..
walla o arkadastan Allah razı olsun iyi oluyo böyle gerçektennkızlar burdan bi ark demişti seçeneklerden düzeltim sayfayı bi sayfada 40 msj gözükü sabahtan akşma kadr girmesem bile en fazla 3 safya ilerliyo sizde böle yapın ii oluyoooo
geçmiş olsun gülşencim..tahlil sonucunuda almışınız bişey çıkmamasına sevindim..idili öpüyorum kocaman..biz nöbetçiyiz( idilin ağlamları dinmediği için doktora götürdük 11 de ve gitmeden yaklaşık 5 dakika önce kaka yapmıştı bana tuhaf geldi kakası bunuda götürelim dedim eşime ama dinelmedi o an...doktorda kaka tahlili verdi üzüldü tabi yani üzüldük....şimdide sallıyorum inşallah uyur bu gece
ben 1 ay önce yaptırdım iyi oldu..ama açık renk değil karamelle kumral arası bişi...eşim çok beğendi..kızlar bu arada Sultandan esinlendim röfle yaptırmayı düşünüyorum ama bi türlü cesaret edemiyorum yorumlarınz lazımmmmmmmm
kıyamam yaa geçmiş olsun gülercimmerhabalar arkadaşlar.
gülfemin hastalığı öksürüğe çevirdi.canım çok sıkılıyo.öksürük hapşırık salya sümük devam ediyo.
iyi fikirmiş yaa bende öyle yapıyımgeçmiş olsun aysuncum..bnimde halım krem ama eladan beri üzerinde çarşaf var :) biri gelince topluyorum sıksık da yıkıyorum ela üzerinde takılıyo daha pratik :) yıkamaya ver cnm lekeler çıkmadıysa,ben yıkattım çarşafı koydum biri gelince yeni yıkamadan gelmiş gibi pırıl pırıl..
aşırı derecede iştahsızlığımız oluyo bizim diş çıkma dönemlerinde..herkese merhaba hatunlar nasılsınız??
hasta olan bebeklerimiz varmış sanırım. geçmiş olsun hepsine.
benimde bir sıkıntım var kızlar akıl verin diye geldim. name dün geceden beri yemeklere yüz çeviriyor. ne yapmalı dersiniz?? özellikle dişleri çıkmış annelere soruyorum bu diş sıkıntısından olabilir mi??
cnmm yaa umarım bi an önce geçerhepinize günaydın arkadaşlar.çook ama çook zor bi gece geçirdik ve canım kızım sabahın 7 sinde öksürüğe boğularak uyandı.şimdi de yatağında oynuyor yavvrum.
acaba can nasıl inşallah iydir?
benimde geçen hafta dişim çok ağrıyodu ihmal ettim ağrı kesici içtim ağrıdıkça sonra boğazıma apse yapmış dişimdeki iltihap..iğne oldum geçti..geçmiş olsun cnmmkizlar dun giremedim iletilerime cevap yazanlara tesekkurler dun bi baktim gecmise ya cevap yazamadim disim cok agriyo
disi agriyan bebeleri daha iyi anliyorum cok fena cok yaaa anlamadigim bu antibiyotikler bana niye etki etmiyorlar ne yapacagim ben agri kesicimde bitti
kizlar bi fikri olan varmi dis agrisini ne gecirir doktor sikki imkansiz malum bugun yil sonu esim polis deli gibi calisiyo cocuklarla gidemem ve onlarida bu sogukta goturemem offf offf
maşallah seher kolay gelsin..valla nagıhancım işin kötü tarafı ben ne spiral ne hap kullanıyom yanı kullanamıyo :) allaha emanet işte ondan tırsıyomm
valla kızlar burda gözüküyom amma mutfakta salatarımı hazırladım bı karıştıması kaldı o da mıllet gelceğine yakın siz burda olduma aldanmayın yani:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?