bende kahvaltısının yanında mandalina suyu veriyorum daha kolay yiyo kuzummaşallah yusuf a , ben bir kez muz verdim kabız yaptı ağladı resmen kakasını yaparken daha cesaret edemiyorum ama mandalina elma sürekli verdklerim, mesela sabah kahvaltısnın yanına mandalina suyu sıkıyorum öylede içiyor dene istersen
sebamed yüz kremi sürüyorum bebekler için olan..iyi geliyorbebişlerinizin burun çevresi kuruyormu keremin burnun kenarları kruyor pul pul oluyor
nivea falan sürsem olurmu
:rolfrolf: ay gülmekten yerlere yattım aynı umutu tarif ediyosun her yeri sevyioo bizimkide tırnaklıyo..kanun çalıcak galiba..:))yusufta eline bişey verdiğim zaman yemiyor avucunun içinde mıncıklıyor yerlere sürüyor ama ağzına götürmeyi hiç düşünmüyor.........
yusuf birde eliyle herşeyi seviyor avuç iüçleriyle heryei sever gibi elliyor özellikle yerleri ve duvarları.......
canım benim çok geçmiş olsun bi an önce iyileşir inşallah gülfem..üzülme çocuk bunlar böyle böyle büyüycekler moralini bozma..iyi akşamlar artkadaşlar.canım çok ama çok sıkkın.gülfemin öksürüğü dün gece çok kötüleşti biz de bugün eşim işten gelir gelmez doktora koştuk ve gülfemim bronşit olmuş meğerse.hemen hastanede 2 doz iğne vurdular.eve bi sürü ilaç verdiler.içim yanıyo ya.
kontrolde de canım daha çok sıkıldı.nisan bebeklerinin en zayıfı benim kızım heralde.ben 7800 gr derken 7580 gr çıktı sadece.23 günde 60 gr almış.boy 70 cm.takmıyım diyorum ama herşey üst üste geliyo.çok takıyorum ya.
dua edin lütfen.çabucak geçsin gitsin. ve tekrarlamsın bi daha.
ay canım kıyamam yaa çok çok geçmiş olsun güler ya çok üzüldüm
çok üzüldüm inş.hemen düzelir gülfem ilaçlarla, yazık doğdu doğalı çekti inş.bu son olur cnm.
canım ya üzülme rabbim yavrularımızı bize bağışlasın
bende kahvaltısının yanında mandalina suyu veriyorum daha kolay yiyo kuzum
sebamed yüz kremi sürüyorum bebekler için olan..iyi geliyor
:rolfrolf: ay gülmekten yerlere yattım aynı umutu tarif ediyosun her yeri sevyioo bizimkide tırnaklıyo..kanun çalıcak galiba..:))
canım benim çok geçmiş olsun bi an önce iyileşir inşallah gülfem..üzülme çocuk bunlar böyle böyle büyüycekler moralini bozma..
GÜlfemcİĞe geÇmİŞ olsun kıyamam ben ona allah acİl Şİfalar versİn İnŞallah İlaÇları kullanmadan İyİleŞİr........
kıyamam inşallah bir an öncee iyleşir gülfemiyi akşamlar artkadaşlar.canım çok ama çok sıkkın.gülfemin öksürüğü dün gece çok kötüleşti biz de bugün eşim işten gelir gelmez doktora koştuk ve gülfemim bronşit olmuş meğerse.hemen hastanede 2 doz iğne vurdular.eve bi sürü ilaç verdiler.içim yanıyo ya.
kontrolde de canım daha çok sıkıldı.nisan bebeklerinin en zayıfı benim kızım heralde.ben 7800 gr derken 7580 gr çıktı sadece.23 günde 60 gr almış.boy 70 cm.takmıyım diyorum ama herşey üst üste geliyo.çok takıyorum ya.
dua edin lütfen.çabucak geçsin gitsin. ve tekrarlamsın bi daha.
maşallah valla egeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?