canım haftasonu yağmurlu..Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 2 ziyaretçi)
urla kokteyl NAVRIS+ denizela yaSelin tugbiş123 ssengun+ Esennn+
esen bu haftadamı gelmıyorsun sennnnnn
ne zaman gelıcen ya yıne askıya aldık
ben eltıye gıdıyorum akşam üstü gelırım byeeeeeee
aminn aminnn..annem geldi kapıda boynuna sarıldım ağladımmm nasıl özlemısım mis kokulumu ecemde anninemmmm dıye bağarıyor allah kımseyi anasız babasız bırakmasın inşallah onları başımızdan eksik etmesın
annem geldi kapıda boynuna sarıldım ağladımmm nasıl özlemısım mis kokulumu ecemde anninemmmm dıye bağarıyor allah kımseyi anasız babasız bırakmasın inşallah onları başımızdan eksik etmesın
amin cnm ya analar baş tacı hele anne olduktan sonra değerini bin kat daha ii anladım Allah bin kere razı olsunannem geldi kapıda boynuna sarıldım ağladımmm nasıl özlemısım mis kokulumu ecemde anninemmmm dıye bağarıyor allah kımseyi anasız babasız bırakmasın inşallah onları başımızdan eksik etmesın
babada başka ama anne bambaşka şirvanami canım .. valla 1 aydır annem yanımda .. keşke babamda yanımda olsaydı ama.. kısmet değilmiş..
allah annemi başımızdan eksik etmesin....
günaydınn..
aman sevgi maşallah de cnm..allah bozmasın
sinemcim tekrar geçmiş olsun..
biz de eşimle kıştan tatil planı yapanlara çok özeniriz..ama işi dolayısıyla ne zaman izin alabileceği kesin olmadığı için maalesef önceden plan yapamıyoruz:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?