evet tatlı oluyorlar ozamanbizimki anası gibi tatlıcı.ekşi sevmiyo.ama ben her meyve yediğimde ağzına değdiriyorum azıcık.o suratı bi görmelisiniz ama ne hale geliyo.:sm_cool:
ege kabızz top top aralıkla yapıyorr dün akşam tv seyretıoz 3.ümüz ıhhh dedii eşimle güldükk kıyamam zor yapıoooooooomaşallah yusuf a , ben bir kez muz verdim kabız yaptı ağladı resmen kakasını yaparken daha cesaret edemiyorum ama mandalina elma sürekli verdklerim, mesela sabah kahvaltısnın yanına mandalina suyu sıkıyorum öylede içiyor dene istersen
kıyamammmmmmmmmmmmmeheheheheBugün bir arkadaş anlattı,2 2,5 yaşlarında oğlu var,akşam ablasının kitabın yalıyormuş,annesi yapma dedikçe yalamaya devam etmiş,arkadaşım da almış elinden kitabı,ne var sanki bunu yalıyorsun demiş,bir bakmış ki kitabpta dondurma resmi var,meğer çocuk dondurmayı yalıyormuş hihihiihiiii
valla kabızlığa armut ıyı gelıyo melekçim kayısıda işe yarıyo ama armut daha çok işe yarıyo bızde bıde bızı muz kabız etmıyo selen her gun hemen hemen yarım muz yıyor
bızde ıstıyoduk ona muge hiç mi guzel değil ben bu hafta avaa a gıtmeyı duşunuyorum kısmet olursa
iğrenç yani hiç beklediğim gibi değildi
bence boşuna zmnınızı harcamayn
nasıl olsa 6 ay sonra tv de verirler
recep ivedik in fragmanı bile ondan daha komikti
BUGUN DOKTORDAYDIK
ege 11.450 olmuş yani 450 gr almış
doktor dedıkı artık öle cok kilo almıcak
ayda 250 gr bile aldıgı yada hiç almadıgı olacak dediii
doktor amcasıyla ne oyunlar oynadı eyyyyyyyyyyyyy deyip durdu doktoraaaa
kan tahlılı yapmadııı
bir dahaki sefere herhaldee
tavsiye ederim gitmeni güzeldi ben beğendim........
aynen katılıyorum tek başına stand up ta mükemmel ama filmleri iyi değil .......bende bir recep ivedik hayranıyım 12 şubatta gideceğiz inşallah......
maşallah egeye .......
Biz de 9. ayda 9700 olmuşuz ancak.
Biz de 9. ayda 9700 olmuşuz ancak.
saol tatlımegede cok sevıyor babaömız sagolsun eve gelır gelmez elıne tutuşturur bende kızıyorummmm
kıyamıyorum ogluma zor yapıyorrr günah ege de yarım muz yıyor canım
SULTAN ogluna maşallaahh tütütüüt kız sere serpe yatmışşşş
melek daha ne istiyosun 450 gram çok iyi yenidoğan gibi her ay 1 kilo alsalar anamız ağlar ehehehBUGUN DOKTORDAYDIK
ege 11.450 olmuş yani 450 gr almış
doktor dedıkı artık öle cok kilo almıcak
ayda 250 gr bile aldıgı yada hiç almadıgı olacak dediii
doktor amcasıyla ne oyunlar oynadı eyyyyyyyyyyyyy deyip durdu doktoraaaa
kan tahlılı yapmadııı
bir dahaki sefere herhaldee
akşam yemeğimi yedim geldim kızlar sigara ne kadar pahalanmış ama yinede insanlar içiyor içiyoruz......eşim tiryaki bende 3-4 tane içiyorum ne güzel içmiyordum tekrar başladım inşallah bırakırım.....az önce sigara almaya gittim arabanın camları buz tutmuş hiçbiryeri görmeden gittim geldim allah sokakta kalanlara yardım etsin biz sıcak evlerde hasta oluyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?