adamın mı allah yardımcısı olsun ?adamın kılavuzu karga, burnu oookk tan çıkmaz kuzenin yanına giderken düşünseydi bunları şerefsiz adam onun için en güzel ceza bebeğinin doğduğunu göremiyecek buda ona yeter.........
hem ben o adamın bu işi ilk defa yaptığına inanmıyorum o kadar cesaretliki eşini bırakıp o kadar insan uyurken kadının yanına gidebiliyor ne ilk ne son olur böyle adamlar için .......
böyle işlerde hemen sarhoşluğun ardına saklanırlar sarhoşluğu bilirim hiçde öyle herşeyi yapacak kadar insan kendini kaybetmiyor cinayet işle sarhoştum,tecavüz et sarhoştum,eşini aldat sarhoştum yok öyle yağma......
alıntı:
Küçükken gecenin bir yarısı karın ağrısıyla uyanırdım. Oturma odasında çamaşır katlayıp ütü yapan annem, telaş içinde beni kucaklar, dizlerine yatırırdı. Sırtımı ovar, tatlı şerbet içirirdi. Annem beni hemen yatağıma yatırmasın diye "Ağrıyor!" diye ısrar ederdim. Geçmek bilmeyen karın ağrım yüzünden birçok doktor gezdim, ne şuruplar haplar içtim, ne iğneler yedim; hiç sesimi çıkarmadım. Hastanede mideme bakmak için boğazımdan o hortumu geçirdiklerinde, gözlerim doldu ama ağlamadım. Bu yaşıma geldim, hala konusu açıldığında yutkunup nefesimi tutuyorum. Tetkiklerim hep temiz çıktı, karın ağrımın nedeni ise hiç bulunamadı. Çünkü benim hiç karnım ağrımadı. Benim sadece, bütün gün çalıştığı için yüzünü göremediğim anneme karşı özlemim vardı.
benim annem ev hanımıydı böyle bir duygu hiç yaşamadım. annesi çalışan arkadaşlar varsa bir yorumlayabilirler mi gerçekten böyle mi hissediyorlardı.((
selamlar ne çok geçmiş birikmiş oku oku ancak bitirebildim....
alıntı yapmadan aklımdakileri hemen sıralıyıveriyim...
gülfeme çok geçmiş olsun ama kadir tuğcuya lütfen ilaçları ve teşhisi yaz gülercim...bu konuda teşhis koyulup ilaç kullanan bir çok bebeğin yanlış teşhis olduğunu söylüyor..şöyle diyim en az % 80 yanlış teşhismiş...
azrayada çok geçmiş olsun umarım onunda bişeyi yoktur...
gidilecek çok film ama o kadar zaman yok..avatarın korsanı gelicek yarın onu izlicem sanırım...yahşi batıyı çok merak ediyorum çünkü cem yılmaz hayranıyım....gora,arog,herşey çok güzel olacak,hokkabaz hepsini en az 20 kez seyretmişimdir....ama gora 30 olabilir...:kedi:yani yüksek ihtimalle beğenirim gibime geliyor.......gece uykusu konusu nasıl desem temcid pilavı bile taze kalır :)) Allah uyku versin hepsine ne diyim...bu arada koçlar heyecanlı tipler değillerdir....yani okul hayatında en azından korkmayın onlardan....içlerinde fırtınalar kopsada akıl sinsilesi içinde yoğururlar onları...tuttuğunu koparan çocuklar olacaklar endişe etmeye gerek yok....
unuttuğum varsa affola iş arası ancak bu kadar...
haa bu arada esra yusufun yeme düzeni hiçte az değil...210 cc sütü burda hiç bir bebek hiçmiyor bildiğim kadarı ile....hem ben ne kadar yediğini bizzat gördüm maşallahı var...
selam kızlar.....kac gündür giriyorum siteye ama bi türlü yazamıyorum...
gülfeme çok geçmiş olsun.en kısa zamanda atlatır ve bi daha tekrarlamaz.
sultan bizim keremde bölyle yatıyo.çok tatlılar yaa.
deniz yaptığın iş gereçekten çok hayırlı ve güzel bişey.insanın içi parçalanıyo cidden onları öyle sevgiye muhtaç görünce.kerem bana sarıldıkça,omzuma başını koyup öyle durdukça diyorum ki allah kimseyi annesiz bırakmasın.hele küçüçükken çok zor onlar için.tabi onları bırakıp giden ana babalara sölicek laf yok.
kerem anne diyo.ama ağlarken :)) yani onu yatagında bırakıp çıktığımda hem ağlıyo hemde arada anne diye sesleniyo.arkamdan emeklerkende diyo.ilk baslarda tesadüf sanmıştık ama 4 gündür her ağladığında anne diyo.çok güzel bi duyguymuş ya.
