ben seni teselli edecek bişey söyleyeyim de rahatla şirvan..
sen bebek doğunca 2 saatte bi emzirmek için kalkacaksın..ela 2 yaşını bitirecek ben tek çocukla hala o kadar kalkıyorum nerdeyse..sen ikisini aradan çıkarmış olacaksın benimle aynı kalkarak
kızlar moralim acaip bozuk
hasanın işyerinde genel müdür psikopat gibi bişey eşim çalıştırmaya adam bulamıyo hepsi kaçıyo genel müdür yüzünden
en sonunda hasanda dayanamamış beyinsize kapışmışlar işten ayrılmış
annem aradı şimdi söyledi annemde orada çalışıyordu annem ve bütün aşçılar istifa etmiş
bütün mutfak bulaşıkçılarda dahil havlu atınca toplantı yapalım demişler
şimdi toplantıdaymış ama zaten 1 aydır iş bakınıyorum haberin olsun diyordu
tazminat talep edip çıkacak eminim yazarken bile ellerim titriyor sinirden
şimdi ne yapıcaz bilmiyorum tam buraya alışmışken bu sefer nereye sürükleneceğiz
Allah ım sen feraha çıkar bizi
kızlar moralim acaip bozuk
hasanın işyerinde genel müdür psikopat gibi bişey eşim çalıştırmaya adam bulamıyo hepsi kaçıyo genel müdür yüzünden
annem aradı şimdi söyledi annemde orada çalışıyordu annem ve bütün aşçılar istifa etmiş
şimdi ne yapıcaz bilmiyorum tam buraya alışmışken bu sefer nereye sürükleneceğiz
Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm. belki ayrılmaz hallolur problemler. hem en çok iş imkanıda istanbulda oluyor gitmezsiniz bi yere hiç merak etme. Allah yardımcınız olsun
canım hakkınızda hayırlısı olsun. zor gerçekten de..
bu arada da senin eşinin şansımı yok bu iş konusunda yada kendinde mi bir sorun var...
hakkınızda hayırlısı nasılsa öyle olsunkızlar moralim acaip bozuk
hey maşalllahhhhhhh11.01.11 tarihinde saat 11:00 de doğum var....
bu ne elif ya bendede oluyor arasıKızlar 3 olay anlatayım da ne kadaaaan alık olduğuma siz karar verin.
Okulda şal vardı sırtımda,teneffüse çıkınca bir baktım sandalyenin üstünde yok,öğretmenler odasında.Arandım durdum, nerde şalım biri mi karıştırdı falan diye.Sınıfa bir döndüm ki,şalım öğretmen masasının sandalyesinde!!!
Çıkışta da kabanımı arıyorum,askıda yok,orayı aradım burayı aradım yok,dedim biri mi giydi falan derken,bir arkadaş gösterdi ki,kaban askının hemen altına yere düşmüş.Gözümün önünde yani!!!
Bugün fotokopi makinası bozuk diye servis çağırmışlar,adam da bekliyor ki,hata neyse düzelteyim.Biz o kadar fotokopi çektik hata oluşmadı.Adam çıktı gitti.Sonra ben fotokopi çekecekti,m yine.Bir baktım,düz beyaz kağıt çıkarıyor,yazılar yok.Dedim,tam da servis gitti,bozuldu falan deeerken.Yanımdaki bayan bir kaldırdı kii,ben üste fotokopi çekeceğim kağıdı koymamışımmmmmmmmmmm
Şemsiyemi mağazda unutmalar,anahtarım çantamdayken benim onu görmemem ve annemlere yedek anahtarımı almaya gitmeden dönerken anahtarı çantamda bulmamı falan da saymıyorumm
hayırlısı olsunnnbiizimkide babasıyla yeni bir işe giriyorlar..
ya batarız ya çıkarız .. herşeye hazırlıklı olun dedi..
baran bize uğurlu gelmişti.. inş. burak da uğurlu gelir...
hakkımızda hayırlısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?