2009 Nisan Anneleri

geçmiş oldun Demir e Didem....Sen bakıyorsun ya kolayca toplanır o merak etme......

Maşallah Ela ya.......

fırında olunca beşamel sos mu döksen kaynatıp pişirdikten sonra karnıbaharın üstüne......güzel kızarır..
ama sakın hazır sos dökme berbat oluyo...kendin yapıver sosu canım eğer denersen....

Kesinlikle Gülşen geri katılmalı.....yorum yapmadım daha önce.............. o zaten olgun biri.....böyle bir karar almış saygı duyuyorum ama........onsuz olmaz.................

Dün bizim okulda bir sürü fırında karnıbahar tarifi havada uçuştu)

En çok duyduğum tarif Haşlanmış karnıbahar üzerine Beşamel sos ve rendelenmiş kaşar peyniri.Ben geçen yaptım,çok ilginç gelmedi.

Başka bir öğretmen verdi: Haşlanmış karnıbaharı tepsiye diziyorsun.Süt yumurta peynir kaşar biraz un,çırpıp sos yapıp karnıbaharın üstüne döküp yine fırına veriyorsun.Bunun sosu,kızartma yaparken buladığımız sos gibi.Denemedim ama güzel gibi geldi.

Başka biri de karnıbaharları soğan salça yağda az kavuruyormuş,yine tepsiye dizip bir önceki sostan yapıyormuş,fırından çıkarınca dilimleyip servis yapıyormuş.

Ağız kokusu hastalık habercisi olabiliyor,benim yorumuma göre vücutta iltihap olunca onlar mı kokuyor ne???
Midesinde problem olanların da ağzı kokabiliyor.

merabalar canım arkadaşlarımm..
bi yogun bi yogun günler geçiriyorum ki..hergün gelen giden..yada ben biyerlerdeyim artık azcık kafamı dinlemek istiyorum..:))

siziii çookkk özlüyorum ama vallahi yazmak çok sinir bozucu oluyorrr..beni unutmayın olar mı..faceden zaten hep takipteyim..burayıda mutlaka okuyorum..

şirvanım canım benim maşallah ..sana bayılıyorum..aman nazar olmasın ne olur sana çok üzülürüm vallahi..küçük kuzununda sarılığı çok normal canım..kağanın ki 17 diydi küvezde yoğun ışık altında iyi olmuştu..bol bol emerse hiç birşeyi kalmaz kuzununn..çok çok öpüyorumm..

melekkkkk..
kız bende çookkk merak ettimmmm..ayyyy çatlarımmmm..:))

biz çok iyiyiz..maşallah her gören kağan çok ii olmuş kilo almış boyu uzamış
diyo..iştahı da çok iyi..maşallah kuzuya...
herkesi öpüyorum..beni unutmayınnnnnn:2:

geçmiş oldun Demir e Didem....Sen bakıyorsun ya kolayca toplanır o merak etme......

Maşallah Ela ya.......

fırında olunca beşamel sos mu döksen kaynatıp pişirdikten sonra karnıbaharın üstüne......güzel kızarır..
ama sakın hazır sos dökme berbat oluyo...kendin yapıver sosu canım eğer denersen....

Kesinlikle Gülşen geri katılmalı.....yorum yapmadım daha önce.............. o zaten olgun biri.....böyle bir karar almış saygı duyuyorum ama........onsuz olmaz.................

ya müge alp de de oluyor ara ara o olduğu zaman peşinden genelde
ishal filan oluyor keyfi olmuyor ben süte bağlıyorum gece veriyorum ya
midesini rahatlatacak şeyler ver biraz....

mügecim sevginin dediği doğru melis ishal olmadan bi gün önce ağzı acayip kokuyodu
sanırım demirde midesini üşütmüş
nane limon en iyi yöntem içirebilirsen tabi

sevgicim eşim gitti dün antalyaya

ya yazarken blg kapandı......göndermiş olduğu halde açınca bi daha gelmiş.............

