2009 Nisan Anneleri

günaydın kızlar..
nasılsınız bakalım.
bugün çok soğuk olcakmış haberiniz olsun.
gerçi burda güneş var ama..

ezel gene çok güzeldi..

günaydınn..
bende idrar tahlili yaptırmak istiyorum içim rahat etsin ama bi türlü gidemiyorum ela orda delirir diye gözüm korkuyo..
ezel hayranları bana kızmasın ama ben o adamında kadının da oyunculuğunu hiç sevmiyorum odun gibiler ve izleyemiyorum :)) ama konusu güzell..
gece ela 12 de kalkmış hiç ses çıkarmadan oturmuş yatağında tesadüfen gördük ne kadar uyutmaya çalışsam da uyumadı 2 ye kadar oturdu deli ya bu çocuk heyecanından kaklkıyo sanırım yeni hareketlerini yapıcam diye..2 saat kahkaha atarak gezdi evde o saatte sıralıyo ya sevincinden ..allahım yarabbim..

süper bu ela ya..
bayılıyorum ben ona.
kim gecenin bir yarısı kalkıp öğrendiklerini tekrar ederek sevinir.
bence çok zeki bir kız olacak ela.tembel olmayacak.
süperrrr..

günnaydııınnn
gülfeme çok geçmiş olsun
huzurcum keşke bende avatara gitseydim
yahşi batıyı hiç beğenmedim
demir şuanda oyun parkında ayağa kalkmaya çalışıyo
kalkıncada maaşalaah 4 bir yanını sıralıyo
bide öpücük atmayı öğrendi her yerde cuk cuk cuk hahaha çok şeker oluyo
2.dişimizi beklioruz beyazlaşmış inş. biran önce çıkar

deniz ela 2 de yatıosa kaçta kalkıo ve kaçta kahvaltısını yapıo

kızlar sizlerlede paylaşmak istiyorum zira bu konuda çok heyecanlıyım.

burda anneler derneği var.sosyal sorumluluk projeleri yürütüyorlar ufak çaplı.gittiğim spor kulübü orasıyla dirsek temasta.
bende derneğe üye olmaya karar verdim.uzun zamandır böle faydalı işler yapmak istiyordum uygun dernek bulamadım.
bide spor kulübündeki arkadaşlarıda gaza getirdim.artık belli aralıklarla yetimhaneye ziyaretlere gideceğiz.bide huzur evine.
inşallah amacına ulaşır.
dün hemen bir organizasyon yaptık pazar günü yetimhaneye gidiyoruz.
böle bişeyi başlatmak çok hoşuma gitti.

hahaha denizcim güldürdün beni şu uykusuz halimle valla..cnm maşallah zeki olsunda bu kadar heyecanda çok yani tamam 11 saat hareket et 13 saat uyu di mi..o akıllandıkça anası deliriyo o zaman :)) zaten benim çevremdeki tüm koç lar böyle çok heyecanlıdır..ilerde sınavı olduğu sabahın gecesi yandık yani :))

gülfeme çok geçmiş olsun..

mügecim zaten ben arogu da hiç sevmedim.ama yahşi batıyı izlemedim yorum yapamıyacağım.

elaya uyku ilacımı versek ne yapsak:)))

ben de hep önce üzülme kabullen bu çocuk az yiyo ve zayıf bi bebek diyorum ama her kontrolden sonra moralim çok bozuluyo.

evet kızlar ya o ne öyle 9700 cük.maşallah diyin bakın benim bebeğime daha 7580 gr.

gülercim çok geçmiş olsun cnm ..

sağolun arkadaşlar.

süpersin deniz bravo ..ama böyle işlerde mutlaka arkası gelmeli bırakılmamalı diye biliyorum ordaki çocuklar sonra daha çok üzülüyormuş..nerden duymuştum acaba...??
mügecim ela 8.30 yatış-6.30 kalkış ama haftanın 3 günü gece kalkıp oturuyo 2 saat..2 saat oturduğu günlerin sabahı 7.-7.30 da kalkıyo bişii farketmiyo yine .kahvaltı 8.30 da.. hehe otel gibi oldu

maş demire mügecim öpücük atmayı öğrendi demek ay ne tatlı oluyordurrr o cuk cukkkŞeniz

valla aslına bakarsan oda zor.
benim bir tanıdığımın kızı çok başarılı zeki ama sınav heyecanından soruları tam çözemiyormuş.bir gece önceden başlıyormuş heyecana uykusu kaçıyormuş.

ama bence eladaki öle bişey değil.
bak şimdi rahjmetli micheal jackson geldi aklıma:))
adam işi konusunda çok azimliymiş son provasında hiç birşey yemeden uykusuzu geceyarısına kadar prova yapmış adam tam bir star..

denizcim çok hyırlı bi iş bi ara bizde yapıyoduk
yetimhanedeki çocuklar çok farklı ya
sevgiye o kdr muhtaçlarki
abla gitme burda kal seni çok sevdim diyolardı
bnm en sinir olduğum olay 18 yaşına geldiği zmn o çocukları
dışarı salmaları
ya zaten çocuk 18 yaşına kdr orda duruyo dünyadan 1 haber
dışarı çıkınca sudan çıkmış balığa dönüolar,ondan sonra kötü yola düşüyolar
yada hırsız oluyolar cinayet işliolar
yazık valla yazık

10 saat kesintisiz uyuyo sanılmasın ki burda elayı tanıyan herkesbilir ben o şanslı annelerden değilim maalesef..

günaydın arkadaşlar....
yeni katılan arkadaş hoşgelmiş ve geçmiş olsun cnm benim oğlumda 27 nisan doğumlu....
deniz ne güzel bende bekarlıktan beri böyle şeyler yapmak istiyordum ama hiç kısmet olmadı....
deniz elaya da valla bravo mutlu bir bebek ne güzel, tabi sana bakması zor dışarıdan davulun sesi hoşgelir diye boşuna demezler )
bu arada benim oğliş doğdu doğalı ilk defa gece 3 defa kalktı şaşırdım bünye alışkın değil ya inş.devamı gelir ama dün gündüz çok az uyumuştu ondan mıdır bilemedim...

haklısın denizcim.
zaten psikolog arkadaşlarla konuşup öle gideceğiz.
devamının mutlaka gelmesi lazım tabi.

dün sürekli ziyerete giden arkadaşla biraraya geldik.aynen senin anlattıklarını gibi şeyler anlattı mügecim.
sana anne diyebilirmiyiz diyorlarmış.
her gittiğimde ağlamaktan başım ağrıyordiyor.dün baya konuştuk bu meseleleri.
ben dedimki aslında zenginlere dağıtacaksın bu çocukları.
ama arkadaş ne dedi biliyormusunuz.zaten birçoğu zenginlerin evlilik dışı çocukları onlar dedi.düşünsenize ya çok acı verizi.ufacık şehirde bile yani.

neyse dün baya felsefe siyaset yaptım zaten.
elimizden geleni yapabiliriz en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…