2009 Nisan Anneleri

bu aralar benşm karnım çok sık acıkıyor yaa hayırdır inşallah

ya bide anlamıyorum benim tartıda mı bi sorn var dün 58.700 bugün 57.200 anlamadım

ya bide o kızı na yapmalı o aile atsan atılmaz satsan satılmaz kendimi koyuyorumda yerine çıldırırdım ben heralde

bidaha görüşmeyecek unutulacak affedilecek yanı yok...
insan ömrü boyunca unutamaz.. bukadar da utanmazlık uçkuruna sahip çıkamamazlık olmaz kiii...
her ikisi için de söylüyorum
eşi ve kuzeni

dıgıtal tartılar Öle ya bende anlam veremıyorum bazen.
evet ya.
10 yıldır gÖrmedıĞın bır kuzenın..
teyzenle kÜssenmı konuŞsanmı..
zaten kuzenı nasıl bakcak akrabalarının yÜzÜne bılmıyorum.
kocası desen rezıllık

kadına en büyük kötülüğü yine kadın yapıyor ne yazikki karnı burnunda kuzeninin kocasına göz dikmek nasıl bi şerefsizliktir erkeklerin bahanesi hazır zaten davetkarmış falan her davete icabetmi edecen pislik adam hey allahım ya midem bulandı.odada uyurken kadın gelmiş öpmüş falan hiç inandırıcı gelmedi odaya geçme sebebi belli bence

allah kadıncağızın yardımcısı olsun evladından yana yüzünü güldürsün

sultan editörlük senin hakkındı ben diyordum sana zaten sana bi yetki verilmeli diye.çünkü iyi takip ediyorsun herşeyi.hayırlı olsun.sen yakında benim meslektaş bile olursun program yazmaya başlarsın valla şaşırmam :) meraklısın çünkü böyle şeylere

ne kadar kötü bi durum allah kımseye yaşatmasın böyle bişeyinsan çıldırır eşi dese adam değilmiş zaten çok sarhoş olan adam yatar sızar kalkıpta başka odaya gıdermı allah kıza sabır versın yardım etsın
sultan dönem dönem bendede oluyo dızgınlemeye çalışıyorum :)) ama benım genelde regl dönemınde oluyo

sultan tebrıkler valla sana bunlar zaman alan ıŞler
takınldınmı ınternete zaman su gıbı akıyo.
sen tek b aŞına ev Çocuk bakımı bıde konu okuyosun helal valla..

allah o kadına bol bol sabır,karnındaki çocuğa da bol bol sağlık,o adamında bol bol cezasını versin
söyleyecek söz yok...

ysufu doyurdum geldim..... bazı arkadaşalar makarna pilav yedirdiklerini yazıyordu yusuf daha yiyemiyor dişleride yok ....

byle durumlarda sylenecek o kadar çok şey gelirki insanın aklına ama karşıdakine ne sylense boş ben fazlada yorum yapmak istemem ilerde belkide tekrar çocuğu için bir araya gelmek eşine ikinci fırsatı vermek isteyecek bunu çoğu kadın yapıyor , Allah kimseye yaşatmasın herkesin sınavı farklı oluyor işte , eşinede Allah akıl fikir versin şimdi eşinden. mutlu ailesinden doğmamış çocuğundan bile oldu ne kadar aciz bir durumda ,
belkide 9 ay boyunca bekledkleri hayalini kurdukları bebeklerinin dünyaya geldiğini birlikle paylaşma mutluluğundan mahrum kalacak
Allah kadının yardımcısı olsun,

Son düzenleme:
bu akşam sinemaya gidelim dedi eşim ama keyfim yok yarın dedim ama yarında yaprak dökümü var.....

adamın mı allah yardımcısı olsun ?adamın kılavuzu karga, burnu oookk tan çıkmaz kuzenin yanına giderken düşünseydi bunları şerefsiz adam onun için en güzel ceza bebeğinin doğduğunu göremiyecek buda ona yeter.........

hem ben o adamın bu işi ilk defa yaptığına inanmıyorum o kadar cesaretliki eşini bırakıp o kadar insan uyurken kadının yanına gidebiliyor ne ilk ne son olur böyle adamlar için .......

böyle işlerde hemen sarhoşluğun ardına saklanırlar sarhoşluğu bilirim hiçde öyle herşeyi yapacak kadar insan kendini kaybetmiyor cinayet işle sarhoştum,tecavüz et sarhoştum,eşini aldat sarhoştum yok öyle yağma......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…