iyi akşamlar artkadaşlar.canım çok ama çok sıkkın.gülfemin öksürüğü dün gece çok kötüleşti biz de bugün eşim işten gelir gelmez doktora koştuk ve gülfemim bronşit olmuş meğerse.hemen hastanede 2 doz iğne vurdular.eve bi sürü ilaç verdiler.içim yanıyo ya.
kontrolde de canım daha çok sıkıldı.nisan bebeklerinin en zayıfı benim kızım heralde.ben 7800 gr derken 7580 gr çıktı sadece.23 günde 60 gr almış.boy 70 cm.takmıyım diyorum ama herşey üst üste geliyo.çok takıyorum ya.
dua edin lütfen.çabucak geçsin gitsin. ve tekrarlamsın bi daha.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3Bugün bir arkadaş anlattı,2 2,5 yaşlarında oğlu var,akşam ablasının kitabın yalıyormuş,annesi yapma dedikçe yalamaya devam etmiş,arkadaşım da almış elinden kitabı,ne var sanki bunu yalıyorsun demiş,bir bakmış ki kitabpta dondurma resmi var,meğer çocuk dondurmayı yalıyormuş hihihiihiiii
maşşallh egeyeeeBUGUN DOKTORDAYDIK
ege 11.450 olmuş yani 450 gr almış
doktor dedıkı artık öle cok kilo almıcak
ayda 250 gr bile aldıgı yada hiç almadıgı olacak dediii
doktor amcasıyla ne oyunlar oynadı eyyyyyyyyyyyyy deyip durdu doktoraaaa
kan tahlılı yapmadııı
bir dahaki sefere herhaldee
off çok orkarım düdüklüden 2 senelik evliyim yeni kullanıyorum zaten şu tuhaf kapaklıyı kullanamıyorum farklı düdüklüm benmdekızlar az önce çok korktuk ailece annem aşure için buğdayı düdülüye koymuş oda kayna kayna patlamak üzereyken annem bi çığlık attı hemen koştum sigortayı kapattım düdklüyü elektrikli tarafına koymuş çok şükür bişey olmadı ama çok korktuk her taraf buğday oldu vıcık vıcık ........verilmiş sadakamız varmış......
valla ben nohutu fasulye yi köylülerden alıyom markettekilerini almıyom bazıları ii çıkmıyoooldum olasu korkarım şu düdüklüden yaa geçmiş olsun
bende bugün etli nohut koydum 40dakka düdüklüde pişti taş mıdır nohut mudur karar veremedim döktüm hepsini
aynenen canmmmiYİ gECELER HERKESE,
Bu aralar burası pek ıssız,ya da bir araya gelemiyoruz birtürlü,belli bir saat mi belirlesek de o saatte gelmeye çalışsak?Hiç muhabbet edemiyoruz uzun uzun ne zamandır:-((
merhaba arkadaşım öncelikle geçmiş olsun çabucak iyleşsin kuzun inşallah .ve şöyle diyimki kilo konusunda en zayıfı benim oğlum 7.200 ben napıyım düşünsıkma canını dicem ama olmuyo biliyorum ben her gün çare arıyorum napsam diye bide bizimkinde reflü var. ama herşeye rağmen büyücekler inşallah.bide bize doktorumuz nutrıcıa fortini multi fibre önerdi günde 1 tane içerse kilo alırmış ama benim oğlum içmiyo asla.öncelikle hastalığı geçsin sonra güzel güzel büyüsün yavrun inşallah
canım üzülme inşş geçerrr hg bu arada
Merhabalar arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum.27 nisan 2009 doğumlu Elif Adında bir kızım var.Meleğim bir kaç gündür geceleri uyumuyordu,cuma gecesi ateşi 39 dereceye çıktı.Ertesi gün doktora götüdük idrar yollarında iltihap varmış doktorumuz şurup verdi.Derdini anlatamadan uykusuz geceler geçirdi yavrum.İçim cız ediyor bazen...
Güler,üzülme lütfen,inş çabucak atlatır Gülfem.
kızlar az önce çok korktuk ailece annem aşure için buğdayı düdülüye koymuş oda kayna kayna patlamak üzereyken annem bi çığlık attı hemen koştum sigortayı kapattım düdklüyü elektrikli tarafına koymuş çok şükür bişey olmadı ama çok korktuk her taraf buğday oldu vıcık vıcık ........verilmiş sadakamız varmış......
gülercim bronşit için bitkisel ürünler var onları araştır benim komşumun kızı bronşit olmuştu dağ kekiğive pekmezi karıştırıp içirmişti iyi gelmişti..........
kıyamam inşallah bir an öncee iyleşir gülfem
gecmiş olsun gülercim..
sağol canım.
iyi gecelerrr
teşekkürler cnm
merhaba arkadaşım öncelikle geçmiş olsun çabucak iyleşsin kuzun inşallah .ve şöyle diyimki kilo konusunda en zayıfı benim oğlum 7.200 ben napıyım düşünsıkma canını dicem ama olmuyo biliyorum ben her gün çare arıyorum napsam diye bide bizimkinde reflü var. ama herşeye rağmen büyücekler inşallah.bide bize doktorumuz nutrıcıa fortini multi fibre önerdi günde 1 tane içerse kilo alırmış ama benim oğlum içmiyo asla.öncelikle hastalığı geçsin sonra güzel güzel büyüsün yavrun inşallah
Hoş bulduk Elif.Anne olmak böyle bişi sanırım elimde deil.Üzülmemeye gayret ediyorum teşekkür ederim. Aynı tecrübeleri yaşayan var ise aranızda arkadaşlar paylaşırsanız sevinirim.Ne kadar sürede geçer bu durum, zarar verirmi bebeğime...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?