2009 Nisan Anneleri

Ergül,notları naptın,bititrdin mi e-okula girmesini falan?Ben performans görevi notlarını gireceğim şimdi,sonra da dersiçi performansları veririrm.

dün hepsini girmiştim birkaç eksik vardı az önce hepsini tamamladım.yarında çıktılarını alıp kontrol ederim.çok şükür bitti.dün kitaplarıda girmiştim.bende senin gibiyim.son ana bırakıyorum herşeyi.

bEN YAZILILARI sınavdan hemen sonra girmiştim.Ama dersiçi performansları özellikle son ana bırakıyorum.Çocuklar erkenden bırakıyorlar o zaman,e-okuldan da görüyorlar ya artık verdiğimizi,boşluyorlar iyice.
Bazı veliler de not derdine düşüp okula geliyorlar falan...

sevmiyor otomatikman öğürüyor yarın anlaşılcak ama çok zor bişey bu araştırdıgıma göre mide borusuna kamerayla bakçaklar nasıl sokçaklarsa boğazına artık 4 saat aç gidicez
kerem süt hastasıdır
midem bulanıyo süt görmekten artık

slm kızlar sultiş umuyorum kötü bişey çıkmaz ya kıyamam ben şantime çocuk günlerdir mahfoldu tabi sende yanında allah şifa versin

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 5 ziyaretçi)

Bu ne yaaa 5 ziyaretçiiii bu saatteeeeeeeeee

Akşam elmalı tart yapmıştım,çok güzel oldu.Miray ı uyutayım da yazacağım tarifin,çok da kolay,malzeme de az.

sultancım Alah sabır versin valla bugün meliste kustu üşüttüğü için
insanın sinirleri zıplıyor biliyorum
ağız kokusu midesini üşüttüğü zaman oldu bizde nane limon iyi geldi belki denemişsindir ama yinede söyleyeyim dedim içirmesi zor olsada denemekten zarar gelmez
yemek yedirme sıkıntısı bizdede var yaa hala blendr dan geçiriyorum
ufacık bişey gelse hemen öğğğ
bende şaşırdım ne yapacağımı hep sıvı şeyler çocuğun ağzından katı bişi geçmiyo offf

elifcim şu muzlu çilekli sütlerden denedinmi
melis onları sevdi ama sanırım çubukla içildiği için seviyo
bardağa koydum bugün içmedi döktü
aslında yararlımı bilmiyorum ama ne yapayım pembe süt istiyo
sütü nasıl pembe yapcamki :S

iyi geceler kızlar .kereme çok üzüldüm yaa inşallah geçici bişeydir sultan kusma olayı çok zor kayrada geçen kış reflü gibi bişey olmuştu aman ne kusma ydı o ama ilaçlarla hemen toparlıyo meraklanma.

ahhh yaramı deşmeyin kızlar kayrada hep blendırdan geçirerek yer hele tatile giderken bile bavula önce blendır takımımı koymuştum:))) naparsın annelik işte .bi son zamanlar azar azar yemeye başladı.ufak makarnalardan.dolma içi sulu köftelerden falan çok şükür bunada diyorum yavaş yavaş alışıcak demekki.süt konusunda sıkıntımız yok aptamil içiyoruz olmadığı zaman normal sütte veriyorum.

Günaydın kızlar.....
bizde öyle blendırlık olay yok yer yani azda olsa ama eti ufalamazsam çiğner çiğner alır eline
bana geri iade eder, ama ben doğduğundan beri pek ezerek yedirmedim allaha şükür o da
öyle seviyormuş demek pilav makarna severek yer akşam eliyle kurufasulyenin tanelerini yiyordu.
süt konusunda bizde de sıkıntı yok bizde aptamil kullanıyoruz hala ama gündüz vermemeye çalışıyorum çünkü yatmadan önce 180 içer bazende gece 180 içer o yüzden üstünüde peynir yoğurtla kapatıyoruz
dün allaha şükür 1 kere kalktı sabahta 7 de annesi dellll kaka geldi diye kalktı

meriç yemek yemiyor he poyunla zorla ama sütü versen hep içer.. 500ml süt içiyor günlük sütlerden..
beni de emiyor..akşamları..

canım neden normal günlük süt vermiyorsun...
aptamilin kokusu çok kötüü.. ben de verdim aptamil.. 11 aylıkken bıraktık normal süte döndük..
doktorun ne diyor...

