Esra bende de Clipso var,onu nasıl kullanıyorsun?
Bana satıcı farklı anlatmıştı,kullanma kılavuzunda farklı yazıyor,da ben de tam emin olamadım??
evet esra çok doğru sölüyosun kayınvalidem de hep söylermerhaba kızlar annem aşureyi yaptı bende dağıttım misss gibi olmuş ..........selin armağan:sm_cool: yazıyı okuyunca çook duygulandım ,kızlar eskiden annelerimiz bizimle şimdi bizim çocuğumuzla ilgilendikleri gibi ilgilenemiyorlardı, çamaşır elde bulaşık elde şimdiki gibi herşeyi çabuk elde edemiyorlardı onun için çalışan anneler içinizi rahat tutun sizin bebeklerinize ayırdığınız zaman onlara yeter nitekim onlara bakan büyüklerinizde onları sevgiyle büyütüyor ..........
gülşencim maşallah yusuf artık zorlada olsa yiyor eskiden tam bir kabustu 210 cc mamayı günde 1 kere içiyor oda nuby nin silikon biberonuyla ben sıkarak ağzına akıtıp içiriyorum çooook şükür, bir günü 100 cc mamayla bitirdiğimiz günleri hiç unutmadım..........
deniz tebrik ederim çok güzel faaliyetler keşke hepimiz yapabilsek.......
selam kızlar
hasta bebişlere çok çok geçmiş olsun özellikle de gülfemciğe kronik bronşitim olduğu için bilirim öksürmekten yorulur insan inşallah hemencik iyileşir birdaha da geri gelmez bu illet hastalık.
sultancım devamlı girip okuyorum ama yazamıyorum ecrin klavyeme okalı bi tokat patlattı tutukluk yapıyor yazmıyor.windows vistanın ekran klavyesi var mousela tek tek harflere baıyorsun çok zor oluyor ya msnde falan hallediyorum da böyle uzun yazmak ölüm.eşim bugece yapmaya çalışacak bakalım inşallah olur.
ben takipteyim seviyorum sizi...
sultancım editör olmuşsun açıklarmısın nerde ve nasıl ........
Esra bende de Clipso var,onu nasıl kullanıyorsun?
Bana satıcı farklı anlatmıştı,kullanma kılavuzunda farklı yazıyor,da ben de tam emin olamadım??
nasıl yani???
konu denetliyorum işte siteyi dolaşıyorum kavga varsa ayırıyorum :roflol:
sultan okudum o yazıyı ve acaip sinirlendim ne şerefsiz insanlar var ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?