2009 Nisan Anneleri

bızde ıstıyoduk ona muge hiç mi guzel değil ben bu hafta avaa a gıtmeyı duşunuyorum kısmet olursa

iğrenç yani hiç beklediğim gibi değildi
bence boşuna zmnınızı harcamayn
nasıl olsa 6 ay sonra tv de verirler
recep ivedik in fragmanı bile ondan daha komikti

bizimki anası gibi tatlıcı.ekşi sevmiyo.ama ben her meyve yediğimde ağzına değdiriyorum azıcık.o suratı bi görmelisiniz ama ne hale geliyo.:sm_cool:
evet tatlı oluyorlar ozaman
ege kabızz top top aralıkla yapıyorr dün akşam tv seyretıoz 3.ümüz ıhhh dedii eşimle güldükk kıyamam zor yapıoooooooo

kıyamammmmmmmmmmmmmehehehehe

vallahi ben yahşi batıyı güzel buldum herkesin espri anlayışı ve güldüğü şeyler farklı
en iyisi izleyip karar vermek..

valla kabızlığa armut ıyı gelıyo melekçim kayısıda işe yarıyo ama armut daha çok işe yarıyo bızde bıde bızı muz kabız etmıyo selen her gun hemen hemen yarım muz yıyor

BUGUN DOKTORDAYDIK

ege 11.450 olmuş yani 450 gr almış

doktor dedıkı artık öle cok kilo almıcak

ayda 250 gr bile aldıgı yada hiç almadıgı olacak dediii

doktor amcasıyla ne oyunlar oynadı eyyyyyyyyyyyyy deyip durdu doktoraaaa

kan tahlılı yapmadııı

bir dahaki sefere herhaldee

valla kabızlığa armut ıyı gelıyo melekçim kayısıda işe yarıyo ama armut daha çok işe yarıyo bızde bıde bızı muz kabız etmıyo selen her gun hemen hemen yarım muz yıyor

egede cok sevıyor babaömız sagolsun eve gelır gelmez elıne tutuşturur bende kızıyorummmm

kıyamıyorum ogluma zor yapıyorrr günah ege de yarım muz yıyor canım

SULTAN ogluna maşallaahh tütütüüt kız sere serpe yatmışşşş

bızde ıstıyoduk ona muge hiç mi guzel değil ben bu hafta avaa a gıtmeyı duşunuyorum kısmet olursa

tavsiye ederim gitmeni güzeldi ben beğendim........

iğrenç yani hiç beklediğim gibi değildi
bence boşuna zmnınızı harcamayn
nasıl olsa 6 ay sonra tv de verirler
recep ivedik in fragmanı bile ondan daha komikti

aynen katılıyorum tek başına stand up ta mükemmel ama filmleri iyi değil .......bende bir recep ivedik hayranıyım 12 şubatta gideceğiz inşallah......

maşallah egeye .......

teşekkürlerrrrrrr:)teyzesi...

akşam yemeğimi yedim geldim kızlar sigara ne kadar pahalanmış ama yinede insanlar içiyor içiyoruz......eşim tiryaki bende 3-4 tane içiyorum ne güzel içmiyordum tekrar başladım inşallah bırakırım.....az önce sigara almaya gittim arabanın camları buz tutmuş hiçbiryeri görmeden gittim geldim allah sokakta kalanlara yardım etsin biz sıcak evlerde hasta oluyoruz...

Biz de 9. ayda 9700 olmuşuz ancak.

saol tatlım
:1hug:
melek daha ne istiyosun 450 gram çok iyi yenidoğan gibi her ay 1 kilo alsalar anamız ağlar eheheh

afiyet olsun..
benimkine gelmemiş galiba hal 4.300
Allah sokakta kalanlara yardım etsin arabaların egzozundan çıkan sıcak dumanlar ısınmaya çalışıyordu haberlerde

maşallah ne güzel kilo almışlar hasta olmasınlarda öyle yada böyle büyüyecekler....
melekcim aman dikkat et bizimkide öyle kabız oldu 1-2 gün sürdü 3.günde allahım yapamıyordu pırtından beri nasıl aplıyor annemlerdeydik hiç susmuyordu canı yanıyordu o kadar çok ağladıki hani doğduğundan beri toplasan o kadar ağlamamıştır, annem biraz sabun koydu ardından (çünkü ecz.fitil alana kadar dayanamazdı) kucağımda ağlamaktan sızdı yavrum sonra fitil aldım verdik ertesi güne kadar içli içli ağlıyordu, takip et valla ben korkumdan muz hala veremiyorum hafif sertleşsin hemen kesiyorum bizim de babamız ama çok seviyor filan diye yediriyordu....

iyi akşamlar artkadaşlar.canım çok ama çok sıkkın.gülfemin öksürüğü dün gece çok kötüleşti biz de bugün eşim işten gelir gelmez doktora koştuk ve gülfemim bronşit olmuş meğerse.hemen hastanede 2 doz iğne vurdular.eve bi sürü ilaç verdiler.içim yanıyo ya.

kontrolde de canım daha çok sıkıldı.nisan bebeklerinin en zayıfı benim kızım heralde.ben 7800 gr derken 7580 gr çıktı sadece.23 günde 60 gr almış.boy 70 cm.takmıyım diyorum ama herşey üst üste geliyo.çok takıyorum ya.

dua edin lütfen.çabucak geçsin gitsin. ve tekrarlamsın bi daha.

çok üzüldüm inş.hemen düzelir gülfem ilaçlarla, yazık doğdu doğalı çekti inş.bu son olur cnm.

canım ya üzülme rabbim yavrularımızı bize bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…