2009 Nisan Anneleri

hehehe cnm bnm bizde hergün parktayız daha evden adımını atarken annee hooppaa gidelim diyo

melekkk izmire mi taşınıyorsun yoksa

kızlar tek tek cavep yazamıcam ege pcyi kapatıp duruyor
elif tarıfı beklıyorum caım

kızlar söylemem catlayın güzel dileklerınız içinde teşekkürlerrrrrr

sultan allah yardımcın olsun insan kendini unutuyor valla onlar hasta oldumu

umarım bişeyi yoktur

ecemde iyleşiyormuş ii bari

nasıl hızlı yazıyorum suann

hava soguk burada hafta sonuda yagmur varmış
dün bayaga gezdık babanede kahvaltı sonra parka gıttık yolarda oynadık parkda delırıyor cocuk hepsi aynıı

şirvan gelmemiş küçük beyde sarılık düşmü
ştür umarım
,

akşamda agbımlere gıttık akşam 10da sızdı kaldı resmen
aklımda kalanlar bunlar öptüm pazara gidicem

selam herkese sinüzit ağrılarım devam ediyo malesef( keremden haber gelmemiş umarım iyi haberlerle gelirler.
kayrayı uyuttum şimdi zorla ,bende kek çırpıyim.kızlar ben aslında artık aptamil vermek istemiyorum normal süte geçmek istiyorum kaynanam yok diyo içsin diyo kendi alıp alıp getiriyo hatta doktoruna sorucam bi ara sizin fikirleriniz neler?

ayyy kızlar sabah çıldırmak üzereydim yaaa ben yatakodasında çamaşırları yerleştişriken ecem balkona çıkmış se sebiline basmıs heryer su koca damacana abartısız boşalmıs kafa yıkanmıs üst baş bende tv izlıyr dıye bakmadım orada sigara paketi vardı resmen bitmıs dolu paket kırmıs kırmıs atmıs heryer izmarıt çıldırıcaktım ya kendımı kaybettım resmen bağardım ve poposuna vurdum sonrada nasıl pişman oldum ya şimdi doldurdum küveti yıkandık oynadık uyuttum şimdide günlerdır evdeyız ya bende kendıme hakim olamadım şimdi nasıl pişmanım nasıl anlatamam

burcu bence günlük süt ver......

tuğba üzülme ya.....hepimiz yapıyoz kırkda bir de olsa sonrasında insan çok kederleniyo kendini kontrol edemedi diye................

öyle cnm ama işte kendime hakim olamadım günlerdr hasta diye sabır sabır her dediğini yaptım bugün artık sinirlerim boşaldı sonrada oturdum ağladım nasıl öpüyor beni kuzum ya(

tuğbacım üzülme hepimiz dönem dönem yaşıyoruz bunları bende geçenlerde çok sinirlenmiştim bağırdım nasıl küstü için için ağladı aman nasıl pişman oldum sonra ya kolay değil çocuk büyütmesi

evet tuğbacım üzülme..biz en iyi şekilde bakıyoruz onlara..tabi o kadar sabırlı anlayışlı davranınca bizde gün geliyo patlıyoruz..dün gece benimde bağırdığım nadir anlardan biriydi..ela bile şok oldu alışkın değil..doğru babasının yanına koştu ağlayarak..eşim eve geldi dün neler yaptınız bugün dedi..bi baktım sadece elayla ilgili şeyler anlatıyorum..başka hiç bişey yapmamışım..yok banyo yaptı,yok parka gittik,yok uyudu vs..gece uyku zamanıda ağlama krizi tutuyo ama ben artık o saatte bitmiş oluyorum,ilk 1 saat çook anlayışlıyım ama sonra delirdim artık..ve bağırırken de sonrasında da hiç pişman değildim..biraz daha sabırlı olursam ermişlere katılıcam çünkü sonunda :)

kızlar haklısınız sinirlerinizin bozulması çok normal. etrafınıza bi bakın şuan en iyi annelerdenizdir mutlaka. devamlı asık suratla evlatlarına bakan anneler var. ben bile çok özlediğim halde akşamları bazen dayanamayıp sinirleniyorum. ama ben eşime patlıyorum çoğunlukla

Sinem aslında hiç içmiyor değil ,ama hani burda deniliyor ya500 ml süt içiyor günde diye,o kadar içmiyor.Gelip gidip içmmiyor.Bir kerede dikip dikip içmiyor
Şimdi uyuturken de o yatarken ben tuttum ağzına,100ml bitirttim.