EsenCim bende veriyorum aptamil 3 yaşına kadar verilebiliyormuş
arada diğer sütüde veriyorum ama o zaman kabız oluyor o yüzden
birde eşim pimpirikli onda immunofortis var daha iyi diyor o yüzden devam yani

günaydınnnnnnnnnn güzeller bugün hava çok güzel tam gezme havası var ama kızım hastalığını tam atamadığı için yine evde geçiricez sanıyorum

kerem şantimin inş.bişeyciği çıkmıyacak hayırlısıyla sıkma canını arkadaşım

günaydın..kızlar.
akşama misafirim gelecek..dün geceden elmalı kurabiye yaptım pişmemiş ya..sinir oldum..hamur gibi olmuş..browni yapıcam artık..inşallah onu tutturabilirim..
kereme çok geçmiş olsun..inşallah temiz çıkar tüm tetkikler..
şirvanım girmemiş dün hiç..bi baran bi burak allah yardımcısı olsun..
benim de hiç keyfim yok..yani çok yorgunum..artık ayaklarımı uzatıp dinlenmek istiyorum..

ya kızlar sizde sayfanın başına dönüp konu cevaplama panelinden mi yazıyosunuz???

Tünaydınnnnnnnnn

Sultan geçmiş olsun Kerem e .........ilaçlara dayanamadı çocuk.....bizim içimiz kaldırmıyo ki ne yapsın.....

Süte bayılıyo demişin ya......benden sana tavsiye.....eğer dinlersen......uygulaması zor olur kesin ama.....
yemek yemesi için süt verme......yani sabah ya da gün içinde verme...sadece akşam yatmadan 1 bardak içse yeter.....sütle doyuyo....kolayına geliyo onun .......daha fazla içsin istiyosan 500 ml gün içinde geçmeden yayabilirsin.....
Sabah kahvaltı da özellikle verme....yumurtanın vs. aldığı demiri öldürüyo biliyosun......

Elifçim sen de üzülme içmiyo diyo ...ben bilerek alıştırmadım...sonrada o istemedi.....sadece akşam veriyorum....o da öyle yudum yudum içiyo.......

Esen e katılıyorum sadece günlük süt en iyisi.......

bu arada dün kontroldeydik......
boyu 88.5 cm....kilosu da 11.100 olmuş..........
öyle böyle derken büyüdüler maşallah........çok şükrediyorum çok........

hihihih dalga geçme kız çocukla yavrum bnm
içer cnm sulu şeyleri çok sever kaynatalım bakaı bugün biraz azdı kokusu doğru olabilir
koşuyo terliyo havalarda burda bigün iyi bigün kötü
sağol cnmcım

Allah kavuştursun cnm
bişeyide yok ama arkadaşların dediği gibi midesini üşütmüş olabilir
bizdede karnıbahar vardı
kk da hep aynı zmnlarda karnıbahar yiyoruz :)
daha duuurrrr sen duurrr
asıl biz takıcaz o hunileri
cnm midesi rahatsız oluyo demekki ilaçlardan
sen ne zmn ilaç versen hep kusuyo keremcik
bence reflüyle alakası yok ilaçlar yapıyodur
hihihi eşek sıpası
demir mantara bayılıyo babası gibi
bende tavuklu mantar yapınca ilk önce mantarlarını yiyo
bizde de blendır yok 8 aya kdr kullandım
sonra dedim bu böyle giderse hep böyle olacak
2-3 defa öğürdü kustu çıkardı derken alıştı maşallah
hay maşallah yaaaa

demirde dillendi maşallah
anne toolete kak baptii diyo
3-4 kelimeyi yanyana getiriyo maşallah

dün akşam çok kötüydüm giremedim
mide bulantısından öldüm
aynen kerem gibiydim yani midemde bişey yokkken çıkardım sırf su
ama nasıl rahatladım akşam yemeğini çok güzel yedm maşallah
bigün bulanıyo bigün duruyo

bugün annemin günü var ona gidicez bizi özlemişler
hava süper yaz gibi rüzgarda yok balkonda güneşleniyorum

saol elifcim..valla bilmiyorum hamilelikte çok süt içtiğimden mi..genetik diyolar diş işine baba anne ne zaman çıkardıysa çocuk da öyle oluyomuş..ama son diş patladı da tam çıkmadı gece hala 1 kere kalkıyo..ama uykuya dalmadan önce hala çok ağlıyo..o stres yetiyo zaten
sinemcimmm ben biliyorum nasıl pembe yapacağını..nesquik in çileklisi var süte bi kaşık at tamam ..kuzenimin oğlu öyle içiyo :)

evet müge bugün hava çok güzel..dün bizde başladık yine parka gitmeye..ela o kadar eğlendi ki dönüşte beni öpüp durdu yavrum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…