iyiyiz çok şükür kızlar, rüzgar da iyi geçen hafta ikimiz de hastaydık kusma ishal ateş,, bu hafta da 3 dişini 1 er gün arayla çıkardı ,
hani kafası küçük diye tomografi çektirmiştik normal diye raporlanmıştı , beyin cerrahisine gösterdik kapanma var dedi takip ediyoruz şiömdilik , kafa büyümesi durursa operasyon dediler
günaydıınn...
ayneennn ama benimki patlıcan ve biberde yemiyoo...bende ilk sene alıştırmaya çalıştım ama koca adamlar bu yaştan sonra zor ,çok direniyolar ama az sevdiği zorla yediği şeyleri daha sık yemeye başladı..ıspanak yiyo mesela sarımsaklı yoğurda bayılır o şekilde yiyo..ama mantı,sarma tabak tabak yesin..bende şu mantı makarnadan alıp içini dolduruyorum onuda yiyo..gerisi et,tavuk,köfte..bende sulu köfte falan yapıyorum sulu yesin d,iye..yani elifcim onun yediği şeyleri çeşitlendirip çözüm yolları üretiyorum bende ..tüm çorbaları içer allahtan..
gözünüz aydın cnm çook sevindim allah bi daha göstermesin..
gece elanın burnu tıkandı gündüz akıyodu zaten ne yapacağımı şaşırdım uyuyamadı hiç 12 ye kadar ama serum fizyolojik sıkınca 3 er damla 4-5 saat açık kaldı burnu uyudu sonra bi daha sıktım bayaa ii geliyomuş çok şükür..bi de ateşi çıktı 37,7 ye ama ilaç vermedim ince yatırdım..sabaha yoktu ateşi inaşşahh çıkmaz yine..
Bizden de günaydınnnnn
çok sevindim güler inş.gülfemcik bir daha hiiiç hasta olmasın bütün bebişlerimiz...
geçmiş olsun ve gözün aydın canım..
günaydın.
dün ilk defa irfanın ateşi çıktı..
38,7 yi gördük...
ateş düşürücü ılık havlularla yarım saatte düşürdük.
sonra sabah 4 de tekrar çıktı gene aynı işlemlerle gene düştü.
niye acaba kızlar ya??
diştenmiki?
doktora gitmedik düştü diye.
keyfide yerindeydi.
oh çok şükür annesinin ve teyzelerinin duaları tutmuş maşallah gülfemimize yaşadığı en büyük sıkıntı bu olsun inşallah birdaha da uğramasınönce günaydın sonrada gülfem hastalığı atlatmış inşallah bugün itibariyle artık ilaç kullanmıyoruz çok şükür.
geçmiş olsun inşallah bişeyi yoktur irfan paşanın bende biyerlerde dişin ateş yapmadığını okumuştum.birdaha çıkmasın inşallah.günaydın.
38,7 yi gördük...
niye acaba kızlar ya??
diştenmiki?
keyfide yerindeydi.
suda haşlıyorum ben suyunu dökmeden kayısılarla blendırdan geçiriyorum püre gibi oluyor eğer onu yemezse sadece suyunu içiriyorumbu arada ya kızlar siz kuru kaysıyı nasıl veriyosunuz bebişlere ya??
önce günaydın sonrada gülfem hastalığı atlatmış inşallah bugün itibariyle artık ilaç kullanmıyoruz çok şükür.
günaydıınn...
ayneennn ama benimki patlıcan ve biberde yemiyoo...bende ilk sene alıştırmaya çalıştım ama koca adamlar bu yaştan sonra zor ,çok direniyolar ama az sevdiği zorla yediği şeyleri daha sık yemeye başladı..ıspanak yiyo mesela sarımsaklı yoğurda bayılır o şekilde yiyo..ama mantı,sarma tabak tabak yesin..bende şu mantı makarnadan alıp içini dolduruyorum onuda yiyo..gerisi et,tavuk,köfte..bende sulu köfte falan yapıyorum sulu yesin d,iye..yani elifcim onun yediği şeyleri çeşitlendirip çözüm yolları üretiyorum bende ..tüm çorbaları içer allahtan..
gözünüz aydın canım çook sevindim allah bi daha göstermesin..
gece elanın burnu tıkandı gündüz akıyodu zaten ne yapacağımı şaşırdım uyuyamadı hiç 12 ye kadar ama serum fizyolojik sıkınca 3 er damla 4-5 saat açık kaldı burnu uyudu sonra bi daha sıktım bayaa ii geliyomuş çok şükür..bi de ateşi çıktı 37,7 ye ama ilaç vermedim ince yatırdım..sabaha yoktu ateşi inaşşahh çıkmaz yine..
günaydın.
38,7 yi gördük...
niye acaba kızlar ya??
diştenmiki?
keyfide yerindeydi.
canım ben kompostunun içinden veriyorum..suyuyla ezip yediriyorum..bu arada ya kızlar siz kuru kaysıyı nasıl veriyosunuz bebişlere ya??
ben de dişin ateş yapmadığını okudum sadece vücutta mkrop varsa ateş olurmuş ateş vücudun savunmasıymış mikroba karşı..ama başka belirti yoksa önemli bişey değildir denizcim ateşte düşmüş zaten..
tuğbacım ben hiç kuru kayısı vermedim ama arkadaşlar sanırım geceden ıslatıyo da yumuşuyo mu ne yanlış hatıramıyosam..??
Elanın alt dişlerin yanları ve üstler acaip kabardı çok komik görünüyolar hepsi birden kabarınca ..arka arkaya mı çıkacak ne hepsi birden..
cnm kabızlığa iyi geliyor.....kızlar kuru kayısı neye iyi geiyomuş ki hehehe yaşlılar gibi sordum yani ne faydası varmış :))
kızlar kuru kayısı neye iyi geiyomuş ki hehehe yaşlılar gibi sordum yani ne faydası varmış :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?