2009 Nisan Anneleri

bende kahvaltısının yanında mandalina suyu veriyorum daha kolay yiyo kuzum
bebişlerinizin burun çevresi kuruyormu keremin burnun kenarları kruyor pul pul oluyor
nivea falan sürsem olurmu
sebamed yüz kremi sürüyorum bebekler için olan..iyi geliyor

:rolfrolf: ay gülmekten yerlere yattım aynı umutu tarif ediyosun her yeri sevyioo bizimkide tırnaklıyo..kanun çalıcak galiba..:))

canım benim çok geçmiş olsun bi an önce iyileşir inşallah gülfem..üzülme çocuk bunlar böyle böyle büyüycekler moralini bozma..

GÜlfemcıĞe geÇmıŞ olsun kıyamam ben ona allah acıl Şıfalar versın ınŞallah ılaÇları kullanmadan ıyıleŞır........

ezeli izliyorum yusuf teyzesiyle çığlık çığlığa oynuyorlar kız olsaydı zilli bişey olurdu bu inşallah yusuf gibi birde kızım olur sağlıklı hayırlı

ay canım kıyamam yaa çok çok geçmiş olsun güler ya çok üzüldüm

çok üzüldüm inş.hemen düzelir gülfem ilaçlarla, yazık doğdu doğalı çekti inş.bu son olur cnm.

canım ya üzülme rabbim yavrularımızı bize bağışlasın

GÜlfemcİĞe geÇmİŞ olsun kıyamam ben ona allah acİl Şİfalar versİn İnŞallah İlaÇları kullanmadan İyİleŞİr........

çok soğolun arkdaşlar.çok üzülüyorum.elimden de bişey gelmiyo.Rabbim hepimizin yavrularını korusun.

kızlar az önce çok korktuk ailece annem aşure için buğdayı düdülüye koymuş oda kayna kayna patlamak üzereyken annem bi çığlık attı hemen koştum sigortayı kapattım düdklüyü elektrikli tarafına koymuş çok şükür bişey olmadı ama çok korktuk her taraf buğday oldu vıcık vıcık ........verilmiş sadakamız varmış......

oldum olasu korkarım şu düdüklüden yaa geçmiş olsun
bende bugün etli nohut koydum 40dakka düdüklüde pişti taş mıdır nohut mudur karar veremedim döktüm hepsini

gülercim bronşit için bitkisel ürünler var onları araştır benim komşumun kızı bronşit olmuştu dağ kekiğive pekmezi karıştırıp içirmişti iyi gelmişti..........

annem evlendiğim zaman kuru fasulye nohut türü şeyleri bir gece önceden ıslat yumuşacık pişer demişti gerçekten öyle yapınca pişmeyecek bakliyat yokkkk bir dene .....

Sultan tam düdüklünü değiştir dicektim ki,ıslatmadım demişsin.Daha önce de öyle mi yapıyordun bilmem ama biz hep nohutu 1 gece önceden ıslatırız,düdüklüde olsa bile.

Esra bende de Clipso var,onu nasıl kullanıyorsun?
Bana satıcı farklı anlatmıştı,kullanma kılavuzunda farklı yazıyor,da ben de tam emin olamadım??

Benim de teyzem çocuklarının bronşiti için herşeyi denemişti,en son zencefilli bal iyi gelmişti.

kıyamam inşallah bir an öncee iyleşir gülfem

gecmiş olsun gülercim..

maşallah valla egeye

iyi gecelerrr
teşekkürler cnm

sultan maşallah sana ya hep burdasın facedesın (geneli)

bide kkda iş sahipi oldun hehehee
evde iş güç bebek hepsine yetişiyorsun...

Yok be melek bilgisayar açık ama başında olamıyorum eşim oturuyo ara sıra öle yani

iYı gECELER HERKESE,
Bu aralar burası pek ıssız,ya da bir araya gelemiyoruz birtürlü,belli bir saat mi belirlesek de o saatte gelmeye çalışsak?Hiç muhabbet edemiyoruz uzun uzun ne zamandır:-((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…