2009 Nisan Anneleri

sevgi ben de yanlış anlamışım...
aman iyi olsun keyfin..

sehercim iyi meriç sağolasın..

evet cnm resımlerıne baktyımda çocuklar için ayrı yemekler oyun odaları falan idael geldı eşim b u hafta içi rezervasyonu yaptırıcak kısmetse ..

teşekkürler cnm hepimizin güzel geçer inşallahhh

bizde bu sene ilk defa bu kadar erken rezervasyon yaptırıcaz cnm fiyatta çok farkedıyor

Günaydınnnnnnn

benim keyfim çooook yerinde bugün niyeyse )

maşallahhh sevgıcım inş hep boyle dvm eder bu arada hepinize günaydınnnnn

Günaydın kızlar
sinem geçmiş olsun cnm ilaç işe yaramadı heralde...
kusma konusunda bilgi ve tecrübelerini yazan arkadaşlarıma teşekür ederim hepsini okudum sağolun

bu seferde ben hastayım boğazlarım ağrıyordu sanırım ciğerlerime indi öksrmek bile acıtıyor

ay cn bnm yazık kuzuma inş. biran önce geçer
İyi geceler Müge,ben hamile değilim ama herdaim uykum var
hihihi valla korkutmiyim ama
Hamile değilim deyince,aklıma geldi ,rüyam bana çıkıyormuş hahahahahaaa
ben arkadaşa fal baktım bebek var diye meğer o zmn ben hamileymişim

ne demek cnm biz herşeyimizi burda paylaşırken seninmi kusuruna bakıcaz
inşallah gelir cnm şu durumda senin hamile kaldığını ben bile düşünmek istemem
bende dr a gittim kontrole iltihap denen illet geçmemiş
benim gibi ilaç özürlüye 2 kutu daha ilaç eklendi (
nefret ediyorum ilaç içmekten
bi daha avm lerde felan tuvalete girmicem nerden kaptım bu kadar mikrobu yaa
çok geçmiş olsun cnm ya bi geçmedi bende demire hamileyken 2-3 defa iltihap olmuştu
iç sen ilaçlarını ihmal etme
sinemcim geçmiş olsun cnm umuyorum kurtulursun eceme hamıleyken çok fazlaydı bende şimdi geçti şükür

bizde eşimle otellere bakıoruz erken rezervasyon yaptıralım bu sene diuorız bakalım
ne güzeelll tatil tatiilll
ben bu yaz kocaman göbekle bu sıcakta napıcam bilmiyorum
bende acaba yaylalara mı gitsem
sen elayı nasıl uyutuyosunki odasından çıkmadım diyosun cnm
kendi kendine mi uyuyo

biz demirle yanyana yatıyoruz valla ben ondan önce uyuyorum
bi uyanıyorum bakıyorum demirde uyumuş :)
Günaydınnnnnnn

benim keyfim çooook yerinde bugün niyeyse )

oh oh maşallaah maaşallaaahh
bende aynen öyleyim çünkü midem bulanmıyo inş. ilerleyen zmnlardada bulanmaz

ayyy demir iyice dillendi ne istiyosa adını söylüyo
cümle kurmyaa başladı maşallah
artık kocaman oldduuu

dün annemin arkadaşına gittik demiştim ya
annem hamile olduğumu söylemiş herkes çok iyi yapmış 2si 1 arada büyür
çocuk olayını kapatır genç anne olur işte fln demişler yani olumlu konuşmuşlar
ama 1 tanesi varki annemin sinirini çok bozmuş
çok erkenmişte niye yapıyomuşumda demire yazıkmışta
ona daha bebekken abi muamelesi yapıcakmışız bebekliğini yaşayamicakmış
anlatınca çok moralim bozuldu ben zaten bunları düşünüyorum
demire yetemiyeceğim için kendi kendimi yiyorum kalkmış bana ne diyo
bende ordayken dedimki ben 2. çocuğu hep istediğim için şimdi yada2 sene olmuş bnm için farketmez dedim ama yinede moralim bozuldu illaki zor olacak ama sonuçta ben 2. çocuğu hep istiyodum sadece
zmnı denk düşmedi o yüzden biraz korkmuştum ama şimdilerde daha mantıklı düşünebiliyorum
haksızmıyım açık açık söyleyin kızlar darılmam ya da kızmam kusura bakmayın uzun oldu ama anlarsınız beni