bizim düdüklü patlamıştı yarmadan tıkanmış havasızlıktan patlamıştı liseye gidiyordum bi geldim okuldan mutfak batmış fırın kullanılmaz halde heryer vıcık vıcık çok korkarım düdklüden
ohhh gidebileceğin bir ablan olması ne güzel benim kimsem yok burda offff offfff yanlızlık zor
kayrada tek parmağını uzatıp hıııı yapıyor kızıyor szüm ona ama gülücüklerle yapıyor
tebrikler canım üniversitedeyken Tokat kız yurdunda yanında yetiştirme yurdu vardı bahçeden çok arkadaşım olmuştu çok ilgiye muhtaçlar şimdi onları hatırladım Allah senden razı olsun canım bravo valla
benim çevremdekiler hep koç az çok benziyorlar huyları iyidir koç burcu insanı
geçmiş olsun canım ya ktü düşünme
seninkide zor valla canım ayakta salla salla topukları ağrır insanın ben kucağımda sallıyorum çok yorulunca beşiğinde sallıyorum birde çingene salıncağımız var onda sallıyorum ama seninki zor ayakmı dayanır buna yaaaa
aaayy bir hoşş oldum valla zaten eylülde çalışmaya başlayınca bende nasıl yapacağım diyip duruyorum inşallah bakacak iyi birini bulurumda içim biraz rahat eder kuzucuğumu ağlayarak birine bırakırsam nasıl çalışırım gün boyu hiç değilse sevdiği biri olsunda diyorum onu grünce gülsün benimde içim biraz rahat etsin ama yinede zorrrr memur olmasam Kayra büyüyene kadar kesinlikle ara veririm çalışmaya ama alabileceğim izin en fazla 1 yılll((((
gülfeme geçmiş olsun
Sultan senin yazdıklarını bende düşündüm geçen gün uzun zamandır sesleri çıkmıyor diye
bu arada günaydınnn
selam kızlar
hasta bebişlere çok çok geçmiş olsun özellikle de gülfemciğe kronik bronşitim olduğu için bilirim öksürmekten yorulur insan inşallah hemencik iyileşir birdaha da geri gelmez bu illet hastalık.
sultancım devamlı girip okuyorum ama yazamıyorum ecrin klavyeme okalı bi tokat patlattı tutukluk yapıyor yazmıyor.windows vistanın ekran klavyesi var mousela tek tek harflere baıyorsun çok zor oluyor ya msnde falan hallediyorum da böyle uzun yazmak ölüm.eşim bugece yapmaya çalışacak bakalım inşallah olur.
ben takipteyim seviyorum sizi...
ysufu doyurdum geldim..... bazı arkadaşalar makarna pilav yedirdiklerini yazıyordu yusuf daha yiyemiyor dişleride yok ....
ev işi aksamıyor değil hehe sıkılıyorum ev işi yapmaktan yaa tek tek yapıyom iştesultan tebrİkler valla sana bunlar zaman alan İŞler
takınldınmı İnternete zaman su gİbİ akıyo.
sen tek b aŞına ev Çocuk bakımı bİde konu okuyosun helal valla..
ne kadar kötü bi durum allah kımseye yaşatmasın böyle bişeyinsan çıldırır eşi dese adam değilmiş zaten çok sarhoş olan adam yatar sızar kalkıpta başka odaya gıdermı allah kıza sabır versın yardım etsın
sultan dönem dönem bendede oluyo dızgınlemeye çalışıyorum :)) ama benım genelde regl dönemınde oluyo
yok canım daha neler meraklıyımda o işler beni aşar sen varken...opuyorumnanaktansultan editörlük senin hakkındı ben diyordum sana zaten sana bi yetki verilmeli diye.çünkü iyi takip ediyorsun herşeyi.hayırlı olsun.sen yakında benim meslektaş bile olursun program yazmaya başlarsın valla şaşırmam :) meraklısın çünkü böyle şeylere
eysan ikimiz de yanıyoruz sanırım
kızlar bir soru istavrit bebeğe verilir mi ?? acil lütfen....
elifcim kolay noht fasulye yarmayı 1 gece önceden haşla sonra üzüm incir kayısıyı da akşamdan suya bas sabaha kadr beklesn
sonrada nohut fas.yarmayı oacaga koy tencerenn agzına kadr su soldr hafiff bunlar kaynma noktasına gelsin üzümü falan kat sonra şekerini at kaynasın ayarını sen belirlee ister koyu ister cıvık
kızlar sizlerlede paylaşmak istiyorum zira bu konuda çok heyecanlıyım.
burda anneler derneği var.sosyal sorumluluk projeleri yürütüyorlar ufak çaplı.gittiğim spor kulübü orasıyla dirsek temasta.
bende derneğe üye olmaya karar verdim.uzun zamandır böle faydalı işler yapmak istiyordum uygun dernek bulamadım.
bide spor kulübündeki arkadaşlarıda gaza getirdim.artık belli aralıklarla yetimhaneye ziyaretlere gideceğiz.bide huzur evine.
inşallah amacına ulaşır.
dün hemen bir organizasyon yaptık pazar günü yetimhaneye gidiyoruz.
böle bişeyi başlatmak çok hoşuma gitti.
Elifcim kapağı kapdıktan sonra sonradan takılan parçadaki tencere resmine getiriyorum pistikten sonrada buhar resmine getirip dumanı çıkıyor ve kırmızı emniyet sibobu var o aşşağı iniyor buhar çıkmadan istesende açılmıyor zaten.........
Bizim de dişimiz yok,ama herşeyi yiyor maşallah.Hatta bugün annem zeytinyağlı pırasa yapmış bize diye,öğlen ondan verdik,hiç ezmeden falan,yedi maşallah!ysufu doyurdum geldim..... bazı arkadaşalar makarna pilav yedirdiklerini yazıyordu yusuf daha yiyemiyor dişleride yok ....
kızlar bir soru istavrit bebeğe verilir mi ?? acil lütfen....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?