Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anammmmmmmmmmmmmmm Tugba hamile misin yaaaaaaaaaa ben çok sevindirik oluyorum ehehehe
bu saatte benden başka kimse yok tabi... evet akşam üstü tekrar hastaneye taşındık röntgen kan tahlili derken bronşit olmuş yavrum.serum verildi,oksijen verildi,4 tane iğne yazdı birini orda vuruldu çok yakıyomuş ağlamaktan helak oldu yavum bende onla ağladım çok yıprandı oğlum içim giti( akşam 8 gibi evdeydik tabi 1 saatte evde ağladı şimdi uyuyo ayağımdan indiremiyorum eşimle ikimiz oturuyoruz napalım bu yılbaşıda ööle geçsin yeterki oğlum ii olsun.
bide arkadaşlar face de bana hamilelik hakkında bişey yazmayın
daha biçok kişi bilmiyo kesinleşmeden söylemek istemiyorum
kk grubundaki yazılarıda silsek dışarıdan kimse görebiliyomu?
bu saatte benden başka kimse yok tabi... evet akşam üstü tekrar hastaneye taşındık röntgen kan tahlili derken bronşit olmuş yavrum.serum verildi,oksijen verildi,4 tane iğne yazdı birini orda vuruldu çok yakıyomuş ağlamaktan helak oldu yavum bende onla ağladım çok yıprandı oğlum içim giti( akşam 8 gibi evdeydik tabi 1 saatte evde ağladı şimdi uyuyo ayağımdan indiremiyorum eşimle ikimiz oturuyoruz napalım bu yılbaşıda ööle geçsin yeterki oğlum ii olsun.
nisan annelerinden kaç hamiş var kızlar
benimle birlikte 3 mü yoksa baskada varmı
burcucum geçmiş olsun .. inş. hemencik atlatır..bu saatte benden başka kimse yok tabi... evet akşam üstü tekrar hastaneye taşındık röntgen kan tahlili derken bronşit olmuş yavrum.serum verildi,oksijen verildi,4 tane iğne yazdı birini orda vuruldu çok yakıyomuş ağlamaktan helak oldu yavum bende onla ağladım çok yıprandı oğlum içim giti( akşam 8 gibi evdeydik tabi 1 saatte evde ağladı şimdi uyuyo ayağımdan indiremiyorum eşimle ikimiz oturuyoruz napalım bu yılbaşıda ööle geçsin yeterki oğlum ii olsun.
valla benşm eşimin teyzesi 2. normal doğurmuş.. aralarında fazla da yok . 1-2 sene gibiaaaaamanin 5 kizi hee masallah bebekler kardessiz kalmadi hepinizin 2.bebegi degil mi kizlar
birde ozlemden haber alan var mi o ne yaptiki acaba
mugecim arasi cok yakin oldugu icin yapamazsin diye biliyorum benim ilk doktorum prof tu ona sormustum ilki sezeryan olan normal dogum yapabilir mi diye mumkun degil demisti
kardeş geleceğini anladı. huysuzluğa başladı ... :)))sağol betülcüm
bnm dr.uma kalsa o yapamazsın der kesin
adam bana nasıl bi doğum istiyosun diye sorduğunda normal doğum demiştim
sen normal doğum sancılarının ne olduğunu biliyomusun demişti
bilmiyorum öğrenicem inş. dedim
çiçekcim doğumdan sonra herşey düzelecek inşallah cnm
inşallah bnm bu hamileliğimde ilki gibi olur
demire bugün bişeyler oldu 1 saat 15 dk.da uyutabildim
yanına yattım uyumadı ayağımda salladm uyumadı
kucağımda salladm uyumadı en sounda bayıldı
Günaydınnnnnnn
Çok geçmiş olsun........
Hayırlı olsun.....Arkadaşlar bu haberler devam edecek gibi...bakalım sırada kim var?....