2009 Nisan Anneleri

merhaba arkadaşım öncelikle geçmiş olsun çabucak iyleşsin kuzun inşallah .ve şöyle diyimki kilo konusunda en zayıfı benim oğlum 7.200 ben napıyım düşün sıkma canını dicem ama olmuyo biliyorum ben her gün çare arıyorum napsam diye bide bizimkinde reflü var. ama herşeye rağmen büyücekler inşallah.bide bize doktorumuz nutrıcıa fortini multi fibre önerdi günde 1 tane içerse kilo alırmış ama benim oğlum içmiyo asla.öncelikle hastalığı geçsin sonra güzel güzel büyüsün yavrun inşallah

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

maşşallh egeyeee
ben hiç yaptrmadm kan tahlili geçen gittigimde söyledim her hangi bi agrısı sancısı yoksa hasta degilse yapmaya gerek yok dedii :sm_confused:

off çok orkarım düdüklüden 2 senelik evliyim yeni kullanıyorum zaten şu tuhaf kapaklıyı kullanamıyorum farklı düdüklüm benmde

oldum olasu korkarım şu düdüklüden yaa geçmiş olsun
bende bugün etli nohut koydum 40dakka düdüklüde pişti taş mıdır nohut mudur karar veremedim döktüm hepsini
valla ben nohutu fasulye yi köylülerden alıyom markettekilerini almıyom bazıları ii çıkmıyoo

iYİ gECELER HERKESE,
Bu aralar burası pek ıssız,ya da bir araya gelemiyoruz birtürlü,belli bir saat mi belirlesek de o saatte gelmeye çalışsak?Hiç muhabbet edemiyoruz uzun uzun ne zamandır:-((
aynenen canmmm

ay canm benm yaaa biraz zayıf gerçekten inşş düzelirr hastalıkları olmasındaa

misafirim var dı biraz önce gitti yemege çardm sonra aşure yaptık apt dagıttım kendimz yedik 2 kazan yaptım 1 kazan kaldı yarın ablama götürrüm yazık hamile ya canı çekerr

elifcim zeynebinde 9 aylık kilosu 9600 bence çok iii hantal degiller çokta zayıf degillerrr

Ya aşure kolay birşey mi,bana çok telaşlı gibi geliyor da hiç yapmadım.
Acaba bir denesem mi ki,az bir şey yaparım,olur ya,ben bir düşüneyim şu aşure işini..

Merhabalar arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum.27 nisan 2009 doğumlu Elif Adında bir kızım var.Meleğim bir kaç gündür geceleri uyumuyordu,cuma gecesi ateşi 39 dereceye çıktı.Ertesi gün doktora götüdük idrar yollarında iltihap varmış doktorumuz şurup verdi.Derdini anlatamadan uykusuz geceler geçirdi yavrum.ıçim cız ediyor bazen...

Hoşgeldin bebiş,Çok geçmiş olsun yavruna da,biz de anlayamıyoruz ki bazen ne dertleri olduğunu,üzülme sen de lütfen.

Biz de en son kontrolde idrar tahlili yaptırdık,kültüründe mikrop üremiş çıktı,ama bizim hiç sıkıntımız yok,Dr. dışardand bulaşabileceğini söyledi,Pazar günü bir dha verdik bakalım,ne çıkacak sonuç,inş Dr.un dediği gibidir de ilaca gerenk kalmaz.
Aslında sıkıntımız yok derken,gece 1-2 kere uyandığında ağlıyor,ama kucağıma alıp emzirdiğimde ssusuyor,bu normal birşey değil mi?
Enfeksiyon olan bebekler çok daha fazla ağlıyorlar sanıyorum??

elifcim kolay noht fasulye yarmayı 1 gece önceden haşla sonra üzüm incir kayısıyı da akşamdan suya bas sabaha kadr beklesn
sonrada nohut fas.yarmayı oacaga koy tencerenn agzına kadr su soldr hafiff bunlar kaynma noktasına gelsin üzümü falan kat sonra şekerini at kaynasın ayarını sen belirlee ister koyu ister cıvık

Hoş bulduk Elif.Anne olmak böyle bişi sanırım elimde deil.Üzülmemeye gayret ediyorum teşekkür ederim. Aynı tecrübeleri yaşayan var ise aranızda arkadaşlar paylaşırsanız sevinirim.Ne kadar sürede geçer bu durum, zarar verirmi bebeğime...

hoşgeldin geçmiş olsun canım..

herkese günaydınnn...

Güler,üzülme lütfen,inş çabucak atlatır Gülfem.

sağol elif inşallah.

çok geçmiş olsun.ben de çok korkarım düdüklüden ve bu yüzden geçen ay tefal clipso aldım.

gülercim bronşit için bitkisel ürünler var onları araştır benim komşumun kızı bronşit olmuştu dağ kekiğive pekmezi karıştırıp içirmişti iyi gelmişti..........

göğsüne viks sürüyorum.ıhlamuru bile kahvaltısına katıyorum.içiremiyorum malesef.

kıyamam inşallah bir an öncee iyleşir gülfem

gecmiş olsun gülercim..

sağol canım.

iyi gecelerrr
teşekkürler cnm

inşallah canım.bizimkinde reflü falan yok.çok hareketli ama buna rağmen çok az yiyo.

öncelikle hoşgeldin sonra geçmiş olsun.ben idrar yollarından çok çektim.pis bi hastalık.bi kere olduysan 2. daha kolay olabiliyo.kız çocuklarında 2. den sonrası riskli oluyo.böbrekten şüpheleniyolar.ama uygun ilaç tedavisiyle 5 günde geçiyo.böbrek ihtimali, devam ederse film çekiyolar.ama sizin durum öyle değildir.böbrek ihtimalini erken dönemde olursa düşünüyolar.merak etme geçer inşallah.tedavi edilmezse yine malesef böbrekler için tehlikeli oluyo.

herkese günaydınnn
dün sinemaya gittik eşimle elifi anneme bırakıp forum iste gittik avatara herkese tavsiye ederim çok güzel film birde üç boyutlu izledik filmin içine bizde dahil oldukkk:)))
gülercim çok geçmiş olsun öncelikle allah acil şifalar versin,canım napalım bizde böyle kabullenecez bebeklerimizi yemiyorlar bana kabullendinmi diye sor hayır ama üzülmeni istemiyorum canımm zayıfsa zayıf yapacak elimizden gelen bişey yokkk
egeye mirayada maşaallah denemeyin bak öle bu ay da 9700 cük cükk olmuşuzzzzz:kedi: çok güzel maş kiloları sonra üzülürzzzz:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…