2009 Nisan Anneleri

bencede elif ameliyattan sonra dah ii olacak
bizim bi tanıdık oldu o ameliyatı
kızcagız birden büyüdü resmen ve direnc kazandı
oda öyle bütün kıs hasalardı sürekli igne olurlardı

simdi ii masallah diyooo

cok gecmiş olsun tabı elifede

bu hafta hiç iş yapasım yok ya
nedense
bu saat oldu daha cene calıyommm
acmadım programı
silkelenip kendime gelmeliyimmmmmmm

ege uyandı ben kaçar cok konuşmayında okumak zor olmasınnnnn:):):):)

biz kim çok konuşmak kim melek
şirvan ve bursa tayfaları olmadığı zaman hiç ilerlemiyor ki zaten
esende çok yoğun herhalde o da az yazar oldu onun açığını didem kapatıyor )
geriye selin ve ben kaldık yazın kızlar yazın pamuk eller klavyeye

ameliyat için 4 yaşı bekleyecekler allah daha büyük dert vermein elife kıyamıyorum ben her ay iki kere böyle 15 gün felan normal duruyor balgam çıkarıyor gece uyuyamıyor bu gece boynuma sarılıp annem annem die ağladı çokzor nefes alıyor akıntıda çok nehissediyor kimbilir ((( emmek istiyor tıkalı diye ememiyor ufff yapıyor kalkıp burnunu gösteriyor spreyini getiriyor o rahatlatıyor diye onu sıktırıp emiyor ((( hiç kıyamıyorum

kıyamam ya daha çok varmış benim aklımda 3 yaş diye kalmış
en az 2 kış daha geçirecek yani :-((

aay kıyamam elif e de ege ye de ..demek memeyi sevip gitti hee cnm yaa..
allah başka dert vermesin hepsinin çözümü var..
dizi yi görüntüleri açısından beğendim ama selinin dediğinden de çok etkiliendim..demek 39 gün vaay bee..
elanın ateşi gece yine 38 oldu..o zamandan beri 38 olmadı bi daha..12 saattir nerdeyse..mikrobik değil sanırım üşütmüş sadece..inşallah yani..sizce??? yoksa ateş yapardı sürekli di mi enfeksiyon olsa?

mügecim maşallah demire inallah hep böyle devam eder ..seni de üzmez ,kendisi de üzülmez..benim de arkadaşım bıraktırmıştı memeyi hamile kalınca bende bırakılmalı diye biliyorum sanırım nedeni;annenin hem süt yaparken hem içindekini beslerken (vücuttaki ne olduğunu tam hatırlamıyorum) bi maddeyi çok tüketmesi ve içindeki çocuğa yetmemesi ya da annenin dirençsiz kalması gibi bişey sanırım :)
meme bıraktırma konusunda çevremde bant deneyenler de oldu,salça sürende çocuk yiyince istemedi :) ama salça sürüp de çocuğun onu bitirip yinede emdiğini de gördüm :) bana sanki müge gibi bıraktırmak daha mantıklı geliyo..yani çocuk çok ısrar etmezse anlatarak daha mantıklı sanki..umarım hepinizin o dönemi koolay geçer..ama çocuk kadar anneye de zor geldiği kesin sizde çok alışkınsınız çünkü annede de bağımlılık oluyo bu durum..

evet denizcim enfeksiyon olsa ateş devam ederdi
geçmiş bence havalar kötü ya üşütüyorlar işte
siz nasıl alışabildiniz mi yeni evinize ??

evet sevgicim bu ev milas da 3 sene oturduğum evime daha çok benziyo sanırım o yüzden çok çabuk alıştık :)

merhaba kızlarrr....öncelikle melek egeye,yelizcim elife vede elaya çok geçmiş olsun.
müge memeden kesmişsin demiri üzülme maşallah şimdiye kadar iyi emdi biz napalım sadece 8 ay emdi .abi olmak kolaymı:))
şirvanın kontrolüde iyi geçer inşallah.
muhteşemi bende izledim beğendim sayılır.
kayra öle mızmız anlatamam resmen zır zır herşeye ağlıyo yalandanda ağlıyo bazen.dün annemden yarım kalktık ağlama krizine girdi ufff

herkese merhaba kızlar,
öğle arası bi merhaba diyim dedim ,
mügecim memden kesiyormuşsun Allah kolaylıklar versin inşallah kolay atlatırsın , bende düşünüyorum ama cesaret edemiyorum inşallah hemen alışır Demir,
Elada hastaymış geçmiş olsun canım ya
geçmişe pek bakamadım hasta olanlara geçmiş olsun diliyorum
kendinize iyi bakın biraz geçmişe bakım

slm kizlar masallah demir beye alismis hemen
diziyi bende begenmedim yani sirf cinsellik emelde facede bi video paylasmis bende paylastim
tarihci anlatiyor dizideki hatalari
bu insanlar tarihi bilmeden arastirmadan nasil biyle biey cekebiliyorlar kaldiki bu belgesel gibi bisey bizim ecdadimiz anlatiliyor bu kadar basit olmamaliydi
kanuni y boyle ask mesk duskunu biri olarak gostermeleri benim hic hosuma gitmedi gercekten saygisizlik..