canım sen kımsenın dediğine bakma 2 sene sonrada olsa olucaktı yanı bozma moralını
sultan sanada gecmıs olsun bu havalarda bır an once duzelsın inşallah
allah kavustursun tuğbacım
sınemcım sanada gecmıs olsun ben sukur sımdıye kadar karsılaşmadım allahta göstermesın

müge aynı konusmayı bugun ablamla yaptık biliosun ailem 2.çcogu düşündüğümüzü bılmıyordu bugün ablama dedimki abla biz 2.düşünuyoruz ayyy bir konustu pir konustu yani yok efendım onun şimdiki aklı olsa 30 yaşına kadar doğurmazmıs evde tıkılıp kalıcaksın 2 çocukla genclıgın bıtıcek ablacım dıyor ecem çok küçük falan fılan ama bunların hepsini bende düşündum yani istıyorum artık elinde sonunda doğurmuycakmısın o sıkıntıyı mutlaka yaşıyacaksın ama anlamıyorlar işte boşver cnm sen takma kafana bence en ıyısını yağptınız

saol mügoş.))
canım niye öyle düşünüyosun ya ikisi bir arada büyür sen bilinçli ir annesin ve çocuklarının arasında hiçbir konuda hak geçrceğini sanmıyorum ki yaşadığınız şartlarınızda güzel haksızlık falan olmaz ya illa böle diyen biri çıkar sallaa sen kendinden eminsen bitmiştir

tuğbiş sanada geçmiş olsun kuzum facede konuştuk gerçide cvp vermedim die düşünülmesin

canım sen douğm yapana kadar demir bezin den kurtulmuş. olacak..
uykularını düzene girmiş olacak...
2,5 yaş olacak arada...
annenlerde yanında...
zor olacak tabi ama.. 2. çocuk sahibi olacaksın...
bizim de zor olacak..
illaki büyük çocuğa büyük çocuk muammelesi yapılacak..
düsünme tadını çıkar hamileliğinin..

kızlarr ben sizin içinizi rahatlatacak bişeyler söyleyeyim..mügecim özellikle sana ..
sabiha paktuna derki :)))
çocuk 2,5 yaşını geçtikten sonra rahatlıkla 2. bebek gelebilir..çocuk çocukluğunu yaşayamıcak diye bişey yok yani..ki hepimiz çook özverili anneleriz...hiç kimse sen abi oldun artık demez içimizde daha 2 yaşındaki bebeğe..ben tüm nisan annelerinin bu durumla çok iyi başa çıkabileceklerini biliyorum burdan herkesi tanıdığım kadarıyla..anne yıpranacak elbet ama geçici bi durum sonuçta ilerde de yapsan 2. yi yine yıpranacaksın..geçen sene de yıprandık ama geçiyo işte..anneler herşeyin üstesinden geliyo..

elayı uyutma konusunda da bende senin gibi yanına yatıyorum ışıkları kapatıp çizgi film açıp eline süt veriyorum içerken izliyo..eskiden öyle uyuyup kalırdı ama şimdi gözü kapansa bile bi yerleri tutup kendi ayağa kaldırıyo sırf uyumamak için o kadar yani..ee öyle olunca bütün evi geziyo uykusunu kaçırıyo falan..o zaman bende kalkardım uyumuyo diye..bu sefer daha ısrarcı oldum o kalkıp gitse bile ben gitmedim..o da annem yatıyo diye mecbur döndü dolaştı geldi uyudu :) ama çook uzun sürdü işte

teşekkürler arkadaşlar oyle boğazlarım şişmiş geçer inşallah esencım teşekkür ederım cnm evet bugun kavuşucaz inşallahh

Günaydın arkadaşlar

Sinem geçmiş olsun..........İltihap mikrop kaptın diye değil de üşüttüğün içindir....özellikle ayaklarını koru......

