2009 Nisan Anneleri

hoşgeldin dilek.umarım ameliyata falan gerek kalmaz.

Bizden de günaydınnnnn
çok sevindim güler inş.gülfemcik bir daha hiiiç hasta olmasın bütün bebişlerimiz...

geçmiş olsun ve gözün aydın canım..

sağolun canlarım.nasıl bi mutluluk ya çocuğunun iyleşmesi.rabbim hiçbirimizin yavrusuna hastalık vermesin.

geçmiş olsun.inşallah önemli bişey değildir.

günaydın kızlar irfana çok geçmişler olsun cnm ben dr sormuştum diş en fazla ateşi 38 e çıkarır 38 in üstünde başka nedenler yatar dedi

selamlarrr.annemi dün yolcu ettik.o varken yazamıyordum zaten yoğun geçti.onu yolcu edip otogardan forum istanbula geçtik.hakaten acayip biyermiş :) çok beğendim.

önce günaydın sonrada gülfem hastalığı atlatmış inşallah bugün itibariyle artık ilaç kullanmıyoruz çok şükür.
oh çok şükür annesinin ve teyzelerinin duaları tutmuş maşallah gülfemimize yaşadığı en büyük sıkıntı bu olsun inşallah birdaha da uğramasın
geçmiş olsun inşallah bişeyi yoktur irfan paşanın bende biyerlerde dişin ateş yapmadığını okumuştum.birdaha çıkmasın inşallah.
bu arada ya kızlar siz kuru kaysıyı nasıl veriyosunuz bebişlere ya??
suda haşlıyorum ben suyunu dökmeden kayısılarla blendırdan geçiriyorum püre gibi oluyor eğer onu yemezse sadece suyunu içiriyorum

ben de dişin ateş yapmadığını okudum sadece vücutta mkrop varsa ateş olurmuş ateş vücudun savunmasıymış mikroba karşı..ama başka belirti yoksa önemli bişey değildir denizcim ateşte düşmüş zaten..
tuğbacım ben hiç kuru kayısı vermedim ama arkadaşlar sanırım geceden ıslatıyo da yumuşuyo mu ne yanlış hatıramıyosam..??
Elanın alt dişlerin yanları ve üstler acaip kabardı çok komik görünüyolar hepsi birden kabarınca ..arka arkaya mı çıkacak ne hepsi birden..

önce günaydın sonrada gülfem hastalığı atlatmış inşallah bugün itibariyle artık ilaç kullanmıyoruz çok şükür.

geçmiş olsun denizcimm..noluyo bu kuzularaa..inşallah çıkmaz ateşii..

sizede geçmişş olsunn..ilk defamıydııı..maşallah irfana ama annesi..vucudu bağışıklık kazanıyoo ondandırr..

bu arada ya kızlar siz kuru kaysıyı nasıl veriyosunuz bebişlere ya??
canım ben kompostunun içinden veriyorum..suyuyla ezip yediriyorum..

"

bende ilk defa vericem ama emin değilim nasıl yapılacağı konusunda ya

günaydınn yazmıştımm çıkmamışşş...

aynı şeyleri yazmışız denizzcim..

geçmiş olsun irfan bebişe sanırım teker teker ateşi görücez.....
ben bu aralar sık veriyorum 2 kayısıyı haşlıyorum suyunu biberonda içiriyorum kayısıyıda eziyorum çatalla içine badem koyup veriyorum 1,5 kayısı yiyor bu şekilde...

öncelıklıe gunaydınlar
denızcım ela ya geçmişolsun ve ırfancığada geçmiş olsun
gülfemın ıyıleşmesıne çok sevındım gulercım allah bebeklerımıza hastalık yuzu göstermesin
tuğbacım senıde allah kavuştursun anacığına bende hafta sonu gıdıcem kısmetse ama bu sefer kalıcam öyle gıt gel yapmıcam

kızlar kuru kayısı neye iyi geiyomuş ki hehehe yaşlılar gibi sordum yani ne faydası varmış :))

sevdaazra, chveneburi, croxilex+, denizela+, EDAAAA, Esennn, gulshenidil, nesoc, sev_rey, tugbiş123+, yaSelin

OHH OHH

günaydın kızlarrr
geçmişi çok okuyamadım çook uzun bi geçmiş var..bi ara okumaya çalışıcam..umarım üzücü bişey yoktuR..
bu cumartesi umuta diş buğdayı partisi yaptık..çok yoruldum ama değdi..bi ara koyucam resimlerini..

eşim hep yer ondan biliomm..bağırsakları rahatlatıyor..posalı olduğu içinnmişş...bazen kağanada veromm..kakası çok katıysaa..

kızlar kuru kayısı neye iyi geiyomuş ki hehehe yaşlılar gibi sordum yani ne faydası varmış :))

kabızlığa iiy geliyor denizcim suya koydum ben bikere iyice yumuşamadı blendırdan geçirince pütürüklü oldu o yüzden haşlıyorum.ama son çare bunu deniyorum çünkü ecrin zorla yiyor.önce hipp erik püresi ve armut deniyorum onlar çare olmazsa kayısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…