2009 Nisan Anneleri

bencede kızlar hele ufaklıklar ayaklansın peşinde koşmaktan gıdıcek zaten kılolar takmayın bu kadar

Ay evet doğru söylemişşsin Tuğba,sende ne var ki?
Ya benim hala giremediğim eski pantolonlarım var)

kız göbek ve yan çevreleri erimedi erimedi deliriciiimmm dar pant.giyince pırtlıyolar

Ya spora gideriz,değişiklik olur,ev okul sıkıldım iyice.Bizim okuldan giden 2 öğretmen vardı,onlara da takılırım biraz.Gerçi biri zatürre olmuş,Dr. spora gitmeyi yasaklamış iyileşinceye kadar.

Ay evet doğru söylemişşsin Tuğba,sende ne var ki?
Ya benim hala giremediğim eski pantolonlarım var)

benimde var bacaklarım giriyo ama şu gbek ve çevresi yüzünden kapanmıyo kapansada çok kötü görünüyo,,
bide benim göbeğim çok çatladı derimin gerilmesi gerek ondan spor şart olumunekankayizsmile

hee bide unutmadan yazayım kızlar
buraya yazdığınız mesajları editlemek yasak yani tamamen silmek sebeb kutusu çıkıyor editlerken oraya sebebini yazın

çATLAK ıÇıN KREM KULLANIYOR MUyDUN SEN sULTAN?Benim arkadaşım Rejene kullandı,hem de 18 yıl önce doğurmuş,azaldığını söylemişti onla.

valla gıdın o zaman kızlar benımde selenı bakıcak bırı olsa gıderım burda manastıra açıldı çok guzel dıyo herkes valla bebeklere bakım konusunda yardımcıları olanlar şanslı bu konularda ben 2 haftadır dışarı adım atamıyorum bakalım kısmetse bu cumartes anneme gelıcm pazarda sınemaya gıdıcem

çATLAK İÇİN KREM KULLANIYOR MUyDUN SEN sULTAN?Benim arkadaşım Rejene kullandı,hem de 18 yıl önce doğurmuş,azaldığını söylemişti onla.
kullanmadım ya
E peki sebep yazıp da silersek o yasak değil mi?
yasak canım yassah

ay düğünümü izliyoz yaa sonra görüşürz kızlar ühühühüh

ElifCim biz serum fizyolojik kullanmıştık çook işe yaradı tonimer bence evde bulundur ne zaman ne olacağı hiiç belli olmuyor valla....

Benim de annem bakıyorsun sağolsun,ama ben de pek dışarı çıkamıyorum,ancak haftasonları eşimle birlikte,ama o da Miray da bizle olunca kısıtlı oluyor gittiğimiz yerler.
Okuldan hemen eve geliyorum,annemin de evde işi oluyor,çok nadir çıkıyorum,o da acil bir alışveriş falan varsa o kadar.Mesela yarın okuldakler yemeğe gidecekelr öğlen ben gitmeyeceğim,anneme söylemedim de,çünkü kadına yazık,onu evde bırakıp çıkıyorum,kendi evinde baksa böyle olmaz,ama kıyamıyorum ona da,sen evde dur,ben gezeyim demeye.

Allah kavuşturusn canım.benim de seneye annem bakacak inşallah gülfeme ama malesef eşim annemin sürekli biz de kalmasından memnun değil mecbur olduğu için kabulleniyo işte.şu beraber hacca gitme olayı var ya o bizim de planımız biliyo musun tuğba.kaydirigubbakcemile3

teşekkür edrim elifcim.

ütü yapmam gerekiyo temizlik yapmam gerekiyo ama hiçbirini canım istemiyo.zar zor ezeli izledim netten ya çok güzel bi film bayılıyorum.yine çok heyecanlı bitmiş.ben artık dizileir hep bilgisayardan takip ediyorum böyle daha iyi parça parça gülfemin izin verdiği kadaryla izliyorum

kızlar
benim paşanın ateşi çıktı gene saat 12 de gittim eve doktora götürdüm.
dişlerden dedi doktor pedifen diye bir şurup verdi.
içirdim şimdi ateşi düştü bende tekrar işe geldim.
pedifen kullanan varmı?

gülfemin yeni uğraşı kitaplıktaki kitapları tekerteker indirmek.Allah tan şimdiye kadar yırtmayı denemedi.kitaplarım çok değerlidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…