2009 Nisan Anneleri

sinemcim geçmiş olsun cnm umuyorum kurtulursun eceme hamıleyken çok fazlaydı bende şimdi geçti şükür

bizde eşimle otellere bakıoruz erken rezervasyon yaptıralım bu sene diuorız bakalım

tuğbacım inşallah çabuk geçer yoksa ben bu ilaçlarla kafayı yerim
erken rezervasyon başlamıştır tabi ne tarafa gideceksiniz
benim adam 1 sene oturamadıki yıllık izni olsun

merhaba kızlar gece gece bi bakayım dedim..
ela bu gece ağlamadan uyusun diye tam 1,5 saat odasından çıkmadım..cayyu izledim en sonunda uyumuş taklidi yaptım yarım saat..ağlamaya başlayınca da süt verdim ..çok zor oldu gece bitti bana hiç zaman kalmadan ama ağlamadı en azından..
saol tuğbacım evet çok mutluydu bugün de gittik :)
elifcim hayır olsun..anlamı ne olursa olsun sıkıntı olmasın yeter ki :)
sultan sen anlatırken yaşıyorum resmen keremin halini..çok zor çok..bir an önce düzelir umarım..ilaca başlama tarihiyle kusma zamanı denk geliyosa büyük ihtimal ondandır..ya da balgam geliyodur boğazına..o yüzden kusuyo da olabilir dediğin gibi..

olurmu öyle şey burada her birbiinizin sıkıntısını mutlulugunu paylaşıyoruz umaım hemen iyleşir keremde sende bıraz toplarsın kendini insanın gözü bışey görmüyor hasta oldularmı

bende dr a gittim kontrole iltihap denen illet geçmemiş
benim gibi ilaç özürlüye 2 kutu daha ilaç eklendi (
nefret ediyorum ilaç içmekten
bi daha avm lerde felan tuvalete girmicem nerden kaptım bu kadar mikrobu yaa

bugun bile komşularla konuşuldu kadın olmak ne zorrrrrrrr

bu genıtal bölge insanın ne kadar ürkütüyor

bende yeni evliyken bi rahatsızlık gecırmıştım

ben n ormalde hiç bi yerde (dışarıda avmgibi) lavaboya gırmem

eşimle ozaman nişanlıyız

pazar günü şirktin(ozaman pın.....da) calışıyordu
piknigine gıttık dügünüde 1,5 ay falan var
orada girmıştım yer tuvaletıydı
oradan kaptıgımı düşünüyorum cunkü başka alternatıf yok
bir rahatsızlık gecırmıştım hrmile kalmasaydım o ay aşılara başlanıcaktı rahım agzı kanseri riski bende cogunlukta

allah herkesi tüm hastalıklardan korusun

sanada gecmiş olsun sinemcim
tam olarak rahatsızlıgın neeeeee?

Son düzenleme:
sultan biliyorsun biz genizetlerinden dolayı balgamı sık sık yaşıyoruz malese kusmaya neden oluyor ve bu durumda katı yemek istemiyorlar doktorumuz bize örümcek ağı gibi ssarar katı bişey gelmedi yutamaz dedi.hastayken bırak nasıl istiyorsa öyle yesin.sizdede bize benzer sorun olabilirmiçünkü durduk yere öğürmede yapıyor balgamdan dolayı
mesela bu sabah kalktı boğazından bişey çıkarmak ister gibi krep vardı aldı ağzına yutamadıkusmaya başladı ama hep balgam.sonra dedim yemek istemiyorsan kalk sonra yersin hayır yiycem diyor yani yemekten ilan değil.elif artık bunla yaşamaya alıştı balgamı çıkarıyor ve yemeye devam ediyor.çok zro malese biz sık sık yaşıyoruz ve ilacıda tedaviside yok(((

şirvanı merak ettım tamam iki cocukla imkansız girmesi ama burak be umarım iyidirde astaneye fala yatmamıştırrrrr

sinemcim yine antalya tarafı olucak sanırım şu anda voyage sorgun hoşumuza gıttı çocuk menusu odaları falan güzel gibi aliye oraya gitmıstı dıye hatırlıorum ben nasıl memnun kalmısmıydı acaba?

