2009 Nisan Anneleri

2 hafta mı daha geçen gün aşure yemeğe gittin annene hehehehe :))

yavrum çok ağladı doktorda.
avutmak için elime ne bulduysam verdim doktorun muayenehanesinde.
çizgi film kahramanları varmış bak oğlum karga dedim yavrum hem ağlıyor hem gak gak diyor doktor bile güldü gaklamasına..
yavrum ya normalde ağlamzadı ama doktorda..keyfi yok..

deniz biz dolven calpol ve paranox diye bi fitil kulllanıyoruz ateş durumlarında.en etkilisi fitil oluyo.ama benim doktor ateş 38 ve üzeriyse mutlaka vücutta iltihap vardır dişle alakalı olamaz demişti.aman hepsi ayrı telden çalıyo bu doktorların ya.neyse geçmiş olsun canım

gıttım döndum denızcım hemen oda arabayla gıt gel mısafırlere hızmete anlıyacağın gun vardı o gun bıde ama bu hafta gezmeye gıdıcem bıde annemde kalıcam onun harıcı koca gun evdeyım selenle

gözünaydın güler bi daha tekrarlamaz inşallah.

irfanada geçmiş olsun.

keremde dün ilk defa çok ağladı kontrolde.üstünü çıkartmak için yatırdıgımızda tepede duran tıbbi malzemelere baktı sonra bana bakıp ağlamaya basladı bitene kadarda susmadı.korktu galiba onlardan yavrum

geçmiş olsun denız ırfana
denız sızın orayla bızım buranın farkı yok pek yazlık yer burasıda yazın hareketlı olur oda gecelerı kışın emeklıler dıyarı hep yaşlılar var bıde öyle sınema salonu alışverış merkezı tarzı hiç bişi yok onlar hep bursada pazar gunu sınemaya gıdelın dedım eşimle oda selenı annme bırakalım dedı tamam dedım kaynanamda ben bakamam götürün nereye gıdıceksenız yanınızda dedı zzaten normaldede baktığı yok öyle arda işim düşersede genelde bu şekıl cvp alıyorum malum bursaya gıt gel bıde sınema 5 saatı bulur eve dönmeniz ben uğraşamam dedi remen gülermisin ağlarmısın

bu arada kilosunu ölçtü 9,700 çıktı.geçen ayda aynıydı.kilo almamış yani(

saolun kızlar.
inşallah çıkmaz birdaha ateşi.
doktorda çok ağlayınca içim eridi valla elim ağayıma dolaştı eve kadar arabayı nasıl kullandım bilemiyorum.

yEMEKTEYıZ den tek öğrendiğim ve de sevdiğim,kremalı patates.Daha önce hiç bilmiyordum.

bende elif dunde aynı şekılde yaptı kadın ama patates graten dedı :)

be yemekteyiz izleyince çok acıkıyorum ya
allahtan işte oluyorum o saatlerde!!

baktım baktım aynı kremalı patatesın tarıfı:) ad farklı şimdide çok basıt yemekler yaptı paatates salatası makarna dolma bberını beyaz peynır ve maydonozla doldurdu ıspanak mercımek çorbası

valla sanırım çiğ :) ama ben onun aynısını yani iç harcını çarlıston bıbere doldurup kızartıyorum değişik oluyo

aah ahh benim kayınvalide de bakmam istemem dese keşke ama ela ondan nefret ettiği halde ağlata ağlata çocuğu almaya çalışır hala :))
yemekteyız başladı
ewet bende izliyorum..
yEMEKTEYıZ den tek öğrendiğim ve de sevdiğim,kremalı patates.Daha önce hiç bilmiyordum.

bu kadar olur yaa daha bu sabah kk da sorayım şu kremalı patatesi nasıl yapıyolar dedim içimden..sadece tuzlayıp kremalayıp fırına mı veriliyo sonra kaşar..?? o kadar mı??

valla denız ben sutle kremayıaçıyorum az ve için 2 adet bulyon yada çeşni ben 1 yemek kaşığı kadar çeşni koyuyorum ve patateslerı çok hafıf haşlıyorum tepsiye patatesleri dizip üzerine harcı dökuyorum kaşar rendesı koyup fırına çeşni yada bulyon koymadan bıde haşlamadan yaptım eşim beyenmedı ama bu şekılde daha çok sevıyo tavuk ve et yemeklerının yanına favorı garnuturumuz bızım bu

Ben hiç haşlamadan yapıyorum ,sadece patatesleri dilimleyip,krema ve 1 adet bulyonla fırına koyuyorum,kaşar hiç koymadım ama güzel olur,kaşarı koyduğum zaman ben pişmeye yakın sonradan atıyorum üstüne yemeklerin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…