Maşallah Kağan a iştah çok önemli...........
ben de 3 gündür oyunla ama kendimi parçalamadan yediriyorum ama ne kadar sürer bilmiyorum
çünkü hiç bir zaman kalıcı olmuyo.......

karnıbaharı hasladım
sonra unu kavurdum sür ve zerdecal koydum ıcıne
kaynamısın ıcınede karnıbaharları koydum
aksama kasar rendeleyıp fırına koycam bakacaz nasıl oldu söylerim sonucu

gecmıs olsun dıleklerınız ccoooookkkk tesekkür ederimmm

sımdı annemı doktora götürecem ins aksama görüşürüz

ben coookkkk seviyorum sizi yaaa
iyiki varsınızzzzzzzzzzzzzzzz

allah allah ağız kokusu hiç duymadım ben ecemde ya müge inş.hastalıkla falan alakalı değildir
sultişim allah sabır versin inşallah çok zor iştahsızlık((
denizcim elayada maşallahhhh

bende biraz ortalığı sildim süpürdüm karnıbahar yaptım bende :)))eşim sevmıyor ama ecem ve ben yiyelim istedim eşimede başkla birşey yaparım ben karnıbaharı sadece yemek yapıyorum ya fırında falan hiç denemedım ama tarifler güzele benziyor

Çıldiriciiiim kızlar kerem bişey yemediği halde durduk yerde ögürüyor ve en sonunda su çıkardı çünkü midede başka bişey yok!çok ağlıyor ateşi ölçtü 39 olmuş bu antibiyotikte mi ii gelmedi nedir ne bu çektiğimiz
doktoru aradım reflü olabilir diyr yarın test yaptırıcaz özofagus sintigrafisi...
ya psikolojik olmasını istemiyorum hastalıksa ilaçla gecer ama psikilojikdaha kötü
bende maf oldum bir kaç gündür sinir sistemim çöktü yakında huni takarım ben

sultan çok zor ya inşallah düzelir..
hem kerem hem de sen yıprandım..
kerem de minick daha kıyamam..
meriç çıkartırken çok kötü olyorum ben..
sizinse sürekli.. Allah yardımcınız olsun.. sakin olmaya çalış canım
tabi söylemesi kolay...
kıyamam ya inşallah çabuk düzelir..
ateşi düşmediyse antibiyotiği belki çıkartıyordur onda olabilir..
içince hemen kusuyorsa..

esen saol cnm yha
ilaç içince kesin kusuyo ağlarken kusar öksürür kusar ama bir kaç saat önce hiç bişey yemediği halde gezinirken öğürmesi delirtti beni bu kadr da olmaz

Sultanım üzüldüm yaaa keremime. bööle kraker falan ver eline devamlı yazık ilaçlar ağır gelmiştir onun pamuk midesine belki

Allah Allah,üzüldüm Kerem e.Midesini mi üşüttü ki,ama daha önceden de kusuyordu?Bi çektirin bakalım,sebebini bulursanız çözümü de bulunur inşallah.

Akşam tavuklu mantar yapmıştım.Miray a tavuklarından verdim pilavla birlikte,bir kere de mantarı deneyeyim dedim,pilavla karışık,daha ağzına alır almaz anladı ve o da öğürdü,hemen ağzından çıkarmaya çalıştı ,eliyle de dilini çekiştiriyor.Demek ki mantarı sevmeyecek.

sağolun kızlar
maşallah miraya ben hala zorlanıyorum bir yere gidince kerem ne yicek diye düşünmekten maşallah sizinkiler nasıl yiyor başka bir arkdaşım aynı yaştaki çocuğu da hamburger falan ne versen yiyor kerem ağzına sokmuyo ya
bugüne kadar midesine anca 1-2 tane pilav tanesi girmiştir oda yanlışlıkla atıyor ağzından
sevdiği şeyleri çiğniyor ama yemeğe gelince tükürüyor işim var benim bu çocukla

sultan anlattığına göre reflü olabilir kerem .inşallah sonuçları temiz çıkar.onlara bişey olmasın.

Sultan ben bu kadar olduğunu bilmiyordum,sevmediği için yemiyor sanıyordum.

Miray da tam tersi, pilav makarna yedirmekte zorlanmıyorum,tek başına yemekleri sevmediği için yemiyor ,pırasa vs.
Ben de lıkır lıkır süt içen çocuklara özeniyorum,200 ml sütü günde ancak içiyordur ,o da yudum yudum.Bardağı ya da biberonu ben tutuyorum elimle,ara ara veriyorum ağzına.Suyu ortalarda bırakmıyorum,sütü koyuyorum ortalık yere,su yerine süt içiyor bazen yanlışlıkla

Ela ya da maşallah,annesiin hamilelikte içtiği sütler karşılığını bulduİnşallah bundan sonra ağlamaları kesilir,ve de gece uykuları kesintisiz olur.Darısı başımıza!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…