tarihci yi dinlemenii tavsiye ederim

selam millet
aklımda kalanları bi yazayım önce
melekçim geçmiş olsun canım. nasıl bi hastalıkmış bu canım ya. daha neler görücez öğrenicez bu çocuklarla. iyi farketmişsiniz. ayrıca misafirlerin varmış kolay gelsin canım
müge demiri kesmişsin memeden. maşallah emdi yine 21 ay canım. yarasın paşaya.akıllı bıdık dinlermişte annesini. inşallah üzmez bundan sonra da seni.
yeliz elife de çok üzüldüm ya. kıyamam ben ona. Allah şifa versin inşallah.
didem demir de gerçekten koca adam olmuş maşallah. kendisini sounup kendisi giyincek demek neredeyse. aferin ona
c.tesi buluşma olucak mı. önceden karar veriyoruz böyle sonra olucak mı olmıcak mı diyoruz.
benim bi planım yok gelebilirim yani. burdan gelecek varsa da beraber gidebilir yine. gülşen ve burcu yani.
ama eğer olmıcaksa ben de kardeşimi ve arkadaşımı yemeğe çağırıcam. yarın son karar verilir herhalde artık.

sen sürekli emziriyosun sanırım ben sadece akşamları emzirdiğimm için
bide demir memeye çok düşkün olmadığı için kolay oldu
ben meme emicez dersem meme meme diyodu
öyle ama işte bunu bıraktırınca anlicaksın
inş. seninkide kolay olur
bende 2 yaşına kdr emziricektim işte ama planlar suya düştü
bende öyle istiyodum ama hamile olunca ona kıyamadığın kdr içindekinede kıyamıyosun
ühühühüüh ne biliyim işteee psikolojik olarak çöktüm :)

maşallah annessiiii :)
günaydınnn
elif yine hasta çok üzülüyorum yine akıntı yine burnu tıkalı hiç bitmeyeek sanırım:8
selincim dizide kanuni sultan süleyman gerçi ne değişirki yiende yanlış lanse edilmiş
geçmiş olsun yinemi ya valla çok zor bi durum
inşallah ya çok istiyorum artık kendi kendine uyusun yoksa kollarım kopuyo
karnım burnumda sallayamam artık

bnm bildiğim kdrıylada kalsiyumu şuanda en çok bebek aldığı için
anne çok dirençsiz kalıyo ve emen bebeğede yetmiyo kısmeti bu kdrmış napalım

demin delirtti beni demir
uyumadı 1 saat 10 dk.
tv izliyodu kucağımda baktım gidiyo kapı çaldı annem geldi
o gelince uykusu bölündü tabi uyuyamadı sonrada

bu arada biz saat 3 te dr.a gidiyoruz demir gece boyunca kalkıp tek ayağının üstünde durdu
ve ağladı
sancı yaptı herhalde gidip göstericez ayağını inş. sadece incilmiştir
bide burnu tıkanıyo kesin klimadan

şöyle 2 sayfa vardı okudum

elif gecmiş olsun kıyamam kuzumaaa

hersey tamam giyindimde oglumuda hazırladım eltım geldi kahve içicez byeeeeeeee

selam kıslar....
ege ye ve tüm hasta kuzulara geçmiş olsun...
didemcim demir paşaya maşallah kocaman oldular yaaa... ben de üzülürüm 2 yaşından önce bırakmak zorunda kalsak emi:) pınar emmek isteyince "em em em" diyor:)

gelelim dizi konusuna... sonuna kadar haklısın didemcim... osm. alp eren ruhlu padişahlardan oluşuyordu okuduğum anlatıldığı bu bana...
keşke vay be gerçekten de muhteşemmiş dedirtseydi de öğrencilerimize görsel olarak da öğretici ve eğitici bi eser olsaydı.... yavrum şu diziyi izleyin tarihinizi daha iyi anlayacaksınız deseydik... ben öyle olanları mutlaka öneririm... örneğin kınalı kuzular.. sakarya fırat ... izleyin her bölümden sonra ecdadımıza bi kez daha minnettar kalıp sahip çıkın bayrağınıza vatanınıza derim...

hazır vakit bulmuşken içimi kemirenleri bahsedeyim... ne kadar bilinçsiz bir toplum var... istiklal marşını iki kıtasını bile ezbere bilmeyen %70lik 8. sınıf öğrencileri... bayrak basit bir semboldür diyen, amaaan bi karış toprak bizde olmuş başkasında olmuş ne değişir diyen, ülkesinin sınırlarını bilmeyen, mehmet akifi bilmeyen, fatihin ölmediğini sanan, dünya dönüyorsa ben zıplayınce neden aynı yere düşüyorum diye soran, hangi denize kıyımız yoktur deyince adriyatik işaretleyen,,,, öyle %50ler var ki... haaa cuma namazının salı kılındığını söyleyenler de var....bunlara çok üzülmüyorum..... asıl mesele ahlakın sıfır olması....
izlediği dizilerden sonra tüm yatak odası hallerini sınıfa sıraya taşıyan kızlar erkekler... istanbulda arka sırada birbirlerine orasını burasını gösterenler... küçücük akyazıda okuldaki hizmetliye iğrenç teklifte bulunan kızlar... çıplak kadın resmini okula getirip onu yalayan 7. sınıf öğrencisi...ÖZÜR DİLERİM BU KADAR AÇIK YAZDIĞIM İÇİN....
ve izlediği dizler sonucu eşini aldatmak ya da nikahsız beraber yaşamayı gayet sıradan görenler... daha boşanmayı beklemeden başka kadın ve erkekle yaşamaya başlayıp çocuk sende kalsın kavgasını eden anne babalar....
bunlar sadece son yaşadığım olaylar....

nesil böyleyken bu dizilerle ecdadı da böyle anlatmak..... ya da ahlaksızlığı süper bi halt gibi göstermek... gençliğime yapılan cinayettir.... evet sayelerinde ahlak rafa kalktı , avrupanın kenar mahallelerine döndü güzel yurdum... Allah sonumuzu hayretsin... korkuyorum kızımın yarınlarından..........

kusura bakmayın uzattım biraz........

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…