Müge sen zaten her şeyin farkındasın dediğin gibi......... Demir in üzüleceği bi durum olmayacak.....Olsa da zaten hassas davranacığın için yıpranmayacak...........

günaydınnnnnnnnnnnn
şirvan hoşgeldinn
sultan ve tugba gecmiş olsun

herkese hayırlı cumalar olsunnn

ege kolumsan bacagımdan cekıştırıyor ben cıktım

Gözünaydın tuğba allah uzun süreli ayrılık vermesin bi daha...
Valla MügeCim salla gitsin 3 sene sonra yapsanda aynı her yaşta kıskanıyorlar
hem 2 sene sonra ikisi beraber oynayacak sen seyredeceksin ne güzel hem imkanın var
maddi olarak birşeylerini eksik etmeyeceksin manevi olarakda 2 bebişe yetecek kadar
kocaman bir kalbin var cnm onlar çekemiyordur hem eşin yanında değil çocuklar birbirleriyle
oynamaktan babalarının eksikliklerini bir nebze azaltacaklar ben böyle düşünüyorum
Tuğbişim bence sende ablanı dinleme sen şimdi 2 sene evde kapalı kalacaksın
4 sene sonra yapınca gene evde kalmayacakmısın o zaman daha kötü ecem okula gidecek
küçük çocuğuda peşinden sürükleyemeyeceksin mecbur birine bırakacaksın ne güzel ecem okula gidince 3 yaşında olur laylaylay beraber gidersiniz....
uzun yazdım bende doluyumda )

Son düzenleme:

Canımmmmmm aynı şeyleri bana da diyenler var ama diorumki başımda annem var bi tel açıorum 5 dakika sürmüo gelmesi. Anneler bugünler için. Hem biz bilinçli anneleriz hiçkimsenin büyük çocuğa sen abisin muamelesi yapmasına izin vermeyiz. Ben de düşünüp karamsarlığa düştüğüm uykusuz gecelerde Can daha bebek ama diye ağladığım çok oldu. Ama geçen mesela tv de monopoly reklamı vardı eşim dediki ocuklar bi büyüsün sen oğlunla bir olursun ben kızımla monopoly turnuvası yaparız dedi. daha neler neler yapılır düşünsene. Bence iyi yapıyoruz evet zor. gebelik zor küçük çocukla lohusalık da illaki zor ama ikinci velet 2 yaşına geldi miiiiiiiiiiii o laf söyleyenlerin ağzına şaaaaaaap diye kapak olur. 4 yaşındaki kreşe gider herşeyi bilir zaten. 2 yaşındaki de öyle yada bööle bezini bırakıyo uykusu herşeyi düzene giriyo olur. sonra sen hayatını yaşarsın. zırt diye geçio insan hayatında 2 sene ne ki? hem senin de annen başında hiç olumsuz düşünme.

hepinize ayrı ayrı tşk ederim kızlar içime su serptiniz
dediklerinizin hepsi doğru bunların hepsinin farkındayım ama
herkes böyle düşünürken birinin çıkıpta olumsuz bişey söylemesi
ki benm kafam karışıkken bunları söylemesi insanın canını sıkıyo

2-3 sene zorluğunda değilim illaki olacak bunlarıda biliyorum bnm tek derdim
bebek gelince demirin psikolojisi çok dinledim araştırdım artık dahada mantıklı yaklaşıyorum
dediğiniz gibi Allah razı olsun annem yanımda eşim gelince benden çok ilgilenir demirle
o yöndende hiçbir sorunum yok maddi manevi yetebileceğime inandığım için 2 çocuk istedim hep
herkes destek verirken 1 nin yırtık d.ndan fırlaması insanın sinirini zıplatıyo

çok tşkler tekrardan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…