selen ancak uyudu da bi bakayım dedim.
uzun zamandır giremiyorum bi yaramazlık yoktur inşallah. gündüz genelde dışarıdaydım gece de bu saatten sonra fırsatım oluyo işte.
son sayfaya baktım sadece.
kerem baya rahatsız sanırım. acil şifalar diliyorum sultancım. hem hastalık hem kusma zor gerçekten
burakta sarılık mı varmış. ben de şirvanı aradım bi gün bakamadı sanırım. sonra da arayamadım bi daha
hastaneye yatmadan geçer inşallah
tuğbacım biz 2 senedir gidiyoruz sorguna. çok memnunuz. bu sene de direk oraya gidelim diyoruz hatta. ama bakıyorum yine de başka yerlere.
hele bu sene tüm çalışanlar çok ilgilendi. çok özel hissettirdiler valla. çocuk kulubü çok güzeldi mesela.
bi de biz otelde değil club odalarda kalıyoruz daha güzel oluyo. a la carte lar çok güzel. animasyon güzel. daha ne sayayım bilmiyorum. tavsiye ederim yani ben. yalnız bi önceki sene deniz daha güzel gelmişti bize. bi de luna park var çok güzel oluyo o da çocuklara.
neyse iyi geceler herkese. ben de yatayım. yarın temizlik var.
sonra girerim inşallah yine

melekcim sağol canım ileri derece iltihap varmış sol yumurtalıkta ama neden olmuş ve ne iltihabı bilmiyorum
tuğbacım inşallah güzel geçer tatiliniz evet antalya tatil için ideal bi yer ama ben antalyaya karşı epey soğudum tatil için evet ama yaşamak için hayır diyebilirim
aliyecim sende gitmişsin voyage a senin gittiğin dönemde oranın şefi çok sevdiğimiz biri olan sedat ustaydı ala carte güzeldir tahmin edebiliyorum mardandan oraya geçmişti geçen yıl ama bu sene dubaide yerinde kim var bilmiyorum ama inşallah bu sene de eğlenirsiniz

sinemcim çok geçmiş olsun sana da. inşallah bu sefer atlatırsın iltihabı. ben de hiç sevmem ilaç içmeyi
inşallah bu sene de güzel olur canım. genelde oradaki personelle konuştuğumuzda en yenisi 3-4 senedir çalıştığını söyledi zaten. çalışanlar da memnun demekki uzun süreli çalışıyolar. ama mutfak şefleri sık değişiyo sanırım genelde.
eşin de hayırlısıyla gönlünüze göre bi yerde iş bulur canım. çalışmaya değilde tatile gidersiniz antalya ya inşallah da yeniden ısınırsın belki ozaman

öpüyorum seni tatlım iyi dileklerin için sağol inşallah diyorum
yok kıs yeni açıldı zaten orası ben gitmedim o tarafa biliyorum desem yalan olur duyduğum kadar biliyorum
evet şefler maalesef kuyruğu kopmuş it gibi geziyolar inan bu sektörü çözebilmiş değilim
hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz için
iyi geceler canım

çok kusuyormuş kıyamam ya..
bizimkinin de yemek yemesi öyle.. saatlerce... yemiyoo

bu arada günaydınnnn...
şirvan ı bende merak ettim insallah bir sorun yoktur

sevgıcım keyfını allah bozmasın
sultan ınsallah duzelmıstır bıraz daha kerem bu gun
ohh tuğba ne guzel tatıllere bak bızımde bellı omadığı için bakamıyoruz daha
eıfcım tarrıfını denıcem bu gun kısmetse
esen merıc nasıl oldu
yelız bızımde genız akıntısından cektığımız cok sır cocuk onun yuzunden oksurup kusuyor

günaydınn..
aman sevgi maşallah de cnm..allah bozmasın
sinemcim tekrar geçmiş olsun..
biz de eşimle kıştan tatil planı yapanlara çok özeniriz..ama işi dolayısıyla ne zaman izin alabileceği kesin olmadığı için maalesef önceden plan yapamıyoruz :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…