2009 Nisan Anneleri

selam kızlar
hasta bebişlere çok çok geçmiş olsun özellikle de gülfemciğe kronik bronşitim olduğu için bilirim öksürmekten yorulur insan inşallah hemencik iyileşir birdaha da geri gelmez bu illet hastalık.

sultancım devamlı girip okuyorum ama yazamıyorum ecrin klavyeme okalı bi tokat patlattı tutukluk yapıyor yazmıyor.windows vistanın ekran klavyesi var mousela tek tek harflere baıyorsun çok zor oluyor ya msnde falan hallediyorum da böyle uzun yazmak ölüm.eşim bugece yapmaya çalışacak bakalım inşallah olur.

ben takipteyim seviyorum sizi...

Esra bende de Clipso var,onu nasıl kullanıyorsun?
Bana satıcı farklı anlatmıştı,kullanma kılavuzunda farklı yazıyor,da ben de tam emin olamadım??

Elifcim kapağı kapdıktan sonra sonradan takılan parçadaki tencere resmine getiriyorum pistikten sonrada buhar resmine getirip dumanı çıkıyor ve kırmızı emniyet sibobu var o aşşağı iniyor buhar çıkmadan istesende açılmıyor zaten.........

dÜdÜklÜ tencere kabusu:))
tefal klıpso sÜper.
dıĞerlerınden bende korkuyorum.

evet esra çok doğru sölüyosun kayınvalidem de hep söyler
bir arad oturuyolarmış kaynanamıza çocuklarımızı verirdik o bakardı biz kölelik yapardık diye ev temizliği bide arnavutlar çok misafir ağırlarlar hiç eksik olmaz çamaşır elde ekmek yapıyolarmış halimize şükür..
maşallah 210cc çok iyi
keremde bi ara 180 bitiriyordu şimdi 150 bile içmiyor

canım arkadaşım hep görüyorum ismini aşağıda yaptır kalvyeni becerikli kocana:)

yusuf tv de müzik ve oynayan insan görünce dikkatli dikkatli bakıyor yüzünde gülümsemeyle sonra bana bakıyor bende oynayınca çığlık atıyor o da başlıyor oynamaya çok sevimli yaaaa

yılsonu ya ıŞler baya karıŞık dosya kapat topla rapor 2009 rapor Çıkar.

valla havada gÜneŞlı bugÜn ÇalıŞasım yok ha.

dÜn bızde fılm ızledık evde ama kadın aklı erkek aklı(theugly truth)
romantık komedı.saat 1 de yattık.
bugÜnde elımde kalan Şu kıtabı bıtırmeyı bıde 2012 fılmını cd sını ızlemeyı dÜŞÜnÜyorum.tabı ırfan paŞam erken yatarsa.

ne gÜzel sultan ılgınÇ bÖle konuları gÖster bıze:))

ırfanda sadece uyumadanÖnce devam sÜtÜ ıÇıyor eskıden Çok ıÇerdı Şımdı sultanında dedıĞı gıbı max 150 cc

off be ne hıkaye valla Şu dÜnyada ınsanoĞlunun baŞına herŞey gelebılır.

valla okudumda dumur oldum resmen ay böyle insanlara insan bile denılmez vallaha ya

ay yazık ya tüylerim diken diken oldu bu nasıl bişeydir ya allah kimseye yaşatmasın asla hazmedilecek bi durum değil...

ay evlerden dışarı allah kimseye böyle bir şey yaşatmasın, gitgide toplum daha kötü oluyor çok korkuyorum oğlum büyüyünce nasıl birisi olacak nasıl birileri ile tanışacak diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…