2009 Nisan Anneleri

2010 hepimize başta sağlık olmak üzere güzellikler getirir inşallah kızlar.

bizde 3 kişi girdik yeni yıla.güzel bi geceydi.

benim görümcemin oğluda annesi kola şişesini elinden alınca o hırsla yürümeye baslamıstı.bu sıpalar çok hınzır çok.

kızlar hani kardeşim sözlendi ya..sürekli tlfnda sözlüsüyle konuşuoooo..kııskandımmmmmmmm..daha 1 buçuk yıl önce bissde böyleydikk yaaa..eskidik mii neee??

biraz önce tlf etti..2 buçuk dk sürdüüüü..eskidennn ohoooo saatlercee konuşurdukkk..bana hiç msj atmıyosun dedimm.''.teni tokk seviom bebeeemm'' yazmıışş..

eşim maça gittii buçukta gelir bende zeynebi uyuttm 1 saat oldu keyfime bakyom valla

ben deli oldum bileeee..dişi çıkmadan dişş hediği yapıcamm vallaaa..bekle bekle nereyee kadarrrrrr..

menimm eşimde yokk nagihannnn..yarın öğleden sonra gelicekkk..ama ben keyff yapamıomm..kağan paşa ayağımdaaaa..eşşekkk..

evet ya ilişkilerin üzerinden belli bi süre geçince öle oluyo.keske hersey ilk gün ki gibi olsa ama olmuyo.

iyi geceler kızlar.keremcik uyanır birazdan.o uyanmadan uyuyayım bari.

dokuz aylık olmuşsunuzz zeynooo hayırlıı olsun..uzun ömürlü olsun inşallahhh..

nagihancım maşaallah zeynebe aferin ona bak nasılda eşyasını kaptırmıyooo
saol canm

ben deli oldum bileeee..dişi çıkmadan dişş hediği yapıcamm vallaaa..bekle bekle nereyee kadarrrrrr..
napalım kız bizde dogumgünüyle diş hedigini bir yaprz

menimm eşimde yokk nagihannnn..yarın öğleden sonra gelicekkk..ama ben keyff yapamıomm..kağan paşa ayağımdaaaa..eşşekkk..

allah kavuştrsn canm
ben sıpa bugn 11 de yattı geri 1.30 da kalktı sonra 3.30 yattı 5 te kalktı ve en son 11 15 te yattı inşş sabaha kadr uyurrr çünkü 1 haftadr gece uykumz bozuk

kağanınn maşallahı varrr..12 de yatıoo amaa 10da kalkıoo..gecede 2 defaa uyanıoo..maşallah oğluşumaaa..

maşşalh valla gece uyandıgında kaç dk sonra uyyo bizimkinn gece oynuca tutuyo bana bi seslenr benden tık yok etrafına bakar en aşagı uyuması yarımsaati buluyor

gece uyanması şöyle oluyoo daha ağlamaya başlamadan yatağında dönmeye başlayınca ne hikmetse ben uyanıomm..bakıomm uyancak hemen mamasını hazırlıyorumm..kucağıma alıpp göğsüme yaslıomm mamayı içioo gazını çıkarıomm..5dk sonraa uyuyooo...maşallahhh..

ewt canm çogu zamn bende öle oluyom bakıyom etrafına dökünüyo göz kapalı ses çıkıyo hemn hazırlıyom mamayı
ama büyük konşmayım ikinci beni emecek napsn ne etsn emsin valla zeynepte canm çıktı yaaa çok zor oluyo kalk mama hazırla göüzümn önü puslu puslu çok zorlanıyom benn

facee bakıpp geldimmm..

evet canım gerçekten zorr oluyooo..

bende yatıommmm...çok uykumm geldiiiii..ii gecelerrrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…