2009 Nisan Anneleri

lmaz: asla tabiki kadının düzelttim ,

ya bu çok kötü zaten 2 senedir soğudum çalışmaktan şimdi iyce nefret geldi ama

sağol canım sorayım zaten antibiyotikten nefret ediyorum ama böyle bi durumda muayene etmeden yönlendirmek yanlış olmaz mı ki?

sağolun arkadaşlar.duanızı eksik etmeyin kızımdan.

Akşam oldu mu kerem e dayanacak takatim kalmıyor ya sabır falan bitiyor halbuki sabah melek gibiyim:)opuyorumnanaktan
eşimde geç gelcek az önce uyudu yaramaz artık 7de falan kalkar ve 12ye kadar bizimle oturur uyku düzeni çok değişti
bugün sabah kalktık yinede değiştiremedim saatlerini

ysufu doyurdum geldim..... bazı arkadaşalar makarna pilav yedirdiklerini yazıyordu yusuf daha yiyemiyor dişleride yok ....

bende bugün domatesli arpa şehriye yaptım maşallah yiyemez sanıyordum arpa şehriyeleri bölmeden löp löp yedi şaşırdım maşallah

sultan tebrİkler valla sana bunlar zaman alan İŞler
takınldınmı İnternete zaman su gİbİ akıyo.
sen tek b aŞına ev Çocuk bakımı bİde konu okuyosun helal valla..
ev işi aksamıyor değil hehe sıkılıyorum ev işi yapmaktan yaa tek tek yapıyom işte

bende ne zaman regl olcam şaşırıdm iyice 22 gün adet olunca artık ne zaman olurum bilmiyorum

yok canım daha neler meraklıyımda o işler beni aşar sen varken...opuyorumnanaktan

selam nsılsınızzzzzzz

biz ogluşla gezdik bugun

bi ara gırdım buraya ama arkadaştan hemen cıktım

ege bugun 7 de kalktı 5 kadar uyanıktıııı

bayılcaktım artıkkkkkkkk

bazen insanın canına tak ediyooooooo

kadir tuğcuyu okuyorum deminden beri çok moralim bozuldu.ne yapmalıyım şimdi ben ya.bronşitte antibiyotik kullanılmaz diyo.bizim doktor hemen antibiyotik kullanamlıyız dedi.

uyuku degil ama bende ikisinin istekleri arasinda sikiliyorum cok bazen yangin var diye bagirasim geliyo buyuk oglum bayagi eziliyo gibime geliyo aslinda onuda genelde babasina birakiyorum aksamlari bi yarim saat nefes alabiliyorum

TEMIZLIGI HIC DEMEYIN BI YERE TEMIZLEYIP CIKIYORUM BI DONUYORUM BATIRMISLAR TEKRAR

BIDE BEN YALNIZ KALMIYORUM PEK SIKILIYORUM O YUZDEN MISAFIR ALIYORUM ARKADASLARIMI BOYLECE HEM BEN DESARJ OLUYORUM HEM COCUKLAR INSAN YUZU GORUYOLAR

HERKESE ALLAH SABIR VERSIN AMA BUNLAR TATLI TELASLAR

evet melek bazen insan çıldıracak gibi oluyo.gülfem de bugün çok huzursuzçhastalıktan tabiiki ama malesef ben de hasta olduğumdan artık benim de gücüm tükendi.eşim de geç geliyo.valla yangın var diye bağırasım geliyo

Acaba sız mı yazmıyonuz ben mı goremıyorum sayfaları bı bakalım

Tşk ederim canım tarifin için.

Ne güzel Deniz,çok güzel bir iş yapmışsın.Biz de üniversitedeyken gitmiştik Huzuevine de ,yaşlıların konuşmaları içimi burkmuştu çok fazla,ağla ağla ölmüştüm çıkınca.İnsan çok etkileniyor.

Tşk ederim,ikimiznki farlı galiba,ben de kırmızı birşey yok ama buhar boşalmadan kapak açılmıyor kesinlikle.
ysufu doyurdum geldim..... bazı arkadaşalar makarna pilav yedirdiklerini yazıyordu yusuf daha yiyemiyor dişleride yok ....
Bizim de dişimiz yok,ama herşeyi yiyor maşallah.Hatta bugün annem zeytinyağlı pırasa yapmış bize diye,öğlen ondan verdik,hiç ezmeden falan,yedi maşallah!

Bu arada birkaç kişi söylediği için diyorum,ben kızımın kilosunun azlığından şikayet etmedim cık cuk da demedim,dedim mi acaba?Yok yok demedim.
Bebekler kilolu olacak tombul olacak diye birşey yok,sağlıklı mı,bence en önemlisi bu.
Benim kızım da emeklemiyor,bundan sonra kimse bebeğim emekliyor demesin o zaman,alınıyorum:dilcikar:

haa ne yaazacaktım diyorum yaa
melek ege nasıl dayanıyo o kadar saat 7 den 5 e ,ela uyumaz fazla ama sık sık az az uyuyo o kadar saat çok tan bayılır dursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…