valla gıdın o zaman kızlar benımde selenı bakıcak bırı olsa gıderım burda manastıra açıldı çok guzel dıyo herkes valla bebeklere bakım konusunda yardımcıları olanlar şanslı bu konularda ben 2 haftadır dışarı adım atamıyorum bakalım kısmetse bu cumartes anneme gelıcm pazarda sınemaya gıdıcem
aah ahh benim kayınvalide de bakmam istemem dese keşke ama ela ondan nefret ettiği halde ağlata ağlata çocuğu almaya çalışır hala :))geçmiş olsun denız ırfana
denız sızın orayla bızım buranın farkı yok pek yazlık yer burasıda yazın hareketlı olur oda gecelerı kışın emeklıler dıyarı hep yaşlılar var bıde öyle sınema salonu alışverış merkezı tarzı hiç bişi yok onlar hep bursada pazar gunu sınemaya gıdelın dedım eşimle oda selenı annme bırakalım dedı tamam dedım kaynanamda ben bakamam götürün nereye gıdıceksenız yanınızda dedı zzaten normaldede baktığı yok öyle arda işim düşersede genelde bu şekıl cvp alıyorum malum bursaya gıt gel bıde sınema 5 saatı bulur eve dönmeniz ben uğraşamam dedi remen gülermisin ağlarmısın
ewet bende izliyorum..yemekteyız başladı
yEMEKTEYıZ den tek öğrendiğim ve de sevdiğim,kremalı patates.Daha önce hiç bilmiyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?