saol elifcim..valla bilmiyorum hamilelikte çok süt içtiğimden mi..genetik diyolar diş işine baba anne ne zaman çıkardıysa çocuk da öyle oluyomuş..ama son diş patladı da tam çıkmadı gece hala 1 kere kalkıyo..ama uykuya dalmadan önce hala çok ağlıyo..o stres yetiyo zaten
sinemcimmm ben biliyorum nasıl pembe yapacağını..nesquik in çileklisi var süte bi kaşık at tamam ..kuzenimin oğlu öyle içiyo :)
evet müge bugün hava çok güzel..dün bizde başladık yine parka gitmeye..ela o kadar eğlendi ki dönüşte beni öpüp durdu yavrum :)
melekkk izmire mi taşınıyorsun yoksa
Günaydın kızlar....
bence meleği sıkıştırmayalım karı koca öyle bir karar almışlar hani birine söylersek uğursuzluk olur
şimdi bize söylerde olmazsa keşke demeseydim der olunca söyler zaten ha bu arada meleğin
en büyük isteği ney kendine ait bir evinin olması rabbim dilekleri neyse yerine getirir inş.
Şirvan cnm üzülme alp de de 16 çıkmıştı çok şükür ışına kalmadan geçmişti aklında olsun
camdan güneş fayda etmezmiş direkt alması gerekirmiş hoş sen bilirsinde birde su birkaç damla ver
istersen ben yapmamıştım ona rağmen geçmişti buradan birisi yapmıştı ama onların çok yüksekti
bol bol emzirrrrrrrr başka çaresi yok cnm birde dikkat et çok uyuklarsa sarılığı artmış olabilir.
alp 10 gündür çok kötü uyumuyor sürekli kaldırıyor uykum varrrrrr......
emel ben alp de çok uyudum midem de orta şekerli idi ama erkek oldu hayırlısı herşeyin artık....
MügeCim allah kavuştursun, sinem senin de eşin antalyaya gidecekti gitti mi ??
çok uzun oldu artık okumasanızda anlarım sizi
günaydınnnn güzel annişlerrrrrrr iyi bakalım melek hanım umuyorum istediğin neyse hemencecik olurrrrrrrrrcanım benimmmm
sevgi ecemde öyle çok sık kalkıyor canım geçicek inşallah ne diyeyim :))
bugün daha iyiyiz maşallah ateşi çıkmadı birdaha hafif öksürüğü var o kadar oda geçicek inşallahhhh
didemcim geçmiş olsun
elaya kocamaannn bi maşallaaahhhh
darısı başımıza
bundan sonra mışıl mışıl uyur inş.
melek bak bende merak ettim şimdi neymiş ooooooooooo
annemi boyadım yolladım :)
merabalar canım arkadaşlarımm..
bi yogun bi yogun günler geçiriyorum ki..hergün gelen giden..yada ben biyerlerdeyim artık azcık kafamı dinlemek istiyorum..:))
siziii çookkk özlüyorum ama vallahi yazmak çok sinir bozucu oluyorrr..beni unutmayın olar mı..faceden zaten hep takipteyim..burayıda mutlaka okuyorum..
şirvanım canım benim maşallah ..sana bayılıyorum..aman nazar olmasın ne olur sana çok üzülürüm vallahi..küçük kuzununda sarılığı çok normal canım..kağanın ki 17 diydi küvezde yoğun ışık altında iyi olmuştu..bol bol emerse hiç birşeyi kalmaz kuzununn..çok çok öpüyorumm..
melekkkkk..
kız bende çookkk merak ettimmmm..ayyyy çatlarımmmm..:))
biz çok iyiyiz..maşallah her gören kağan çok ii olmuş kilo almış boyu uzamış
diyo..iştahı da çok iyi..maşallah kuzuya...
herkesi öpüyorum..beni unutmayınnnnnn:2:
Çıldiriciiiim kızlar kerem bişey yemediği halde durduk yerde ögürüyor ve en sonunda su çıkardı çünkü midede başka bişey yok!çok ağlıyor ateşi ölçtü 39 olmuş bu antibiyotikte mi ii gelmedi nedir ne bu çektiğimiz
doktoru aradım reflü olabilir diyr yarın test yaptırıcaz özofagus sintigrafisi...
ya psikolojik olmasını istemiyorum hastalıksa ilaçla gecer ama psikilojikdaha kötü
bende maf oldum bir kaç gündür sinir sistemim çöktü yakında huni takarım ben
elifcim şu muzlu çilekli sütlerden denedinmi
melis onları sevdi ama sanırım çubukla içildiği için seviyo
bardağa koydum bugün içmedi döktü
aslında yararlımı bilmiyorum ama ne yapayım pembe süt istiyo
sütü nasıl pembe yapcamki :S
kızlar doktorumuzdan geldik az önce.aşımızı olamamıştık sürekli hastalanıyodu şükür olduk bu sefer.kilomuz taaammm 10.100 aay gülsemmi ağlasammı bilemiyorum doktorumuz 11 olsa iyi olurdu dedi ama kayra şimdiye kadar hep 1-2 kilo geriden geldi zatem bi toparlayamadık yaa( bide aptamil sütü için devam edin dedi olabildiğince içsin dedi.zaten öyle birden kesmek olmaz dedi azaltarak dedi.
tuğba oluyor öyle şeyler...ayyy kızlar sabah çıldırmak üzereydim yaaa ben yatakodasında çamaşırları yerleştişriken ecem balkona çıkmış se sebiline basmıs heryer su koca damacana abartısız boşalmıs kafa yıkanmıs üst baş bende tv izlıyr dıye bakmadım orada sigara paketi vardı resmen bitmıs dolu paket kırmıs kırmıs atmıs heryer izmarıt çıldırıcaktım ya kendımı kaybettım resmen bağardım ve poposuna vurdum sonrada nasıl pişman oldum ya şimdi doldurdum küveti yıkandık oynadık uyuttum şimdide günlerdır evdeyız ya bende kendıme hakim olamadım şimdi nasıl pişmanım nasıl anlatamam
ben de bazen öyle diyorum..evet tuğbacım üzülme..biz en iyi şekilde bakıyoruz onlara..tabi o kadar sabırlı anlayışlı davranınca bizde gün geliyo patlıyoruz..dün gece benimde bağırdığım nadir anlardan biriydi..ela bile şok oldu alışkın değil..doğru babasının yanına koştu ağlayarak..eşim eve geldi dün neler yaptınız bugün dedi..bi baktım sadece elayla ilgili şeyler anlatıyorum..başka hiç bişey yapmamışım..yok banyo yaptı,yok parka gittik,yok uyudu vs..gece uyku zamanıda ağlama krizi tutuyo ama ben artık o saatte bitmiş oluyorum,ilk 1 saat çook anlayışlıyım ama sonra delirdim artık..ve bağırırken de sonrasında da hiç pişman değildim..biraz daha sabırlı olursam ermişlere katılıcam çünkü sonunda :)
hastalık çok kilo kaybettiriyor burcu
üzülme olsun sağlıklı ya çok şükür tedaviside var yakalandıkları hastalıkların buna şükür
kerem 13.100gram
90cm boy çıkmıştı kesin zayıflamıştır
uyku yok yeme yok ne olcak baaşka
ben içmeyeyimde kim içsin :)(sigara smileyini bulamadım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?