2009 Nisan Anneleri

sohbet bölümü kalktı canm burda da normal yazışıyorz ama nisan anneleriz hepimiz

günaydıınnn...
merak edenler; yılbaşı gecesi ela nerdeyse 1 saatlik yolda uyuyarak gitti,otele varınca keyifliydi o yüzden ,giyindik,yemeğe indik orda başladı mızmızlanmaya tabi masa kalabalıklaştıkça :) 1-2 kısa kısa ağladı ama hem ağlıyo o sırada alıp sarılıyorum bu seferde beni itiyo etrafa bakıcam diye şaşkın..neyse 9.30 da çok uykusu geldi uyudu hemde 1,5 saat o gürültüde ,çok ii oldu bende eğlendim,11 de kalktı kyifliydi hatta kucaktan kucağa gitmeye başladı ki ,yan masadaki teyzelerle ki tanımıyoruz uzun süre dans bile etti :)) 12 de ışıklar sönüp maytaplar yakılınca sevinçten delirdi heryer ışık oldu diye :)) kahkalarla bağırıyordu ki en sevdiğm kısmı yeni yıla gülerek girmesi oldu..tek kötü taraf biz oteli beğenmedik arkadaşlardan ayrılarak 12 den sonra evimize geldik ki böylesi çocukla çok daha ii oldu ..evim evim güzel evim :)) beni teşvik eden herkese tekrar teşekkürler ,beni az da olsa utandıran kızıma da :))

denızcım eğlenmenıze çok sevındım tabı ela hanımında uslu uslu durmasına
maşallah zeynebe nagıhan eşyaları kıymnetlı olucak
bizde dişsiziz ama takmıyorum artıık napalım çıkıcak elbet

gnaydınnnnnnnn bizde yılbaşı gecesi evdeydik malumunuz cancan bey hastaydı. ağladı zırladı ilaç içirdim kustu mama yemedi aç bi şekilde uyudu gece kalktı yine mama veriim dedim onu da çıkardı yatağımıza hemde. çok eğlendik biz sormayın:)

herkese mutlu yıllar bebişlerimize de bol bol uyku ve devamlı sağlık diliyorum yeni yılda. tabii en önemlisi dişsizlere diş kaydirigubbakcemile3
name hanım da bize yılbaşında süpriz yaptı. devamlı bir mızmızlık hali hasıl olmuştu. allahtan yeni yıla uyuyarak girdi ama dakka bir gol bir sabaha kadar durmadan kalktı ağladı uyudu ben uzaklaştım uyandı vs vs ... umarım bir yılımız böyle geçmeyecek -tatlicadiarzu-

çiçek can nasıl oldu hayatım??

günaydın kızlar yeni gelen arkadaş h.g
nagihancım zeynep artık belli bi oyuncağı seçme devresine girmiş
maşallah emeklemeside olay oluyo bu bebişlerin
bizimki hala emeklemiyoo

demir 10 da yattı 5ten sonra
yine ağlama krizlerine girdi
2. diş beyazlaşmış ucunu gördüm
sanırım onun için jelini sürünce rahatlıyo
ama o da 1 saat uyutuyo sonra yeniden ağlıyo
çıksada kurtulsa bebişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…