2009 Nisan Anneleri

mrh kızlar nasılsınız nee zamandar beri giremıyorum ya ecem cok hasta oldu bugun ıyı masallah aman ya onlar hasta olmasın hasta oldularmı gozu bır seyi görmüyor insanın

geçmiş olsun canım.noluyo bize ya.bebişler sırayla hasta oluyo.

ayyy bugünün en tahlisizi biziz heralde kimseye gitmiyoz kimse bize gelmiyor yanlızım dostalarım yanlızım yanlızzzz((

bizde de durum aynı.zaten gülfem hasta canım hiçbişey istemiyo da hani derler ya yıla nasıl girersen öyle devam eder etmesin ama ya bebişlerimiz hasta.

ben paranox verdim bi işe yaramadı bide s lisini alayım.gerçekten çok şikayet ediyorum ama çok kötü durumdayım.dün saat 9 buçuktan 1 buçuğa kadar ağladı yavrum.sonra daldı.öksüre öksüre yata kalka sabah ettik.sabah da yarım saar uyudu öksürerek kalktı.

kızlar zeynep uyansın çarşıya incm kaban alcm bana bişeyler önerin lütfennnnn renk seçenekleride sunn ne moda bu senee

ben de daha yeni aldım.kahve kolları falan derili bişey.çok moda değil ama benim tarzıma uygun.

bilgisayarımda bişey var.2 gündür çok yavaş.farmville bile oynayamıyorum zati gülfem de pek izin vermiyo da.

valla ben delirdiğim bi gün paranox fitil verdim hiç bi işe yaramadı,sende ne işe yaradı nagihan anlamadım paranox s mi ,ne ki ne farkı var?
canm paranox kullanıyodm işe yaramadı artık bende söyledim etki etmiyo geçe uyumuyo çok huysz böle deyince paronox s yi verdi vede işe yaradı
bence sütlü kahve alabilirsin o renk kabanın yoksa

hımm bi bakıyım bakalm

valla nagıhancım işin kötü tarafı ben ne spiral ne hap kullanıyom yanı kullanamıyo :) allaha emanet işte ondan tırsıyomm
valla kızlar burda gözüküyom amma mutfakta salatarımı hazırladım bı karıştıması kaldı o da mıllet gelceğine yakın siz burda olduma aldanmayın yani:)

güle güle kullan canmm ii günlerde eskit

seher sende bendensn yani allaha emanetiz hamile kalsak şikayet edemeyizde
hamaratlı seniiiii zemuszemus

şirvancım anne oğul size de geçmiş olsun
banucum senin de tahlillerin temiz çıkar inşallah
şu tüm rahatsızlıkları ve hastalıkları keşke 2009 la beraber bıraksak
AMİNNNN hep beraber bırakalım
allah sabır versin!
mrh kızlar nasılsınız nee zamandar beri giremıyorum ya ecem cok hasta oldu bugun ıyı masallah aman ya onlar hasta olmasın hasta oldularmı gozu bır seyi görmüyor insanın
sana da çok geçmiş olsun tatlım yaa...
ayyy bugünün en tahlisizi biziz heralde kimseye gitmiyoz kimse bize gelmiyor yanlızım dostalarım yanlızım yanlızzzz((
al bizden de o kadar YALNIZIZ! zaten ne zaman gelenimiz oldu ki! o da ayrı konu :))

İşallah korktuğun başına gelmemiştir canım.

Kızlar çok yoğunum belki tekrar giremem.
Tüm 2009 Nisan annelerini ve bebişlerini öpüyorum. Yeni yılda herşey gönlünüzce olsun. Öncelikle bebişlerimize sağlık diliyorum.
Nice yıllaraaaaaaaaaa

urla, ekim.29, huzur84, nesoc, SEAASIA, sev_rey, tugbiş123, yaSelin

ege uyandı bizde pazara gittik geldikkkk

kırmızı almıştım

bide mor don aldım ehehehehhehe

nagihan sütlü kahve kırmızı siyahhh alabılırsın
canım
çiçegi arasın biriiiiiiiiiii

Allah tamamına erdirsin cnmm..tebrik ederim

bu arada mayısss annnelerine bakıommda arada 1 hamişşşş daha varrrr kıslarr dikkatt edinn..şimdilik bizde kazara hamiş fian kalan yokk maşallahhhhhhh..
maşallahh da şom ağazlılıkmı ettin acabaa (şaka şaka) seherden haber çıktımı ??

kızlar burdan bi ark demişti seçeneklerden düzeltim sayfayı bi sayfada 40 msj gözükü sabahtan akşma kadr girmesem bile en fazla 3 safya ilerliyo sizde böle yapın ii oluyoooo
walla o arkadastan Allah razı olsun iyi oluyo böyle gerçektenn

geçmiş olsun gülşencim..tahlil sonucunuda almışınız bişey çıkmamasına sevindim..idili öpüyorum kocaman..
kızlar bu arada Sultandan esinlendim röfle yaptırmayı düşünüyorum ama bi türlü cesaret edemiyorum yorumlarınz lazımmmmmmmm
ben 1 ay önce yaptırdım iyi oldu..ama açık renk değil karamelle kumral arası bişi...eşim çok beğendi..
merhabalar arkadaşlar.
gülfemin hastalığı öksürüğe çevirdi.canım çok sıkılıyo.öksürük hapşırık salya sümük devam ediyo.
kıyamam yaa geçmiş olsun gülercim

iyi fikirmiş yaa bende öyle yapıyım

aşırı derecede iştahsızlığımız oluyo bizim diş çıkma dönemlerinde..
cnmm yaa umarım bi an önce geçer
benimde geçen hafta dişim çok ağrıyodu ihmal ettim ağrı kesici içtim ağrıdıkça sonra boğazıma apse yapmış dişimdeki iltihap..iğne oldum geçti..geçmiş olsun cnmm
maşallah seher kolay gelsin..

Bu arada çiçekten haber yok sanırım çok merak ettim umarım kötü bişi yoktur
geçmiş olsun sizedee...

Bizde akşam evdeyiz ama bi daha giremezsem hepinizin yeni yılı kutlu olsunn...hihoyyyt
tüm sevdiklerimizle ve birlikte nice sağlıklı,huzur dolu yıllara ...opuyorumnanaktan

slm kızlar.
bu saate kadar oturmadım
egeyi uyuttum buraya da göz atayım dedim.
hasta bebişlere çokk geçmiş olsun.

HUZUR
ben yine kaçırdım yaaa
burada nazar diye bişy olmaz hepimiz
diğerimizin bebeğini kendi bebişimize baktığımız gözle bakıyoruz
her ne kdr izleyemesemde maşallah diyelim nazar değmesin

kızlar çiçekten haber var can can orta kulak ıltahabı olmuş yavrum yazık ateşi az varmış daha gerçi kendıde girer yazarda ben söylüyeyim merak edenler var

bizde annemle yemekleri yaptık demir bey uyurken
annem şimdi evi topluyo ben accık oturuyorum
sonra ben kalıkıcam annem oturucak :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…