2009 Nisan Anneleri

heh seher seni bekliyordum :)
baklava yufkasından börek yaptın mı hiç??yaptıysan tarif lütfen..internette buldum ama seninki denenmiştir diye sorayım dedim..

teşekkür ederim cnm allah bundan sonrakinde ev sahibi yapsın inşallah beni ve tüm kiracıları :)

amın canım
yaptım ama su böreği gibi oluyo ben arasına yağ süt vve yumurta karısımı suruyorum kat kat koyum en ustede dılımledıkten sonra bı şişe soda dokuyorum 1 saat yada 2 saat dolapta bekletıp pişiriyorum

yani tepsi böreği gibi sonradan kesip mi dilimliyosun?ben ruloyapıp 4 e bölecektim..senin gibi mi yapsam ki..sen kaç kat koyup harcı nereye koyuyosun :) çok ayrıntılı oldu ama boşa gitmesin şimdi üzülürüm güzel yapayım ..

koydum dolaba bekliyo,bakalım nasıl olacak pişince..börek özürlüyüm ben inşallah tuttururum :) saol tarifin için..ama sodam yoktu

bende izleyemem öyle sapık bakıcıları
Rabbıim korusun evlatlarımızı
Allah korusun insan katil olur

deniz agız tadınızla oturun evinizde ve evet insallah burdan ev sahibi olara cıkarsınnn

saol didemcim..
bence de insan katil olur..sesimizi yükseltince bile vicdan azabı çeken biz çıldırırız sanırım..allah kimseyi muhtaç bırakmasın da öyle insanlarla karşılaştırmasın da..

Miray da kesin salçayı yer,bir kere vermiştik de çok sevmiş istemişti .-)

Son düzenleme:
şirvan tarih süper hayırlısıyla bir avazda kurtulursun inş.
baranda ki gibi çabuk toparlanırsın

şirvancım sağsağlim al kucağına..tarih çok güzel ..5 gün kalmış aay çok heyeceanlı :)))

şirvancım Allah sağlık ve mutlulukla kucağına almaı nasip etsin... demek ismi burak... baran abinin burak kardeşi:) maşallah..

şirvan son noktayı koy cumartesi gelebilecek misin?

canım benim için plan kurmayın... ilyasın ananesi dün gece vefat etmiş. bugün defin edildi.
kadıncağız kaç aydır yatağa bayımlı yaşıyordu. kurtuldu bir nepze..
allah mekanını cennet eder inş.""""""""

o yüzden bu günlerde ne yapılacak bilmiyorum...
cenazeye gidemedim. akşam eşim gelip alacak karşıya taziyete gideceğim.

Son düzenleme:
saat 4 oldu ela anca uyudu..nasıl erken yatsın ki akşam şimdi bu çocuk..sabah da 8 de kalkıyo oysa ki..kç saattir süt veriyorum neler yapıyorum uyumuyo yine kendi istediği zaman uyuyo..

başınız sağolsun cnm..mekanı cennet olsun..kurtulmuş,yatağa ve başkalarına bağımlı yaşamak çok zordur eminim

Kızlar 3 olay anlatayım da ne kadaaaan alık olduğuma siz karar verin.
Okulda şal vardı sırtımda,teneffüse çıkınca bir baktım sandalyenin üstünde yok,öğretmenler odasında.Arandım durdum, nerde şalım biri mi karıştırdı falan diye.Sınıfa bir döndüm ki,şalım öğretmen masasının sandalyesinde!!!
Çıkışta da kabanımı arıyorum,askıda yok,orayı aradım burayı aradım yok,dedim biri mi giydi falan derken,bir arkadaş gösterdi ki,kaban askının hemen altına yere düşmüş.Gözümün önünde yani!!!
Bugün fotokopi makinası bozuk diye servis çağırmışlar,adam da bekliyor ki,hata neyse düzelteyim.Biz o kadar fotokopi çektik hata oluşmadı.Adam çıktı gitti.Sonra ben fotokopi çekecekti,m yine.Bir baktım,düz beyaz kağıt çıkarıyor,yazılar yok.Dedim,tam da servis gitti,bozuldu falan deeerken.Yanımdaki bayan bir kaldırdı kii,ben üste fotokopi çekeceğim kağıdı koymamışımmmmmmmmmmm

Şemsiyemi mağazda unutmalar,anahtarım çantamdayken benim onu görmemem ve annemlere yedek anahtarımı almaya gitmeden dönerken anahtarı çantamda bulmamı falan da saymıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…