2009 Nisan Anneleri

Gunaydin
ela ya cok sevindim evet canim iiyiki gitmissinizzzz
can can hemen iyilessin lutfen kiyamam ben ona
kizlar dis cikmadi diye uzulmeyin cikincada bi fena hele emziriyorsaniz::))))

gunaydin
ela ya cok sevindim evet canim iiyiki gitmissinizzzz
can can hemen iyilessin lutfen kiyamam ben ona
kizlar dis cikmadi diye uzulmeyin cikincada bi fena hele emziriyorsaniz::))))

kızlar can daha iyi ilaçlarını içiyo antibiyotik kusturuyo onu çok zor veriyorum ama ateş falan yok şükür.

denizcim çok sevindm gerçekten kuzuya aferinn annesi demekki kızında degişik ortamlar görmek istiyomşş kaydirigubbakcemile3

saol canm yaaa aslında bende artık takmıyorum eskisi kadr ama en azından dogum gününe kadr 1 diş çıkarsn

saol mügecim ewt sıpa çok fena olduu ama paylaşımcı biri olsnnn istiyorumm onuda ögretiriz aileden görecek tabi ki

off yaa çıldırmak üzereyim zeynep geceleri hiç uyumuyoo diyelim ki 11 deyattı 2 3 gibi kalkıyo mamasını içiyo sonra her 10dk bi kalkıyoo bugn fitil koycm artık bugn sanah 7 de yattı sıpa sanırım 8 gibi geri kalktı
gündz uykularımz ii artık sadece 2 kere yatıyo 5 ten sonra yatmıyoo

günaydın herkeze.yeni yılınız kutlu olsun diyorum ben de.
bebeklere acil şifalar diliyorum.

ooh didemcim ne güzel afiyet olsun bende yapayım bari :)
çiçekcim sevindim canın biraz daha ii olmasına,canı yanmasın da gerisi geçer önemli kısmı atlatmış..
nagihan senin kız bi başladı mı hepsini arka arkaya çıkarcak,bak bizimki 7 aylıkken çıkardı bi daha da çıkarmıyo diş miş ööle kaldı..merak etme yani cnm..

ewt canm bende öle düşünüyormm hepsi peşpeşe çıkacak şurda 2 hafat sonra 10.ayıda bitiiyo zillininn

valla bende denız gıbı düşünüyorum bi bsşlıcak hepsiarka arkaya gelicek dişlerin

sehercm benm yigenmde geç çıkardı 9 .ayda bi başladı 13.ayda tüm dişlerii çıkştı ve hiç huzursz olmadıı

bızımde öyle olucak herhalde nagıhancım eşimde 9 ayda çıkarmış bebekken ben 4 ayda çıkarmışım bebekken benım kızın tum kötü huyları babaya çekmiş diyorum :))

Eddaaaaaa
ilknura ulasamiyorummm bulusma icin
bu hafta ustelik evde kalabilirimde
annemle babam ayvaliga gidecekler
3/4 gunluguneee
buaradacbulusmayi yapalim ne dersiniz

bızımde öyle olucak herhalde nagıhancım eşimde 9 ayda çıkarmış bebekken ben 4 ayda çıkarmışım bebekken benım kızın tum kötü huyları babaya çekmiş diyorum :))

: )))

bende sanırım dişimi geç çıkarmışm hem aynı anda diş hemde yürümşş bana mı çekti neee

herkese merhaba...
çok uzun zamandan beri (hamileliğimizin başından beri) sizleri takip ediyorum. ben de bir nisan annesiyim. üzüntülerinizi sevinçlerinizi paylaşmanızı ve birbirinize destek olmanızı zamanım oldukça hep takip ettim. ve sonunda ben de birşeyler yazmaya karar verdim :)
benim de nisan doğumlu bir oğlum var. dünyalar tatlısı sizlerin bebişleri gibi...
7buçuk aylıkken diş çıkardık hemde iki tane birden. ve bikaç haftadır da yürüyoruz.
fırsat buldukça aranızdayım artık...

valla bende denız gıbı düşünüyorum bi bsşlıcak hepsiarka arkaya gelicek dişlerin
AMİİNNN! inşallah öyle olurda seher rahat eder kuzucuklarımız... tabii hepimizin kuzuları :))
sehercm benm yigenmde geç çıkardı 9 .ayda bi başladı 13.ayda tüm dişlerii çıkştı ve hiç huzursz olmadıı
inşallaaahhh...

hoşgeldin sen de!

GÜNAYDINNNNN...

kahvaltımızı yaptıkkk..şimdi kalkıp temizlik yapıcamm..sonrada eşim gelüürr zatenn..hafta sonuya kimse yokk...

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizz..

maşallah 10 nisan oğluşunaaa yürüyormuşşş..biz daha sıralıozz..huzur arkadaşımızında bebişi yürüoo başkada yokk yürüyenn..

selamm kızlarr...
bizde yeni yıla umutumzlaa girdik canım oğlum..uyutmadım 12 den önce sarılarak girelim diyee ama oğluşum kaka yaptı sırtına geçmiş hemde..annem onun eşofmanını yıkarken bende umutu giydirirken girdik yeni yılaa..3-2-1 derken koştuk salona daha eşofmanını giydirmedenn))
ha bu arada akşam markette rastgele sordum küçük noel baba kostümü varmı diye aaa varmış hemde umuta göre ...giydirdim içeri getirdim şok oldu annemlerdee...

bu arada deniz ben dememişmiydim ela seni utandırır orda uyur belki diyee çok sevindimm cnmm arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…