2009 Nisan Anneleri

oKUDUM EVET,ÇOK GÜZEL BıR Yazı,ama doğan Cüceloğlu nun göz hizsaına inip konuşmayı bilmeyi çok geç öğrendiğini düşünüyorum,biz de eğitim derslerinde bunu öğrenmiştik,öğrencilerime de uyguluyorum bunu.

süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr heleki

Çocuğun hizasına inerek onunla göz göze konuştuğunuz zaman çocuk, 'Sen varsın, sen doğalsın, sen değerlisin, sen güçlüsün ve sen sevilmeye layıksın', mesajı alır ve çocuğun CAN'ı beslenir. Çocuğuyla randevusuna sadık kalan baba, 'Seninle zaman geçirmek istiyorum, seni özledim', mesajını güçlü olarak verir.

aaaaaaaa...kimseee yokkk..nerdesinizzzzzzzz alooooooo....

eşim şehir dışına çıktıııı...yeni yılın ilk günü yalnızmmmmm ühhüüüühhhüüü..(

kızkardeşimle kalıcaz bu geceeee..

*******..yeni bir yıl geldi..allahım hepimizee uzun ömürler versin..2011 de beraber karşılayalım inşallah sevdiklerimizleee sağlıklaaa...*******

arkadaşlar merhaba dün gece sabaha doğru yattım başım bir hoş oğluşumu özledim burası güzel ..

pın pın dün çok durgundu ve biraz ateşlenmiş ben okuldayken (annem dedi)
ve dün gece su içirirken tık tık sesler.. diş... evet ilk dişi patladı sanırım göremesek de... bakamıyoruz çünkü dudakları beyaz beyaz patlaklarla dolu... dilinin ucu da mercimek kadar şişik.... dişten midir... yarın dr gitsem mi? o kadar hareketli ve geveze pın gitti sesiz sakin donuk bi bebek geldi çok üzülüyorum...

arkadaşlar merhaba dün gece sabaha doğru yattım başım bir hoş oğluşumu özledim burası güzel ..
sen nerdesiniz daha yaa 3-4 gündür yoksun oglunla daha ayrımısın ne için gittinde onu almadın yazık yusufa yaaaaa

canım ayrı konu amışsın orayada yazdım ama

bizim 6. dişimiz cıkıyor böyle bişey olmadı tabi her cocukta degışırmı bılemem

bence yarın bi doktora götürrrrrrr

cok geçmiş olsun............

2010 yılı hepınıze huzur getırsın kızlar
seloşun gözünde arpacık çıkıo kızlar ya bu kızın butun kötü huyları bbaya benzemış valla ya eşimdede çıkarmış hemde sağ gözünde kızımında aynı off offf
bende hala regl olmadım bu gun 2 gundu test yaptım akşam ustu negatıftı am hala gelen gıden yok

urla cım bnm yılbaşım
her zmnki gibi bi akşamdı
değişik bişy yoktu yani sadece kuzum yanımdaydı
o yüzden çoookkk mutluyduummm
eşim olmadığı için buruk geçti

ayy canm kurtuldunz dişiniz hayırlı olsnn darısı bizee artıkk lütfennnn

ayy geçmişolsn canm yaaaaa canm arpacık çıktıgı zamn tahta kaşıgı ocakta ısıtırlar yarann üzerine hafif bastrrlar kızın uyudugunda yap istersen ama kaşık sıcak olmasn fazlaa

testin negatif çıkmasına sevindmm ama neden görmedn hala neyse dogumdan çıktıkk benmde arada günleri şaşırıyoo inş sennkide yolu şaşırmştrr kaydirigubbakcemile3

gülercim yazıyı okudum çook hoşuma gittii çok duygulandm gerçektenn

kızlar zeynebim bugn emekledi ama anlatıyım sıpa nasıl emekledii zeynebin çok sevdigi bi kel bebegi var onu biri aldıgı zamn ne hikmetse bizim kız bagırıyoo bebgi istercesine bugnde ablam burdaydı elifim almş bebegi zeynepte gördü istiyo ama nasıl kendini sıkıyo elifte kaçıyo tabi benm sıpada bebegi almak için bir emeklesin şok olduk hepimz ayret ettik sıpaya bak diyozz çok fena olcak çok masum duruyo ama çok cadı çookk

maşallaahhhh...nagihann..eşyalrının kıymetini bilecek senin fıstıkkkkk..:)

kağanında halaaaa dişi yokkkkk yaaaaaaaaaaaaaa...ne zaman çıkacak bu dişşşşş...

çokkk güzelmişş canımm..ii günlerdee kullan.

.resmi büyütemedimmm ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…