2009 Nisan Anneleri

Aliyecim çok geçmiş olsun ..
Görülmemiş kaza buna denir iste..

Güzel kızıma nazar mı değdi acep,, oku üfle meleğimi...

TUVALET EĞİTİMİNDEN BAHSEDİLMİŞ..

ANNEMDE LAZIMLIK ALDI.. BANYODA DURUYOR ÖYLE ..
BERABER OTURUP ÇİŞ YAPIYORUZ...

TABİİ BARANIN ÖYLESİNE OTURUYOR ŞİMDİLİK..
AMA LAZIMLIĞA OTURDUĞUNDA ÇİŞ DİYOR..

ŞİMDİLİK BU KADARINI ÖĞRENSİN.. Yaza inş. altını açar öyle yapar tuvaletini..

ooo bursalılar salı günü buluşuyor..

bende doğuruyorum...

isterseniz doğum yaptıktan sonra çıkıp gelim..ne dersiniz...

istanbullular siz de hastaneye gelin orda buluşalım ....

iyi akşamlar bir midem ağrıyoki sormayın kayra içerde babasıyla ve şuanda bişeyler kırıldı galiba(
kerevizli salatayı bende seviyorum cevizle süper oluyo.
yaa ben çok sıkılıyorum bu kış tan bıktım eve tıkanıp kaldım tüm gün kayrayla nasıl vakit geçiriceğimi bilemiyırum artık.bende erken rezervasyon başlamış turlarda kendime tatil yeri bakıyorum::))
kayra tv de klarnetçi serkan çağrıyı görmüştü şimdi elinde bi oyuncak klarneti taklit edip duruyo:))
herkese çok ama çok süper bi h.sonu dilerim

ay bende ıkıncı olursa normal olsun dıyenlerdenım sezzeryanı hıc bı zaman ıstemedım mecburen oldum cunku ve acısını cok cektım ılk gun
bende kerevızı yaparım rendeler içie yoğurt mayonez ve 1 dıs sarımsak rendelerım ohh mıs yemeyen esım bıle yer ama bu patates değişik geldı beyendım paylasayım ıstedım ebalperen ınsallah beyenmıssındır canım
selende dıs cıkarıyo mumuklerımız akıyo bızı oyle kabul edermısınız bursalı hatunlar
ay sultan dediğin bendede oluyo okuyup kendı kendıne cvp lyaınca

millet nerdesiniz yahuuu..
baranı uyuttum geldim. muhabet ederiz diye ama nerde..

bundan sonra 2 çoçukla geceleri zor girerim gibi geliyor...

kereviz salatasimi himm bu benim ilgi alanima girer
ben kerevizi rendelerim icine yogurt mayone ve bol ceviz koyarim harika oluyor normalde yemek olarak yemem kerevizi

sirvan senin serefine bulusuyoruz sali gunu

seher çok güzel oldu.tesadüfende arkadaşlar geldi eşim ve arkadaşlar bayıldı.ama çok az yapmıştım eşimle bana kadar o yüzden biraz tadımlık oldu.

bugün ilk günaydın olsun bariiii..
kimsecikler yok..

gece 12 de yattım . 1 de kalktım . sonra 3 e geliyordu uyumuşum ..
sabahta baran 8de kaldırdı...

şu şişko göbeğimle son 3 günüm....

40gun mu seninde az kalmis ne guzel bizim yerimizede bol bol koklayin resimlerini bekliyoruz cicek kizinin odasinin resimlerinide bekliyoruz :97:

cumartesi ya kimse girmemis

herkese iiyi haftasonlari

herkese ıyı hafta sonları
bu gun hava cok guzel burda acık guneslı sıcak değil ama soğukta değil
beyenmelerıne sevındım canım

dün bütün kk kereviz salatası yedi :)) bende çok severim..eşim sevmez kereviz ama salatasını kesin yer dedim onu da yememişti önceden gıcıkkk..
neyse burda da hava düne göre daha güzel..ela gece 10.30 da uyudu..sabah da 7.45 de kaldırdım..öğlen erken yatsın diye..öğlen de 1 olmadan uyudu şimdi uyandırıcam..inşallah akşam erken yatar alışır bakalım..

herkese çok teşekkürler kızlar
uzun bi alıntı oldu ama kusura bakmayın

Sultan uzun kollu ve renkliyse pahalıdır seninkiler.Ben kolsuz ve beyaz aldım.Renkli olanlar pahalıydı.Ben parasından değil de 2 kat uzun kolluyla rahat edemiyor gibi geliyor,kendim hiç giyemem .
Blue Key de de erkekler için çok güzel şeyler vardı.Zafer de alt katta Zeyland ın yerine açılmış.Hem fiyatlar da ucuzdu.Ben eltimin oğluna aldım ordan.Hele bir hırka vardı,içi tüylü kürk gibi.Mont gibi kalın,bayılmıştım.Güle güle giysin Kerem de.

evet onlarida gordum 3 tane yeterli ondan onu aldim cnm sali bizdeyiz oke
varmi bi iste['n'z s,leyin bakalim elif tramisu istedi

Canım senin kolayına ne gelirse,hiç farketmez benim için.Çok birşeye de gerek yok.10 çeşidi geçmesin hahahahahaaaa

Çok geçmiş olsun.Çok şükür ki birşey çıkmamaış.Korkmuştur da ondan çekiniyordur yavrum.

