Sultan bence çocuk değil,çocuk olsa Melek pek mutlu olmazdı,şimdi bile yazmış ya,2. çocuk için maddi olanağımız yok diye.
Sultan ve Tuğba geçmiş olsun ikinize de.Tuğba gözünaydın bu arada,benim de gözlerim doldu sen öyle yazınca.Annenin işi de zor,ablan için üzülüyordur.Ablan da öyle,onların Bursaya gelme ihtimali yok mu,ilerde falan?
Erken rezervasyonun son tarihi ne zaman ki?Ben hiç bakmadım .
Seher inşallah beğenmişsinizdir tartı.
Deniz sen iyi,yarım saat uyuyor taklidi yapabiliyorsun.Ben direkt uyuyorum da,kısa yoldan)Her gece Miray ın halısında uyuyakalmış oluyorum,eşim uyandırıyor.Odada koltuk da var ama oraya yatmam yasaklanıyor Miray Hanım tarafından.Eeee,oda onun odası,o ne derse ooo hahhahahahaaa
2-3 gündür öğle uykusu iyice zorlaştı,uyutmayayım diyorum,bu sefer de akşamüstü bayılıyor,o zaman da gece zor geçiyor.2 ucu .oklu değnek:-(
Bir ayakta sallamamı istiyor,tam uyuyacak gibiyken hooop kalkıyor,meme diyor.Sonra yatağına yatmak istiyor,döne döne uyuyamıyor,sonra kucağıma almamı istiyor,yine ayak yine meme ......ay böyle gidiyor.
İşin garibi annem odaya götürünce 5 dk da uyutuyor.Annem de beni bekliyor,emzireyim diye.Aslında o uyutsa daha iyi valla ben gelmeden önce.
bende yapıcam yakın zamanda canım elmalı kurabıye istıyorduuuuuu belki yarın yaparımrıfı cok guzel oldu komsumun tabağı vardı ona da yolladım beyenmıs cok
melekım hamıle değildir bence :)
esen canım benım için zaman farketmez müsait oldugunda buyur gel.canım haftasonu yağmurlu..
çocukları hasta etmeyelim..
havalar güzel olunca gelirim..
sen de gel.. fark etmez...
aminn aminnn..
şirvan sanada 41,5 kere masallah...
melek sen doktora gittin sprial kaymış hamile olabilirsin
kesinleşmesi içinde şubatı bekliyosun nasılım ama süprizin böle bişey senin
ev falan olsa dayanamaz sölerdin
Ayşe facede foto koymuştun ya,dışarda çekilmiş.Onlarda ne kadar zayıfsın?Zayıfladın mı,yoksa öyle miydin zaten)Kardeşinin düğün fotolarında daha kilolu görünüyordun sanki,bir de sen hep kilodan şikayet ediyordun ya,öyle aklımda kalmış?
..evet kardeşimin düğününde baya bi vardı fazlalık elif ondan sonra baya verdim....ama hala azcık var..oda gidio yavaş yavaş..leslie walk at home yapıyorum:))
bu arada alıntı ile kolay olacak galiba..artık hangimesajjı gözüme kestirirsem ondana alıntı yapar yazarım napiiimm..
mügee..
boşver sen ya..sen ikisinede yetersin..cahil insanlar değiliz ki 2 yaşındaki çocuğa sen abisin diyip içine kapatalım..bende çok istiyorum ama önce bi atanayım diyorumm..sonra mutlaka hemennnn istiyorum..
tabikide göreceli herkesın farklı farklı düşünme tarzı o bezi düşünür ben ilerisini yetememekden korkarımMelekçim ben mutlu olmaz derken:
Hani sen o heberden ilk bahsettiğinde ,gerçekleşirse,çok mutlu olacakmışsınız,hep bekleyip de ulaşmak istediğiniz birşeymiş gibi bahsetmiştin ya,ondan öyle dedim.Hani bebek için deneypi deneyip de ulaşamadığın birşey değil ya..
Kazayla falan olsan yine sevinirsin ,bakma sen böyle dediğine.
Maddi imkanlar da ,tamamen göreceli bence.Kimi 2 çocuk olursa 2sini de özel okula gönderemem diye düşünüp istemez 2.yi.
Kimi de bez ,mama parası yetiştiremem diye...
Seher ellerine sağlık,beğenmenize sevindim.Elmalı kurabiye sevip de zor gelenlere elmalı ve kolay bir tarif
tabikide göreceli herkesın farklı farklı düşünme tarzı o bezi düşünür ben ilerisini yetememekden korkarım
he belki allah rızkını verır ama neysee yaa
çiçek az kaldı bacımmmm sabırrrrrr 1 ay bile kalmadııııııı
ay elmalı tartı şimdi üşenmesem yapıcamda cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk uykum var
oh oh maşallah çiçekcim az kalmış valla
sonra gelsin mis kokulu günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?