Tuğba kimbilir nasıl keyiflenmiti çocuk, canım yaaAma üzülme hepimiz yaşıyoruz aynı şeyleri.Hem biraz da kötü birşey yaptıklarında kızılacağını da bilsinler.İyi ki sagaraları açıp yere atmış,ya ağzına atsaydı..

Kızlar çok özür diliyorum,dün tarif yazacağım deyip çıktım bir daha da giremedim.Yerde uyuyalmışım Mirayı uyuturken,hemen yazıyorummmm

1 paket margarini eritin,ılıtın.
2 yumurta
1 su bardağı toz şeker
Vanilin
Kb tozu
Alabildiği kadar un
Bunlardan hamur elde edin.

2-3 elmayı 1 bardak şekerle pişirin.İçine ceviz ve tarçın ilave edin.

Sonra hamuru 2 ye bölün,ve yarısını dondurucuda 20 dk kadar bekletin,donsun.
Diğer yarısını tepsiye yayın,üstüne elmaları koyun.sonra dondurucudaki hamuru elmaların üstüne rendenin iri tarafıyla rendeleyin.Soğuk fırında 25-30 dk kadar pişecek.(Üzeri pembeleşecek)

Ben hamuru tam 2 ye değil de,fazla olanını tepsiye yaydım.bir de çabuk donsun diye hamuru top gibi değil de yayvan koyun.Tepsiyi sanayağla yağlayıp un serptim.Borcamda pişirdim.
Bir de çok şekerli sevmiyorsanız elmadaki şekeri azaltabilirsiniz,ben azaltacağım bir dahakine.

Dün gece rüya gördüm.Büyük eltim falan var,bir bebek gördüm sonra,altını bana diyorlar aç diye,çok minik geliyordu bacakları falan.Kız bebekti,çok net gördümSabah uyanınca küçük eltim acaba hamile mi diye düşündüm,aramadım bakalım,eğer öyleyse duyulur yakında.
Bugün anneme dedim de,kız bebek kızgınlıktır dedi,inş kötü birşey çıkmaz.

kızlar doktorumuzdan geldik az önce.aşımızı olamamıştık sürekli hastalanıyodu şükür olduk bu sefer.kilomuz taaammm 10.100 aay gülsemmi ağlasammı bilemiyorum doktorumuz 11 olsa iyi olurdu dedi ama kayra şimdiye kadar hep 1-2 kilo geriden geldi zatem bi toparlayamadık yaa ( bide aptamil sütü için devam edin dedi olabildiğince içsin dedi.zaten öyle birden kesmek olmaz dedi azaltarak dedi.

saolun kızlar haklısınız teşekkür ederım

elif rüyan hayırlara çıkar inşallah iyiye yor ii çıksın
tarifte güzele benzıyor teşekkürler
burcu sizede geçmiş olsun cnm bence kilosu normal takma kafana sağlıklı olsunlarda
denizcim faceden elanın resımlerenıe baktım parkta ne kadarda mutlu olmus maşallah çok şeker

slm kızlar sabahtan beri giremedim koştuamacadan
filmi yine çektirmedik babası istemedi reflülük bişey yok ben dayanamam ben gelmem falan dedi ,
bende anayım ben nasıl dayanayım tek başıma neyse götürmedik öyle kaldı

ilaçlar kesin kusturuyor
yine böyle hastalandıgında kanda alınmıştı o zaman karaciğerdeki bir değer çok yüksek çıkmıştı oda araştırıldı mikrobik değilmiş ilaçlardan yapmış ve o dakusururmuş
ozaman öyle demişlerdi velhasıl bizim özofagus sintigrafimiz yalan oldu....

ayşe hangi sayfaya gidersen git her sayfada konuya cevap ver butonu var tıklayaıp yazabilirsin biz öyle yapıyoruz yada birinden alıntı ile cevapla cnm

bence götürseydınız ya sebebi çıkardı en azından çocuk her hastalıkta kus kus perişan oluyor neyse inş birdaha tekrarlamaz cnm geçmiş olsun

hastalık çok kilo kaybettiriyor burcu
üzülme olsun sağlıklı ya çok şükür tedaviside var yakalandıkları hastalıkların buna şükür

kerem 13.100gram
90cm boy çıkmıştı kesin zayıflamıştır
uyku yok yeme yok ne olcak baaşka
ben içmeyeyimde kim içsin :)(sigara smileyini bulamadım :))

tuğba oluyor öyle şeyler...
ve kızıyoruz bağırıyoruz arada..
ama bizde insanız napalım..
ben de bazen öyle diyorum..

sultncım masallahı var keremin bak... kilosu da boyu sda süper..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…