Ay benim de bu spiralden çok yoğun oluyor 2.gün.2 kere yatağa geçti,sinir oldum.

Bir özet geçiverin şu gariban çalışan hatun için..

,Sen nerde çalışıyorsun ve de ismin neydi ben kaçırmışım galiba?

helal olsun esen ben hiçbirşey yapamıyorum
kızıyorum keşke uykuya bu kadar düşkün olmasaydım diye
kerevize cevide katarsanız daha da güzel oluyor ben
öyle yapıyorum salatasını

Bir uykucu da ben.Dün annemler bizdeydi,gece gittiler .Tabi ben uyuyamamıştım gündüz.Utanmasam onların yanında uyuyacaktım.Nasıl içim geçti,gözlerim kapandı.Okuldan gelince uyumazsam böyle oluyorum:-(

Deniz bu uykuyu düzene sokma işi kolay olacak galiba.Sen ela uyurken onu uyandırdın mı,naptın?

Bugün biz de arkadaşalrla gündeydik,6 çocuk aralarında 1-2 ay var.hiç çekişme ağlama olmadı aralarında.Herbiri kendi halindeydi.Miray 9 da kalktığı için öğlen uyutmadan gittik.Orda da oynadı huzurluydu,uyutmadım ben de.Ama eve çıktım babasının kucağına verdim,ayakkabılarını çıkarırken bir baktık ,Miray ın gözler kapalı.6 da uyudu yani.Bakalım gece uykusu muuu yoksa uyanacak ve de kaçta uyuyacak bir daha:-(
Offf öğle uykusu 1 -2 de olduğu sürece her ev oturmasına gittiğimizde bu sorun oluyor.Onun uyuyup uyanmasını mı bekleyeceğim,taaa 5 te falan gitmem lazım..
Bir arkadaşınki orada uyudu ne güzel .
biri de 12 de uyuyormuş,o da uyutup uyandırıp getirmiş.

Ay bide bir arkadaşla ben hala emziriyoruz.Onunki çok sık emmek istiyormuş.Bir ara oturdu annesinin kucağına,annesinin açmasını zoprbekledi,ağzı bir karış açık dili dışarda bekledi.Hem TV seyrediyor hem emiyor yandan yandan.Çok komikti.
Benim emzirdiğimi duyanlar ,aaa sen hala emziriyor musun koca çocuk bu,dediklerinde garip geliyordu ne kocamanı falan diye.Ama o kızı öyle görünce bana da öyle geldi koca kız emiyor gibi
Dedik zamanı gelmiş bunların

sinemcim buluşma olmadı..başka zamana ertelediler..sende istanbul da olursun düzenin bozulmaz da katılırsın umarım..
elif ne güldüm yaa..ela öğle uykusunu kaldıracak nerdeyse sen kaldıramadın ahaha :))
şaka falan ama bende de taşındığımızdan beri bi yorgunluk..neden anlamadım..ela benden daha dayanıklı..ben de hep uyumak istiyorum..
doktorum da da çok değişik bişey anlatılmadı aynı şeyler ..ama anlatım farklı..o kadar eğlenceli
anlattı ki adam..
sabiha ders verir gibi anlatıyo..bi cümle kaçırdın mı zor toparlıyosun ya :))

Patates salatasını ben de sevmiştim,salatalık olunca ferah ferah oluyor.
Ben de bir kurabiye tarifi vereyim ,geçen yaptım çok güzel oldu,ağızda eriyor.

Bir paket oda ısısında margarin
1 çay bardağı çiçek yağ
1 çay bardağı nişasta
1 çay bardağı pudra şekeri
1 pk kabartma tozu
Alabildiği kadar un( ben 5 subardağı koydum yaklaşık olarak)
160 derecede soğuk fırına atıp 20-25 dk pişirdim.Üstü kızarmada çıkarılıyor.Çıkarınca da pudra şekerine buladım.

kurabiyeyi soğuk fırına atmayı yeni öğrendim ben hemen haşlanmıyor böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…