klavyemi yaptı kociş ama kimse yok :)
yaprak dökümü neden yok kii aman dizilere ara verdikleri zaman sinir oluyorum.
atv de nurgülün dizisi başladı nurgul yeşilçayı çok sevdiğim için izliyorum.asmalı konak gibi dizi yapamadı bu kız bidaha.ne diziydi yaa 1 bölümünü bile kaçırmadım.
samim seni öldürürüümm :) belki bu diziden sonra o başlar.tek eğlencemin bu diziler olduğuna inanamıyorum valla :) kitabımda bitti.kraliçenin soytarısını okuyordum hava güzel olsa beyazıta gitsek kitaplar alsam poff dört duvar üstüme üstüme geliyo
kereme bugün somon verdim.çok sevdi.hepsini edi valla.normalde diğer balıklarıda yiyo ama gün içerisinde aklıma geldikçe atıyodum agzına.ama bunu 10 dakka içindi sildi süpürdü sıpa.
ooh afiyet olsun kereme..
valla 2010 a kadar çok hızlanmıştı topik yılbaşından sonra reytingler düştü resmen..
bende papatyam ı izliyorum ama zaman öldürmek için .ela da 10 da yattı ilk kez..oturdu bizimle..
Ben de Nurgül Yeşilçay ın dizisini seyretmek istiyordum,ama biraz başladım,sonra Miray ı soy giydir,uyut olaylarına girişince kaldı yarım,eşim de başka şeyleri açtı,ben de çok zorlamadım seyretmek için,illa ki araya birşey giriyor,dizileri takip etmek çok zor artık.
Ben Miray ı yatağında uyumaya bırakıyordum ya,annem de ayağında sallayıp uyutuyordu.Dün bir arkadaşıyla konuşmuşlar,onun Alman bir arkadaşı varmış Bursa da yaşayan,onlar bebekleri hiç sallayıp da uyutmuyor,yatağında kendi uyuormuş diye,bugün annem de bunu denemiş,ve gündüz 2 uykusunu da bu şekilde uyutmuş.
nevresim takımı sipariş edecem deminden beri karar veremiyorum saten delux serisinden beğendim ama kaygan satenlerdenmi acaba benim uyku setim var taçın saten yazıyo üstünde ama kaygan değil bu da öylemi ki kullanan varsa tavsiye bekliyorum kızlar
Tam saten mi olsun istiyorsun Tuğba,öyleyse zor olur ya kullanmak,ben mevlütte kullandım da,habire kayıyordum )
Pamuk satense güzel oluyor,yumuşacık,Taç ın kullanıyorum ben pamuk satenlerini.
Eva Saten Delux Nevresim Takımı
Sakura Saten Delux Nevresim Takımı
ben bu ikisini beğendim tuğba ne iş kırmızı ve siyah tonlar ağırlıkta ecrine kardeş mi düşünüyoruz ehehehohaoldumsmile